Wiele osób czeka na niego z niecierpliwością. Z opisu wynika, że ma "out -damon Damon" (!!!!) A to chyba będzie trudne... Bo wszyscy wiemy jaki jest Damon i trudno jest mu dorównać. Do tej pory nikt nie był w stanie go przebić. Mam nadzieję, że wybiorą aktora, który uniesie ciężar postaci i poradzi sobie doskonale. Zapowiada się więc bardzo ciekawie. Wreszcie Damon będzie miał godnego przeciwnika :)
Klaus — the oldest, most vindictive, and so far unseen vampire who’ll want to sacrifice Elena to break the curse that keeps most vampires from walking in the sun.
Julie Pec: “We’ve been getting great tapes out of England and Australia. That’s what excites me: This idea that there might be somebody out there that no one’s really familiar with yet that can be a new fresh face that we can exploit…in all the good ways,”
“The big important elements of this character are charisma and gravitas. You’ve got to be able to be afraid of this guy, whether you’re afraid of him because he looks scary or because he’s so charming that the fact that he can snap your neck with his pinky would take you by surprise. So whether he’s an Old Word-flavored guy or new hip, contemporary, speedy kinda guy, that remains to be seen. We’ll see what actor we connect to the most.” The character will make his appearance by season’s end, Plec says. (podobno już w 2x16 odcinku).
Znalazłam też fragmenty dialogu z udziałem Klausa:
http://www.thevampirediaries.pl/nowosci,main,0,1,nowe_postaci_w_serialu,40.html
motyla noga! właśnie przeczytałam te fragmenty i jeśli są autentyczne to DO CHOLERY NIECH JUŻ BĘDZIE 27 STYCZNIA !!!!!!!!!!! Kto gra Klausa?? ...........przez ten serial będę żyła co najmniej 5 lat krócej:)
Klaus ma się pojawić podobno dopiero w okolicach 16 odcinka. Czyli sobie poczekamy jeszcze... Ze dwa miesiące:] Aa fragment zapowiada się niebywale obiecująco, mam straszne "skłonności" to takich wrednych drani;)
tak, tak racja w 16 odcinku, ale już się tak podtentegowałam, że mi krew nie dociera tam gdzie trzeba:)))
Na pewno! Wyobrażacie sobie bezwzględnego, sprytnego Klausa, równie takiego Elijah i Damona który pewnie będzie dwoił się i troił, żeby ogarnąć wszystko?? Palce lizać, mniam :))
Trudno?? Nie wydaje mi się, przecież im starszy wampir tym silniejszy, szybszy, skuteczniejszy.... Mogłoby być tak, że Damon ratuje Elenie życie, ale sam przy tym bardzo obrywa i żeby przeżył to Elenka daje mu swoja krew;))) Kurde, wiem to wątek o Klausie, sorx;))
Och, moni chyba chodziło o postać pod względęm uroku osobistego, nie o to czy da radę urwać mu głowę (czy coś w tym stylu;))
Ooo, i wszystkich trzech w jednej scenie... Chyba bym oczopląsu dostała, lol;)
Damon, Elijah i Klaus w jednej scenie *.* To by było coś :D Tylko niech Klausa zagra jakiś przystojny aktor, nadający się do tej roli ^^
Może on?
