Który z wampirów przypadł wam do gustu?Damon,czy Stefan?Ja wprost uwielbiam Damona!!!!!!!!!!!!
Według mnie oboje są beznadziejni i nudni ciągle im chodzi o to samo jest wiele ciekawszych postaci np Caroline jako wampir jest bardzo fajną postacią.
spoko ale mi chodziło o chłopaka wampira a nie o wampirzycę.Radzę uważniej czytać
To trzeba było rozszerzyć opcję wyboru bo fani nie dzielą się tylko na team Stefan i team Damon.
przepraszam ale nie mogę się z tobą zgodzić. Nie są nudni.Wręcz przeciwnie. Nie pchają się wszędzie jak te gwiazdki disneya.Są skromni i idealni.
Bez komentarza ;)
Takie pytanie to chyba mogła zadać tylko osoba która obejrzała pierwszy odcinek w TVN ^^
Co ma do tego 1 odcinek ???? Skoro w innych też występują !!!!!!!
Jeżeli ktoś się nie zna to lepiej niech nie pisze... Te słowa były specjalnie skierowane do cb......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiście, że Damon :-)
ostatnio coraz bardziej podoba mi się rola Tyler Lockwood'a :-)
co do kobiet: Caroline
Damon i Elijah ;d Zdecydowanie ;d
Czemu? Damon na początku to "kuta*s" jakich mało, podobnie w książce ;d Później irytujące staje się jego rozmiękczenie bo to tamto i siamto, ale... mimo wszystko, uwielbiam jego mimikę, złośliwość i zachowanie ;d
Elijah? Po prostu wywarł dobre wrażenie. Już przy pierwszym pokazaniu się (;
Serio nie przyszło wam do głowy, że jest prawdopodobne, że autorka dopiero zaczęła oglądać serial i piszecie jej teraz masę spoilerów?
No bo kto na zaawansowanym etapie oglądania VD spytałby się nagle kogo wolimy:Stefana czy Damona? Litości...
Może nie widzisz bo jesteś - tak myślę - na bieżąco, ale jak ktoś nie oglądał drugiego sezonu i przeczyta przypadkowo, że Caroline zostanie wampirzycą no to może być dla niego niefajnie. Ja nie chciałabym wiedzieć takich rzeczy wcześniej.
ale tak, ja również nie chciałabym tego widzieć. po prostu jestem tak wścibską osobą że czepnęłam się jedynie literówki w wyrazie spoilerów.
Chcesz wiedzieć-to oglądałam ten serial już jakiś czas,ponieważ mam nagrane odcinki na kompie,a pytam się kogo wolicie bo w końcu to główne postacie.może więc ty dopiero zaczęłaś oglądać"Pamiętniki..."
Świetnie podsumowałaś swoją wypowiedź;) Kupy się nie trzyma, ale okej.
Wracając do twojego pytania: VD to nie tylko Stefan i "boski" Damon. Jest też Caroline, Rose, Katherine czy Elijah.
Tak więc ja najbardziej lubię Elijaha, Damona i Caroline. Katherine na obecną chwilę nie ma nic do pokazania gdyż siedzi w grobowcu, Stefan zaś zanudza.
Żeby autorka sobie nie pomyślała że jestem napaloną hot 13, bo ciężko jej idzie z zrozumieniem tego co piszę ;]
Damon jest boski, swoją drogą xD
U mnie się zmieniało z każdym odcinkiem.. Raz Damon,raz Stefano..
Nie wiem kto mnie powala grą..ale Ian jest przystojny jak diabli!!
Stefan. bo jest troskliwy, opiekunczy, dobry.
Aczkolwiek Damon potem też ma cos w sobie z czlowieka ... ;)
Ale zdecydowanie Stefan.
a co do babek to Caroline. ;]
Damon wymiata^^ Aczkolwiek Elijah też bardzo lubię:)
A z dziewczyn najbardziej lubię Caroline i Kat:P
Damon =D hmmm urok spojrzenie charakterek ten ironiczny styl i texty pewnosc siebie
nic dodaj nic ująć ale stworzyli bardzo interesujący kąsek
w koncu nie jest taki zły zresztą jako temat do rozwarzan nad osobowoscią postaci Damon jest o wiele ciekawszy
lubie czasem zagłębic sie w tematy typu diagnoza osobowości i psychologia postaci czyli czemu tak a nie inaczej itp
właśnie dzięki nieprzewidywalności postać Damona 'ma takie wzięcie'.
nie jest on słodkim, przereklamowanym i stworzonym na wzór Edwarda Stefanem.
jednak nie wiele osób (czyt. sw33t fanek które dowiedziały się o serialu z TVN'u) zauważa w tym serialu coś więcej niż piękne (no niestety muszę to przyznać) twarzyczki głównych bohaterów. Już nawet chociaż zauważyli by bohaterów pobocznych. Ale nie. To główna postać jest najfajniejsza, inne mnie nie obchodzą.
Rzekłabym, że większość z nich za bardzo nie interesuje się fabułą skoro ma seksownego Damona na ekranie ;d
prawdopodobnie jest jak piszesz wiekszosc sie nie przejmuje fabułą ale to nie jedyny serial gdzie hordy zaslepionych fanek ogladaja jak zaczarowane serial tylko i wyłącznie dla tych boskich twarzyczek
cała moc tkwi w mniejszosci wiec nie przejmujmy sie pseudo-zauroczonymi ekspertkami
jest elita która wie o co kaman i niezbyt skromnie powiem ze do niej naleze =PP
Oj... Dla mnie jest Damon jest najlepszy... No i najlepiej by było gdyby mógł być z Eleną.