Jak uważacie? Jakie jest wasze zdanie na tem temat?
Klaus to ciągle się śmieje, nic odkrywczego :P
O tak, zmarszczki na czole Stefana... i look "Hey, it's Tuesday".
Damon by już miał dość zabawy. Wbiłby sobie kołek i uradował wiele osób z tego forum ;)
Jakby się zachowali?
1."Hehehe, over here is hidden camera. Right? :D"
2. "OMG, Is today 1 April? :/"
"Damon by się z kimś zabawił, a później wysączył ją :] "
Przy takim dramacie Damon mógłby się zabawić i z facetem. Biedny Matt. :P
Aleś odkopała wypowiedź :DDD Wtedy to jeszcze niezbyt specjalnie lubiłam Klausa, a teraz go uwielbiam :p
25 kwietnia 2011 - ale czas leci :o
Ale to nie ja zaczelam, przysiegam. Zrobila to osoba z dolu tematu ;D A ja tylko skorzystalam z okazji ;D
Co do jego usmiechu, to nadal jest falszywy. I przy tym uroczy <3
Wiem :D I nie skomentuję tego dolnego komentarza :D
Mam nadzieję, że przy Caroline chociaż jest szczery :P
A ja to powiem tam, że powinna być ze Stefem, bo mentalnie do siebie pasują a z Damonem to taki szalony romansik by się przydał na boczku. Co Wy na to?
Również się nie zgadzam ;) To nie MNS żeby szalone romansiki na boczku odprawiać ;)
Heh Elena nie powinna być ani z Damonem ani ze Stefanem, powinna zmienić orientację, i zorientować się na Bonnie lub Caroline ;)
Ale to takie kazirodztwo..
Bo w końcu Elena i Katerina są spokrewnione..
Chociaż to bardzo daleka ,bardzo bardzo rodzina ...ale bądź co bądź rodzina.
Poza tym to tak jakby sypiała z samą sobą :)
No wreszcie coś ciekawszego niż te rozważania nad tym kt byłby bardziej odpowiedni Stefan czy Damon :D
Ale Katherine chyba by nie chciała być z Eleną :) (jeśli chodzi o wypowiedź blush) ale niewątpliwie byłoby to ciekawe :D
A Boonie jest z Jeremim :) Chyba by się chłopak totalnie załamał :)
Oczywiście, że .. DAMONA! :) On jest boski, przystojniejszy od Stefana. Bardzo go lubię. ON kocha Ellene.. ..bardzo.! :) Stefan jest też OK. heh. Damon to ideał dla Elleny :)
Odpowiedź jest bardzo prosta.
Żadnego.
Dlaczego?
Jak wybierze Damona to Stefan będzie cierpiał,jak wybierze znowu Stefana,to dalej będzie oszukiwać siebie że nie zależy Jej na Damonie i wtedy będzie cierpiał Damon.
Najlepsze rozwiązanie to takie żeby nie była z żadnym.
Poza tym musiałaby stać się w końcu wampirem..
Dla mnie powinna być z Mattem,i zostawić braci w spokoju.
I tyle.
;)
Elena powinna stać się wampirem i sprzedać po kołku w serca braciszkom Męczybułovatore. Wtedy żaden z nich nie będzie musiał cierpieć.
Końcówka penie będzie taka, że Elena będzie ze Stefanem (chyba ze zrobią coś nieoczekiwango i wszystkich powybijają:P), a dla Damona? Cóż taka się chyba jeszcze nie uroziła i uważam, ż głupio byłoby pchać go w ręcę np. Bonni (jak w książce), albo kogoś podobnego. Wydaje mi się, że (NIESTETY!!) alre powinien zginąć na sam koniec....
Wiesz może tak będzie że Elena będzie z Mattem i Jej dziecko będzie miało dziecko i tak dalej dalej 100 lat do przodu i znowu będzie kolejny sobowtór :) przecież tego chciał np Klaus.
I Ona będzie z Damonem :D
A Stefana zabiją i będzie spokój.
wątpię, że będzie z Damonem, ja bym np nie chciała być ciągle tym drugim wyborem i wiedzieć o tym. Co do zakończenia to jednak mam nadzieję, że będzie z pompą i zaskakujące i że nie zrobią z tego serialu jakiegoś niekończącego się tasiemca, gdzie w pewnym momencie będą same absurdy, albo nudy:)
Moim zdaniem Elena pasuje tylko do Matta.
Oboje są równie nudni ;) Nie powinna być z żadnym z Salvatorów, bo Stefa i Damon są dużo bardziej interesujący bez niej...