Pytanie jest jedno : Co o tym myślicie ? Będzie romans czy wszystko rozejdzie się po kościach ? Moim zdaniem byliby super parą ; ) Jestem więc jak najbardziej za i czekam na rozwój wypadków z niecierpliwością .
Och dla mnie ta para tak jak by to ująć jest "podniecająca",matko jeszcze Klausowi będzie zależalo na Caroline! Mam nadzieje że rozwiną ten wątek:)
A ja jakoś nie widzę sensu tego związku - i go nie rozumiem. Klaus leci za barbie? Trochę to dziwne. A najlepsze jest to, że Caroline zakłada wszystko co on jej da... sponsor? :))
W ostatnim odcinku (3x14) Klaus wyglądał jak napalony pedofil... no kurde, a tak go lubiłam.
No ale nic, każdy ma inną opinię :)
Moim zdaniem to jest taka próba scenarzystów aby nadać Klausowi trochę więcej człowieczeństwa , aby był bardziej ludzi, żeby pokazać, że ma uczucia, a nie, że z niego tylko taka "maszyna" do zabijania. Może jestem i dziwna , ale Klausa lubię, bez niego serial zrobił by się mdły, szczególnie odkąd Damon przestał być TYM Damonem ,a zaczął robić się ciapą. Stefan "rozpruwasz" kompletnie nie przekonuje, a Elana robi się z odcinka na odcinek coraz bardziej irytująca. Mam nadzieję, że scenarzyście nie uśmiercą Klausa w finale sezonu , co zdaje się nieuniknione . . .