Przed chwilą skończyłam oglądać pilotażowy odcinek, faktycznie niezbyt udany, ale ja to odbieram inaczej bo w ogóle rzadko oglądam coś w kolorze:) o czymś młodzieżowym nie wspomnę, nie podoba mi się trójka głównych bohaterów, ale lubię atmosferę tej szkoły,ludzi-szczególnie ta przygłupia blondynka mi przypadła to gustu:) Mam zamiar kupic na DVD pierwszy sezon, skoro tak polecacie, mam nadzieję, że będzie w EMPIKU.
A nie dziwię się;)
Też bardzo Car polubiłam, mimo iż sprawia wrażenie takiej pustawej właśnie laleczki...
W dodatku Candice odtwarza tę postać tak wiarygodnie, że ciężko uwierzyć, iż nie jest taka prywatnieXD
Jestem ciekawa dalszych wrażeń;)
Obejrzałam tylko pierwszy odcinek oczy mi się zamykają:) Coraz bardziej lubię Matta, naprawdę cudowny chłopak, fajny wątek z uzależnieniami, i caraz bardziej lubię Caroline i jej sarkazm w stosunku do przyjaciółek, szczególnie do zdolności paranormalnych Bonnie:) Eleny jakoś nie polubiła, ale podoba mi się w niej to, że troszczy się o brata i ogólnie całkiem miła dziewczyna, ale ta aktorka trochę mnie irytuje, mam nadzieję, że mnie nie zniechęci do dalszego oglądania, na razie mam ochotę na więcej:)