PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Klaus i Caroline :P

ocenił(a) serial na 7

Co wy na taką nową parę w serialu? Uważam, że świetnie by do siebie pasowali..:P i teraz
jak Caroline nie jest już z Tylerem ...:D Fajny zakręt w serialu by był :)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No super razem wyglądają, a Claire ślicznie w tej sukience, w ogóle jest bardzo ładna. Tak btw w serialu "Pretty Little Liars" grała lesbijkę Samarę ;P

No a na filmiku z Emily Ziut nosi dokładnie takie same ciuchy, co na planie TVD. Czyżby zapożyczyli od niego garderobę?

xena_4

Trza się bardziej radykalnie przefarbować

WhiteDemon

Podrygi ? :D

ocenił(a) serial na 6
aivia

Dobra, miało być umizgiXD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Ooooo:)))
Szansę wyczuwam... :D :D

ocenił(a) serial na 4

A ty co? Mistrz Yoda? :D

użytkownik usunięty
xena_4

Yep :D
To się unosi w powietrzu :D
A kiedy zerwali,wiesz coś o tym?

ocenił(a) serial na 6

Jakoś chyba niedawno, czytałam na którejś tam stronie o Morganie;)
Źródło niby niepewne, ale...
ALE! ;)
Nadzieja est;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

White, jak mogłaś, nie podzielić się wcześniej ze mną takimi informacjami? A ja żyłam sobie w takiej błogiej nieświadomości ;D Oż ty niedobra Siostro :P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Łe, myślałam że Ci pisałam...
Ups, wybacz:)
Głowę bym se dała uciąć...
No i już bym jej nie miałaXD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

To przynajmniej poproszę o źródło,z którego zaczerpnęłaś te wieści. :D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Służę uprzejmie;)
http://www.joseph-morgan.net/joseph-morgan-and-emily-vancamp-broke-up/

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Właśnie to dałam poniżej - to mój wynik poszukiwań. Coś nieprzytomna jesteś, Siostro :D

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Coś znalazłam http://www.joseph-morgan.net/joseph-morgan-and-emily-vancamp-broke-up/ ale piszą też, że nadal do siebie piszą na twitterze, więc dla mnie to jest dziwne. Może to tylko plotka ;D

xena_4

Może to było pokojowe rozstanie ? :) Emily przyjaźni sie ze wszystkimi EX :p

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Chyba jestem;)
A mówią że przyjaźń z byłym jest niemożliwaXD

ocenił(a) serial na 6

Podzielam:)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No i dobrze, bo według mnie to ona zbyt urodziwa nie jest ;P Faktycznie wygląda jak 12latka. I widziałam, że chyba w jakimś serialu, czy raczej filmie grała z naszym Sztefynem. Jaki ten świat mały ;P

ocenił(a) serial na 4

Podejrzewam, że gdyby był to Klaus to wszystkie już dawno leżałybyśmy gdzieś bez głów. Ale moja głowa i tak z bananem na twarzy by została ;D

użytkownik usunięty
Aredhel125

Hehehehe:D :D :D

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Tak jak moja, hyhy.
Znów mam coś ładnego, speszli forU;)
http://www.youtube.com/watch?v=iqr0BRAaPhQ
Kocham tego drania;)
Chyba w dużej mierze dlatego, jaki tragizm w gruncie rzeczy jest w nim zawarty...

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Oh dziękuję Ci bardzo. A z tym tragizmem to święta racja. Jak to mówiła moja nauczycielka od polskiego- postać wielowymiarowa ;D

ocenił(a) serial na 4
Aredhel125

Matko, chciałabym dostać w prezencie od kogoś cały 3 sezon do końca- wszystkie odcinki i bym oglądała, oglądała, oglądała... A tak muszę czekać i czekać, bez sensu hehe

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Myślę, że nie Ty jedna chciałabyś dostać takie prezent ;) jedynym plusem wyczekiwania kolejnych odcinków są towarzyszące temu emocje, w szczególności jak czytamy jakieś spoilery, które nie do końca mówią nam co się wydarzy ;)

ocenił(a) serial na 4
marusss16

Masz rację, że to oczekiwanie też ma swój urok np. w postaci przebywania na tym forum. Ale zdarzało się u mnie też tak, że seriale zaczynałam dopiero oglądać gdy przykładowo 2 sezony dawno już przeleciały i wtedy siedziałam do nocy i oglądałam po 4, 5 odcinków, jak mnie wciągnęło i odczucia też świetne. Także wszystko ma swoje dobre strony, ale w każdym razie za taki prezent bym się nie pogniewała, wręcz przeciwnie.

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Ja TVD zaczęłam oglądać jak pierwszy sezon był cały już w internecie, tak mnie wciągnął, że obejrzenie zajęło mi kilka dni, więc wiem jak to jest ;)

ocenił(a) serial na 4
marusss16

Ja trafiłam na ten serial przypadkiem na YT gdy dostępnych było bodajże 5 odcinków. Tematyka jakoś tak mnie wciągnęła, że zaczęłam oglądać. Jak zobaczyłam zwiastun pilota pomyślałam sobie- przynajmniej główna bohaterka milion razy ładniejsza i sympatyczniejsza niż Bella ze Zmierzchu i postanowiłam sprawdzić co to za serial. No i jest jeden z moich ulubionych obecnie ;D

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

to stałaś się fanką wcześniej ode mnie ;) do mnie film Zmierzch jakoś nie przemawia, oglądałam dwie pierwsze części były niezłe, ale to na tyle. natomiast TVD ma tyle pozytywnych cech, dlatego to też jest jeden z moich ulubionych seriali.

