Napewnoo ;) Tylko pytanie czy będzie już tak ;), czy zrobią jak w książkach troche zamieszania z nią ;)
nie, tego nie będzie tylko 2 serie, serial jest popularny więc doczekamy się trzeciego sezonu z pewnością.
umrze ale wroci :) reszty nie powiem a kto chce wiedziec proponuje przeczytac ksiazke badz jej streszczenie ;)
w książce z tego co pamiętaam umarła ale póżniej wróciła, ale nie wiadomo jak to będzie w filmie. ; P
serial napewno bedzie mial jeszcze kilka sezonow wiec nie powinni tak szybko usmiercac eleny ; p fajnie jak jest śmiertelniczką
raczej na pewno w ksiazce zostala przemieniona wiec w serialu tez w koncu bedzie musiala:)) co prawda serial to zupelnie inna historia ni ksiazka ale tych glownych podstawowych tematow sie trzymaja:))
W sumie można byłoby się trochę pokłócić o te trzymanie się podstawowych tematów... ;)
Co do Eleny... Zostanie przemieniona, jestem tego pewna. W końcu znajdzie się w sytuacji bez innego wyjścia, być może jeszcze pod koniec tego sezonu, w ostatnim odcinku... (spoiler) Producenci w wywiadach wyraźnie dają do zrozumienia, że "Elena nie stanie się wampirem... w tym sezonie.", czyli całkiem możliwe, że na początku trzeciego ;)
hehe masz racje w sumie troche przesadzilam z tymi podstawowymi tematami bo nawet nazwiska w serialu sa zmienione xD ale wiesz chodzilo mi o te glowne watki ze stefek to wampir damon tez elena to czlowiek i ogolne te zawirowania miłosne ze ten ja a ona tamtgo ale tego w sumie tez chociaz nie do konca xD Ale tak jak mowisz zotsanie premieniona na pewno no bo przeciez musi byc ze stefano ( albo z Damonem) ktory jest niesmiertelny itp:))