http://www.filmweb.pl/person/Henry+Cavill-56028
Chociaż nie wiem czy nie jest za słodki do tej roli, to musi być gość z pazurem
Moim zdaniem to zbyt taki... misiowaty ;P Musi być taki zły i jednocześnie przystojny jak Elijah =D A kawały Damona mnie rozbrajają xD Najbardziej lubię sformułowanie "krew Bambi" xD Wiadomo, że to piszą scenarzyści, ale on ma taką mimikę(przewracanie oczami itd) że śmieję się jak głupia xDD
A ja bardzo lubię Henry'ego, ale również nie widzę go w roli Klausa ;P O wiele lepiej wypada grając w filmach/serialach tego "dobrego" :)
Trzeba czekać, ale nie ukrywam, że nie mogę się już doczekać informacji kto zagra Klusa.....z
wszyscy czekamy na to "KTO" zagra ale najważniejsze pytanie brzmi "JAK" zagra Klausa :D
Musi być połączeniem Damon'a i Elijah'y. Urok D i bezwzględność E. Mam nadzieję, że spędzi trochę czasu w Mystic Falls...a nie np. zginie pod koniec 2s. :)
Ja widze w tej roli Jonathana rhy Meyersa ;D jakby go podszykowac bylby doskonały o.O i ma w sobie cos takiego...no nie wiem mrocznego pociagajacego?:))
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://24.media.tumblr.com/tumblr_l6bpq56y4x1 qzoaqio1_500.jpg&imgrefurl=http://lizard555.tumblr.com/&usg=__Na4U9djPTttOytH7Pf 4dnE99Bk4=&h=642&w=478&sz=34&hl=pl&start=182&zoom=1&tbnid=rObOwUhssA-bRM:&tbnh=1 51&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3Djonathan%2Brhys%2Bmeyers%2Byoung%26um%3D1%26hl%3D pl%26biw%3D1272%26bih%3D824%26tbs%3Disch:10%2C4777&um=1&itbs=1&ei=6gguTfr8CYyksQ PHyrSZBg&iact=hc&vpx=155&vpy=310&dur=443&hovh=190&hovw=141&tx=95&ty=66&oei=yQguT anbC8qZOvbdsbYJ&esq=8&page=8&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:182&biw=1272&bih=824
Meyersa również uwielbiam - ba! - uważam, że jest genialny! Ale ja osobiście niezbyt widzę go jako Klausa... Sama nie wiem, kogo chciałabym zobaczyć w tej roli. Mam nadzieję, że producenci nas zaskoczą, pozytywnie oczywiście :)
też mam taka nadzieje ;)) ps Neff masz dobry gust co do pierwszej czesci Twojego postu ;D
O tak, Meyers nadawałby się do tej roli, ale pewnie zobaczmy kogoś zupełnie nieznanego ........
i TO byłby najlepszy wybór. Ktoś mało znany, albo NIEZNANY, który by się nie kojarzył z innymi rolami. Ktoś zupełnie nowy, kto powali nas kolana jako Klaus :o)
hehe pewnie masz racje ale i tak mam nadzije ze pomysla tak jak ja xD ale pewnie jest wielu mlodych utalentowanych jeczsze nieodkrytych aktorów... no tak tylko Klaus ma miec ponoc kolo 30 ??
Meyers? Kurde, kurde;) byłoby super, z pewnością by się nadawał, ale raczej nie widzę takiej możliwości niestety;(
A szkoda, szkoda.
Mroczny to on umie być:)
http://www.youtube.com/watch?v=4AhpoqTkuwY
ooo znam to ;D ojj umie jest swietny, ma niesamowitą twarz o.O swaja droga obejrzalabym Octane bo jeszcze nie mialam okazji:D ale racja wielka szkoda bo pewnie Jonathana w roli Klausa nie zobaczymy :(
W sumie Meyers mógłby zagrać Klausa ;> Nie widziałam Octane, nawet wcześniej nie słyszałam o tym filmie, ale zobaczyłam zamieszczony przez WhiteDemon fragment z Jonathanem i przyznaję Wam rację, mroczny to on umie być ;) Daniel Gilles w ostatnim wywiadzie wyznał, że wolałby, aby tę rolę dostał jakiś starszy aktor, powyżej czterdziestki, ale z tych młodszych wybrałby właśnie Meyersa ;D
Noo co Ty gadasz :D a gdzie czytalas ten wywiad? Bo chetnie bym rzucila okiem wiec jesli w necie to bylabym wdzieczna za linka ;)) a co do Octane to film moze byc naprawde fajny z tego co wiem Meyers gra tam wlasnie przywódce jakies sekty czy cos hehe:)
Właściwie to słyszałam, że "Octane" nie jest zachwycający, ale Meyers zagrał całkiem dobrze, co do tego drugiego akurat nie mam wątpliwości ;) Być może zobaczę ten film, chociażby dla niego.
Przetłumaczony wywiad z Danielem Gillesem znajduje się na tej stronie: http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/906-daniel-gillies-dla-entertainment-wee kly Podaje w nim też kilka nazwisk aktorów, których chętnie zobaczyłby w roli Klausa :) Ogólnie warto przeczytać całość, mam sentyment do tego faceta, uwielbiam jego wypowiedzi. Po prostu czyta się je z taką lekkością i przyjemnością, że aż miło ;)
Szczezrze mowiac to ja pewnie tez nie zainteresowalabym sie tym filmem gdyby nie Meyers xD Dzieki wielkie juz sie biore za czytanie hehe ;))
maja_19 - No widzisz, ale trafiłaś;)
Neff - dzięki za wywiadzik, masz rację, Gillies to naprawdę fajny gość - ale już jestem zła, bo teraz to na 99% jego
Elijah wyciągnie kopyta, bosz;( Czy oni w ogóle nie boją się mojej zemsty?! Tak w ogóle!? Xd Małpiki.
