Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
olka19_19

kiedyś musi

Napewnoo ;) Tylko pytanie czy będzie już tak ;), czy zrobią jak w książkach troche zamieszania z nią ;)

Kamila9191

hej, mam takie pytanie... tego będzie tylko 2 serie?

użytkownik usunięty
shanti1993

nie, tego nie będzie tylko 2 serie, serial jest popularny więc doczekamy się trzeciego sezonu z pewnością.

użytkownik usunięty
olka19_19

oby umarla, bo nie cierpie tej postaci :P

olka19_19

kto wie... On nie ma takiego parcia jak panna Bella :)

geny15

umrze ale wroci :) reszty nie powiem a kto chce wiedziec proponuje przeczytac ksiazke badz jej streszczenie ;)

Lena0874

Przecież ten serial jest zupełnie inny od książki...

ocenił(a) serial na 10
olka19_19

w książce z tego co pamiętaam umarła ale póżniej wróciła, ale nie wiadomo jak to będzie w filmie. ; P

women_

W książce Elena była człowiekiem, potem była wampirem, a potem umarła i powróciła jako anioł xD

ocenił(a) serial na 10
Neff

serial napewno bedzie mial jeszcze kilka sezonow wiec nie powinni tak szybko usmiercac eleny ; p fajnie jak jest śmiertelniczką

ocenił(a) serial na 10
olka19_19

raczej na pewno w ksiazce zostala przemieniona wiec w serialu tez w koncu bedzie musiala:)) co prawda serial to zupelnie inna historia ni ksiazka ale tych glownych podstawowych tematow sie trzymaja:))

maja_19

W sumie można byłoby się trochę pokłócić o te trzymanie się podstawowych tematów... ;)
Co do Eleny... Zostanie przemieniona, jestem tego pewna. W końcu znajdzie się w sytuacji bez innego wyjścia, być może jeszcze pod koniec tego sezonu, w ostatnim odcinku... (spoiler) Producenci w wywiadach wyraźnie dają do zrozumienia, że "Elena nie stanie się wampirem... w tym sezonie.", czyli całkiem możliwe, że na początku trzeciego ;)

ocenił(a) serial na 10
Neff

hehe masz racje w sumie troche przesadzilam z tymi podstawowymi tematami bo nawet nazwiska w serialu sa zmienione xD ale wiesz chodzilo mi o te glowne watki ze stefek to wampir damon tez elena to czlowiek i ogolne te zawirowania miłosne ze ten ja a ona tamtgo ale tego w sumie tez chociaz nie do konca xD Ale tak jak mowisz zotsanie premieniona na pewno no bo przeciez musi byc ze stefano ( albo z Damonem) ktory jest niesmiertelny itp:))

użytkownik usunięty