Czy wiadomo coś na temat tego 'związku'? Bo gdzieś czytałam, że Klaus ma przybyć do Mystic Falls i zabrać ją do Nowego Orleanu. Jeśli powieliłam jakiś wątek, to poprosiłabym o link, bo tego jest tak dużo, że trudno połapać się w tym :)
zgadzam się Caro i Enzo tworzą super parę i jest tam chemia, ale jeszcze nie jestem do końca przekonana, a co do Steroline to mówię kategoryczne NIE! Oni są TYLKO przyjaciółmi i jakis romans wszystko by zniszczył ;//
gdzieś był jakiś wywiad chyba z Dries i mówiła, że w tym sezonie nie bd crossoveru ;c
Uuuu Asiuniu, jaka szkoda, że zmieniło się foto. Na poprzednim był taki fajny, sypiący się wąsik, po źle dobranych tabletkach (albo zaburzeniach hormonalnych) . :-(((
Miejmy w każdym razie. że kolejny facet nie wyciśnie i nie zostawi ciebie, tak jak poprzedni i nie będziesz musiała "realizować " się w fantazjach po grafomanii dla kur domowych pokroju "50 twarzy" i próbować wyładowywać skumulowaną agresję na facetach, stosując tanią psychologię rodem z "powieści", które czytujesz (ewentualnie z kafeterii albo tzw " prasy kobiecej".
Znajdź sobie przyjaciół, bo jesteś smutnym człowiekiem żyjącym w świecie cyberprzestrzeni. Szukasz konfliktu, obrażasz osoby, skąd możesz wiedzieć, że to moje zdjęcie? Gdybyś był inteligentny, jak wspominałeś w poprzednim wątku, nie komentowałbyś już nic więcej, bo ja nie szukam kontaktu z Twoją osobą. Pozdrawiam i życzę miłego życia.