Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Koncepcje

ocenił(a) serial na 8

na dalszy rozwój wypadków w serialu, tj. z kim mogą się mierzyć kiedy wyeksploatowany zostanie wątek Klausa, dostrzegam realne zagrożenie wypalenia się formuły serialu, nie zjedzcie mnie za bardzo za to to tylko moje refleksje ;) no bo jaki przeciwnik może być gorszy od 1000 letniej hybrydy, która w dodatki miała swój udział w powstaniu wampirów, tylko nie piszcie mi tu o żadnej pierwotnej Petrovej, bo jest to nic po za wymysłem fanów który żyje własnym życiem i wyjątkowo irytują mnie wpisy których autorzy są święcie przekonani że rzeczywiście ktoś taki się pojawi. w każdym bądź razie do dzieła ! ruszamy wyobraźnia ;)

ocenił(a) serial na 3
bastet21

Mam tylko nadzieje że nie pójdą w taką fikcję jak w książkach po zabiciu Klausa. To było by beznadziejne. Po zabiciu Klausa zawsze zostaje jeszcze jego rodzinka którą przecież stara się odzyskać.

ocenił(a) serial na 8
patryk7883

a nie sądzisz że rodzinka zwróci się przeciwko niemu pomoże w jego zgładzeniu bo w końcu on ich pozamykał w trumnach, a po wszystkim każdy pojdzie, w swoją stronę? no ja też się boję że z braku pomysłów mogą przekombinować.

ocenił(a) serial na 3
bastet21

Całkiem możliwe ale w takim wypadku nie było by już żadnych sensownych zagrożeń w serialu chyba że wymyślą jakieś pierwotne wilkołaki albo cuś