Dziś następny odcinek :) szczerze mówiąc to już się nie mogłam doczekać, zastanawiam się jak potoczy się ta historia dalej.
Może serial nie jest jakiś ambitny, ale dobrze się go ogląda, z odcinka na odcinek jest coraz lepiej, najważniejsze jest moim zdaniem to, że oglądając serial miło spędzam czas i na pasek postępu zerkam nie dlatego, że się nudzę i chcę sprawdzić kiedy się skończy odcinek, tylko po to aby sprawdzić ile jeszcze mam czasu aby cieszyć się tym odcinkiem.
Serial może podobać się nie tylko nastolatkom, ja już do tej grupy wiekowej od bardzo dawna nie należę... Sięgnęłam po ten serial z czystej ciekawości, po pierwszym odcinku byłam rozczarowana, ale postanowiąłm dac mu szansę i oglądałam dalej i im dalej tym znacznie lepiej.
Na szczególną uwagę zasługuje moim zdaniem muzyka, jest świetna, doskonale wpasowuje się w opowiadaną historię, jest też kilka wyrazistych postaci, które nadają serialowi samczek.
Polecam!
To fakt. Akcja po pierwszym odcinku leci całkiem przyjemnie i ciekawie :-)
Ważne jest też to, że postacie nie są przerysowane, są naturalne.
Muzyka jest obłędna ;-) W sensie dopasowania do scen.
Też już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka. Mam nadzieję, że ktoś go wrzuci jutro :-)
Pzdr !