Nie wiem, czy interesujesz się samym Gilliesem, ale muszę się z kimś podzielić tym zdjęciem xD http://www.x17online.com/images/photo-sets/conv/cook073009_X17/cook073009_02-ful l.jpg
Pomimo, że uwielbiam Daniela, to po zobaczeniu kilku fotek z jego żoną, nim i tą... BRODĄ, aż mnie zemdliło xD
Noo trafilam trafilam hehe mam tylko nadzieje ze Meyers tez trafi - do obsady Pamietników;)) a co do zdjecia to o matko jedyna xD nie dziwie Ci sie ze Cie zemdlilo Neff ;DD a wywiad swietny przeczytalam caly jak radzilas oplacalo sie;))
Mnie też bardzo podobał się wywiad i mam nadzieję, że więcej takich będzie z Gilliesem ;) A to zdjęcie... Wpisałam sobie w grafice google "Rachel Leigh Cook (jego żona) i Daniel Gillies", a tam co drugie zdjęcie jest takie, jak to powyżej o.O
o bosiuniu jest tego wiecej xDD??? nie no biedna to musialo byc straszne przezycie:( ja sie chyba na to nie zdobede... to jedno mi w zupelnosci wystarczy xD
Nie da sie ukryc ze zona tez biedna xD Miejmy nadzieje ze sie chlopak opamieta i juz sobie wiecej TEGO nie zrobi bo przegial palke delikanie xD
Bożesz, czy on się dobrze czuje;)
Faceci naprawdę wiedzą, jak ukryć swoją urodę...
Słowo daję, od czasów jak Pitt wyczaił taki numer, by przestano postrzegać go tylko przez pryzmat wyglądu
- to już śmieszne nie jest;)
Po co? Pytam, po co? Dobrze, że zgolił toto;)
Moim zdaniem Meyers się nie nadaje, lubie go, ale nie widze go w tej roli. Tak samo Henry'iego. Żeby znaleźć odpowiedniego kandydata, musiałam bym spędzić kilka dni na filmwebie. Już i tak pewnie jest wybrany, więc licze na to iż wybór reżysera, czy tam kogo, będzie satysfakcjonujący :)
Wiele osób czeka na niego z niecierpliwością. Z opisu wynika, że ma "out -damon Damon" (!!!!) A to chyba będzie trudne... Bo wszyscy wiemy jaki jest Damon i trudno jest mu dorównać. Do tej pory nikt nie był w stanie go przebić. Mam nadzieję, że wybiorą aktora, który uniesie ciężar postaci i poradzi sobie doskonale. Zapowiada się więc bardzo ciekawie. Wreszcie Damon będzie miał godnego przeciwnika :)
NIech mi ktoś przetłumaczy na ludzki bo nie rozumiem .BEZ URAZY
Widzę, że nie tylko ja jestem za wyborem JRM na Klausa. Od momentu, gdy tylko pomyślałam o takiej opcji, nie potrafię wyobrazić sobie nikogo innego w tej roli. Osobiście uważam, że Meyers ma niebywały talent + jest cholernie przystojny i seksowny. Urzekł mnie, gdy zobaczyłam go w Match Point, a gdy zaczęłam go oglądać w Tudorach to o-mamuniu. Jako Klaus byłby idealny! Jestem 100% pewna, że sprostałby temu wyznaniu, ba!, przyćmiłby Iana Somerhaldera (nie chcę tutaj nikogo urazić, bo jestem team Damon, ale nie ma co porównywać Iana do Jonathana...). Cholercia, jak tak teraz o tym myślę, to zapiszczałabym się na śmierć, gdyby właśnie jego wybrali. W sumie to czemu nie? W The Tudors grał, a to też serial, więc gdyby mu dobrze zapłacili... Bardzo bym chciała :). Plus - nawet Gilles skłaniałby się ku temu wyborowi, a to pewne, że twórcy wybiorą kogoś młodszego, kto mógłby uwieść Katherine w 1493 (?). JRM grał już w Tudorach, więc gdyby pokazali ich cały romans w retrospekcjach, nie miałby żadnego problemu w oswojeniu się z klimatem. Gdyby wybrali właśnie jego, to chciałabym być na miejscu Niny Dobrev *.*.
Film Octane obejrzałam i muszę przyznać, że to klapa, ale Meyers i tak podciągnął do góry tę produkcję swoją niesamowicie dobrą grą aktorską.
Może się wydawać, że lekki offtop zrobiłam, ale moja wypowiedź trochę się jeszcze trzyma xD.