Rozumiem, że świetni aktorzy, super scenki grozy i w ogóle...
Oglądnęłam niektóre odcinki.
Ale szczerze to mam już dość filmów, seriali o wampirkach. < cholerna moda - mam nadzieję, że szybko się skończy >
Lepiej już nawet pooglądać jakiś widowiskowy klasyk z udziałem wampirów i wilkołaków.
"Oglądnęłam niektóre odcinki."
Ta?
Pewnie pół pilota i środek odcinka 3...
Czemu piszesz że tandeta, jak w zasadzie nie masz pojęcia, o czym piszesz?
"Ale szczerze to mam już dość filmów, seriali o wampirkach. < cholerna moda - mam nadzieję, że szybko się skończy"
Same zdania - klucze.
Jeśli wegetarianin sam z siebie bierze do ust sałatkę z szynką wiedząc, co się tam znajduje - to to że tą sałatką pluje jest wyłącznie jego winą;)
Jeśli wegetarianin sam z siebie bierze do ust sałatkę z szynką wiedząc, co się tam znajduje - to to że tą sałatką pluje jest wyłącznie jego winą;)
JAkie porównanie;) (PROFIL HUMANISTYCZNY, hehe;d)
mikusia_161 coś czuję,że naraziłaś się paru osobom ;)
WhiteDemon
Wcale, że nie...
Moja siostra lubi ten seriali ogląda go i z czasem przyłączam się do niej, ale ten serial jest taki "papierowy".
Jeśli mogę Cię prosić, to wyjaśnij mi, co rozumiesz przez pojęcie "papierowy" odnośnie VD?
Ja tam nic szczególnie "papierowego" nie widzę;)
Że niby co, uważasz że aktorzy grają sztucznie?
Czy że postaci są nijakie?
Fabuła przewidywalna?
Czy o co Ci konkretnie chodzi?
Rozumiem, o co Ci biega, ale w przypadku VD się nie zgadzam.
Wg mnie jest odwrotnie;)
Znam inny wampirzy hit, do którego mam właśnie takie zarzuty....
Każdy ma swoje zdanie.
Przyłączasz kiedy?
5 minut przed końcem odcinka?
Weż może obejrzyj kilka w całości i potem powiedz co myślisz;)
Jeśli nadal będziesz uważać że syf, to Ci więcej nic nie powiem;)
Właśnie niedawno tj. na FW, na innym forum obserwowałam rozmowę gdzie jeden kolega się zastanawiał, czy się wziąć za VD.
Jedna dziewczyna mu mówi, że PW są do d...i takie harlequiny z wampirami;)
Koleś się trochę zgasił, ale jednak postanowił się zaznajomić.
Zaczepiłam go i napisał że się strasznie wciągnął i w kilka nocek obejrzał całość serialu.
No i o co chodzi;)
"Papierowy"
Chodzi mi tu o grę aktorką <nie wszystkich>
I jeszcze jedno...
"Przyłączasz kiedy?
5 minut przed końcem odcinka?"
Wcale, że nie !
I powtarzam jak napisałam już w temacie.Nie mam nic do tego serialu.
Tylko mam po prostu dość tej głupiej mody.Nagle wszyscy zaczęli tworzyć sobie o tej tematyce produkcje.To żałosne.
No nie nagle, nie nagle.
Pierwsza produkcja z wampirem jako postacią główną, czyli "Nosferatu - Symfonia grozy" pochodzi z 1922 roku kochana;)
Wampiry na ekranie są w modzie od wielu, wielu lat.
Teraz po prostu przeżywają swoisty rozkwit;)
Dla fanów gatunku (nieśmiało paluszkiem wskazuję na moją skromną osobę;) to istny paradise;)
Ale rozumiem, dla tych którzy nie cierpią motywu wampirów to musi być istna gehenna...wszędzie wampirosy, hyhy.
No i wystarczyłoby napisać, że po prostu nie cierpisz wampirów i wkurzają Cię seriale o nich.
A nie pisać tak od czapy że "VD to kolejna tandeta o wampirach"...
Dla niektórych "Transformersy" to na przykład straszna tandeta i kaszana;)
PS. Nie, nie mówię o sobie.
Lubię serial, choć za modą na wampiry nie przepadam. Wciągnęło mnie, co tu dużo mówić. Czy tandeta czy nie, wiele dziewczyn lubi obejrzeć sobie serial o problemach miłosnych, a tematyka wampirów urozmaica fabułę. Inne oglądają "Pamiętniki" właśnie ze względu na ostre kły i wymarzoną nieśmiertrlność. W każdym razie są powody by lubić ten serial, chociaż nie przeczę, że wielu dobrze by zrobiło, oglądając jakiś klasyk ;)