Dzisiaj jest premiera nowego odcinka Pamiętników wampirów.
Wiecie kiedy będzie w Polsce dostepny ten odcinek?
Jutro rano, najwcześniej może być koło 4-5 rano, czyli tuż po emisji w USA. Ale chyba nikt nie dybie na kolejny odcinek w godzinach nocnych (porannych).
no może zdaniem niektórych....coś mi się obiło echem o uszy.... a z napisami będzie na przełomie piątek/sobota
Jak zawsze. Chyba nie wytrzymam. Jednak czasami oglądając bez napisów można zwariować. Za szybko, lub za cicho mówią :P
Albo z Pretty Little Liars w zeszłym tygodniu :D Napisy pojawiły się chyba pięć dni później ;) Ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza, większość rozumiem po obejrzeniu w języku angielskim, później tylko "uzupełniam braki" polskimi napisami :]
Polecam oglądanie z angielskimi napisami, czego nie dosłyszysz to doczytasz ;) Angielskie napisy są zazwyczaj w piątek rano.
Ja tak robię i sobie chwalę ;)
Tak tak :D Lepiej zapamiętuje się te rozwalające teksty Damona ^^ już tak próbowałam.
Przyznaję rację :) Zapomniałam o tym wspomnieć, ale bardzo często oglądam odcinki z angielskimi napisami, bo wtedy już jestem pewna, że zrozumiem wszystko. Ian czasem potrafi tak zacząć nawijać, że dziesięć razy muszę cofnąć, żeby wszystko usłyszeć ;D
Hahaha robię tak samo. Albo kiedy widzę Delenę. Mogę tak robić w nieskończoność :D
Mama się ciągle dziwi, że coś długo te odcinki oglądam, a trwają tylko ponad 40 minut :P