Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
laurus007

Już był taki temat wcześniej. Powiem Ci że nie wiadomo. Osobiście nawet napisalem maila to tvn'u i odpisali że nie mają jak na razie takiej informacji

Domyślam się, że był ale nie mogłam znależć w dyskusjach. Były tylko dotyczące 3 serii ; )

użytkownik usunięty
laurus007

Ja bym nie mogła czekać na emisję w telewizji...

Ja też, a poza tym wolę oglądać po angielsku:)

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

No właśnie ;)

Ja wolę w telewizji, bo w końcu duży ekran i się całkiem inaczej ogląda ;) nie to co laptop ;p

laurus007

Pewnie, że całkiem inaczej, szczególnie jak praktycznie wszystkie zajebiste teksty są zrąbane przez tłumacza, a głosy aktorów zagłusza lektor -.-'

użytkownik usunięty
laurus007

No cóż, ja oglądam na laptopie i mogę ci powiedzieć, że słyszę każdego aktora, słyszę dokładnie co mówi (a nie to co mówi lektor) no i nie muszę oglądać reklam ;) Tak, rzeczywiście całkiem inaczej się ogląda :P

A poza tym gdybym wiedziała, że cały sezon 2 jest już w całości do pobrania/obejrzenia w internecie to bym nie wytrzymała z czekaniem na emisję w TV ;)

Teraz nie jesteśmy w stanie wytrzymywać do emisji w TV, a ja sobie nagle uświadomiłam, ze jeszcze 6 lat temu to był moje jedyne medium do oglądania zagranicznych seriali. Trzeba było czekać aż się jakaś nowość w TV łaskawie pojawi. Koszmar :D

laurus007

Nawet jak puszczą na tvn to będzie gówniany lektor, reklamy i to juz nie będzie zupelnie to. W telewizji widziałam chyba 2 odcinki. Nie potrzebuję 2 serii w jakiejkolwiek tv bo i tak już znam ją na pamięc;P

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja serial zobaczyłem w tvn i chwała Bogu, że go tam puścili.Ja wolę oglądać w necie z napisami i przy okazji się trochę angola poduczę :p A jak oglądam na tvn7 to zasypiam z tym lektorem jedyny plus, że HD i większy ekran.Ale to nie to samo co z napisami.

ocenił(a) serial na 6
Daniellipa

ja dla porównania oglądałam początkowe odcinki najpierw z napisami a potem te same z lektorem w tv. tragedia. Tak skracają wypowiedzi, że już nigdy nie obejrzę żadnego filmu z lektorem.