ocenił(a) serial na 4
marusss16

Mi akurat podobała się jedynie pierwsza część Zmierzchu- miała fajną muzykę i ogólnie stwarzała klimat. Kolejne części już nie były takie dobre i większość jak dla mnie psuł Edłord z miną jakby miła przewlekłe zatwardzenie i ta nieszczęsna Bella z otwartymi ustami, jakby melę zbierała i zaraz miała kogoś opluć. To jest tak wkurzające, że aż nie do przyjęcia. Także możemy się śmiać z naszego Stefana, czy Eleny, ale ich gra aktorska w porównaniu do głównych bohaterów Zmierzchu jest naprawdę o niebo lepsza. W ogóle fabuła jest lepsza i trójkąt Stefan-Elena-Damon dużo bardziej do zniesienia. Także po obejrzeniu zwiastuna pilota TVD uznałam, ze to jest to i nie pomyliłam się.

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

zgadzam się z Tobą w 100% ;) kurcze dopiero wtorek, gdzie tam piątek żeby można było obejrzeć kolejny odcinek...

ocenił(a) serial na 4
marusss16

Piątek... Ja będę oglądać dopiero w poniedziałek, bo w weekend mnie nie będzie i aż mnie skręca. Potem kolejny też dopiero w pon. Totalna beznadzieja.

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

super filmik z Klausem..ten facet ma coś w sobie ..i jego akcent .>:P mrauuu

ocenił(a) serial na 6

:)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

A propos: czytałaś Crazy Moon? Tam już jest nowa seria o wiele mówiącym tytule "Kochanica Pierwotnych" ;D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

No właśnie zaraz zacznę czytać tą nową historię:)

ocenił(a) serial na 10

popieram dla mnie Klaus jest super hot
i jeszcze ten jego akcent-rozpływam się

xyz89

tak tak tak ! tylko troszkę szkoda Tylera.. :)

xyz89

Klaroline raz jeszcze
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxx0p1wcZF1qkjyjdo1_r1_500.png
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lxwv6aAOlY1r9oy4uo1_500.jpg
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxwgpyqosP1qey89qo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxwr9vilev1qm2h44o1_500.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lxwx4glUZZ1qcwoq1o1_500.jpg
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lxwdwgSD471r8dgobo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 6
aivia

Ożesz...ja głupkujęXD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

A co ja mam powiedzieć? ;P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Hyhy

ocenił(a) serial na 4
aivia

Ostatnie najlepsze <3

ocenił(a) serial na 6
xena_4

A ja kocham trzecie:)

ocenił(a) serial na 7
xyz89

Już ich uwielbiam. Wiem, że wuele osób ich nie lubi, ale według mnie tworzyliby świetną parę (:
Z niecierpliwością czekam na 14 odcinek ;p

ocenił(a) serial na 4
Vakme

Jakby tak pomyśleć, to oni są kompletnie niedobraną (jeśli w ogóle nią będą) parą. Klaus, to chodzący skur.. jakich mało, natomiast Caroline, to wciąż naiwna histeryczka. To raczej nie może się udać. Klaus po prostu coś kombinuje, jak zawsze.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Xenkooo, ale to właśnie może chodzi o ten kontrast - przeciwieństwa się przyciągają;) Przecież good girls like bad boysXD
Prawda stara jak ten świat normalnie.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Czyli wyglądałoby na to, że jesteśmy te dobre, skoro nas ciągnie do Klausa (a mnie jeszcze dodatkowo do Elijaha). Wow, to ci dopiero niespodzianka ;D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

A właśnie...
Xenko, zaczęłam oglądać "Doktora Martina" ( nawet jest z lektorem na iplexie, normalnie szok;) bo GRA TAM JÓZEK!
Już to dodałam do bazy, bo oczywiście nie miał tego w filmografii FW...
Stamtąd są te fragmenty z tego filmiku Klaus-Damon-Elena Hysteria, jeśli se przypominasz, gdzie Klaus gotuje, hehe.
Konkretnie 3 sezon odcinki 2-6.
Serial poza tym bardzo fajny, zabawny - o takim zwariowanym doktorku;) Brytyjski rzecz jasna.
Morgan gra tam (jakżeby inaczej;) jakiegoś kolesia który dopiero co wyszedł z paki ( nosz kurde w 1 chwili to się aż wkurzyłam, mówię: No do cholery czy oni nie mogą go kiedyś obsadzić w roli jakiegoś słodziaka, a nie ciągle łobuz - choć kocham go za te role, nie da się ukryć;) i jest KUCHCIKIEM.
Najlepsze, no lałam - jak Józek przychodzi do tego całego doktorka, a tam w poczekalni jakieś siksy siedzą i od razu się na niego napalały - "Jakie ciacho, itp itd" - hyhy mogę im rękę podać;) I kłóciły się na którą z nich się gapił.
A potem wyrywały sobie jego numer, kiedy jedna z nich fuksem go zdobyła, a te kumpele nie chciały jej wierzyć i z textem, że to pewnie numer chirurga plastycznego albo jej babci, a na pewno nie od niegoXD
Normalnie jaja, hyhy.
Później dziś dokończę te odcinki, bo fajne to jest - jakby co polecam.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No to mnie zaciekawiłaś z tym serialem. Spróbuję go poszukać w necie, by obejrzeć online ;)

A propos: gdzie Twój komentarz do Crazy Moon?

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Wczoraj też mi się nie chciał dodać:( Nie wiem co Ci się tam dzieje, czekaj no, idę jeszcze raz;)