Jako, że w poprzednim wątku nie zostało wiele miejsca konkurs przenoszę do nowego ;-)
Oto wyniki głosowania na nominowanych bohaterów:
Elijah - 65 głosów
Katherine - 31 głosów
Katherine zdecydowanie wygryzła - tym razem - Elijah, który w podsumowaniu całej zabawy i tak zajmuje dość wysoką , bo 7 pozycję. Jest kolejnym bohaterem, który odpada z gry :-) Katherine walczy dalej i dobrze bo ma dziewczyna pazur he he xD
1, 2, 3 ..... ?
7. Elijah
8. Stefan Salvatore
9. Alaric Saltzman
10. Jeremy Gilbert
11. Rose
12. Bonnie Bennett
13. Matt Donovan
14. Jenna Sommers
15. Lexi
16. Pearl
17. Szeryf Elizabeth Forbes
18. Mason Lockwood
Kto będzie następny?? Okaże się już za tydzień xD
A tym czasem ocaleni ostatnio bohaterowie wracają do gry. Przypominam, każdy raz dziennie daje swojemu ulubieńcowi kolejno 3, 2 i 1 punkt.
Czy Damon i Caroline znowu okażą się najbardziej lubiani? ;-) I miażdżącą przewagą zdobędą dwa pierwsze miejsca? xP
Oto lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Elena Gilbert
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Katherine Pierce
Tyler Lockwood
Anna
Do dzieła z głosowaniem ;-)
Powiem tak - w wynikach mała rewolucja xD
Oto one:
1. Caroline Forbes - 421 pkt
2. Damon Salvatore - 399 pkt
3. Katherine Pierce - 257 pkt
4. Elena Gilbert - 172 pkt
5. Anna - 151 pkt
Tak więc po raz PIERWSZY od samego początku trwania konkursu Damon został zdetronizowany. W tym tygodniu 1 miejsce przypadło dla uroczej Caroline :-) Damon uzyskując niewiele mniej punktów okupuje miejsce 2, no i 3... już ostatnie niezagrożone miejsce, podobnie jak tydzień temu dla Katherine xP
Bohaterów już malutko, więc pozostałe dwie osoby są nominowane : Elena i Anna... między nimi rozstrzygnie się spór, która przejdzie dalej i powalczy o zwycięstwo xD
Do niedzieli każdy może oddać jeden głos na osobę, która ma odpaść. W niedzielę wyniki i gra toczy się dalej... to już w sumie końcówka :P
Tak więc... Elena czy Anna_
Głos na pannę imieniem Anna - forgive me;) ale Elenka się robi istna KozaczkaXD
oczywiście Anna, ale jestem zaskoczona że doszła tak daleko, jak dla mnie była ciekawa postacią, ale nie aż tak, a Elen z odcinka na odcinek jest corar lepsza
Z ciężkim sercem daję swój głos na jedną z moich ulubionych postaci, czyli ANNE. Wydaję mi się, że Elena (jako główna postać) bardziej zasługuje żeby przejść dalej...
Heh. Że też do tego doszło...