Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nowe odcinki

ocenił(a) serial na 10

Dzisiaj jest premiera nowego odcinka Pamiętników wampirów.
Wiecie kiedy będzie w Polsce dostepny ten odcinek?

ocenił(a) serial na 10
Lestat_18

Zapewne dziś wieczorem albo jutro :D

ocenił(a) serial na 8
megaami

Jutro rano, najwcześniej może być koło 4-5 rano, czyli tuż po emisji w USA. Ale chyba nikt nie dybie na kolejny odcinek w godzinach nocnych (porannych).

ocenił(a) serial na 10
film_lubie

Chyba, że jakiś psychofan x D

użytkownik usunięty
megaami

Ponoć my nimi jesteśmy ;)

ocenił(a) serial na 8

no może zdaniem niektórych....coś mi się obiło echem o uszy.... a z napisami będzie na przełomie piątek/sobota

ocenił(a) serial na 10
l578

Jak zawsze. Chyba nie wytrzymam. Jednak czasami oglądając bez napisów można zwariować. Za szybko, lub za cicho mówią :P

megaami

miejmy nadzieję że nie badzie jak z plotkarą (odcinek był we wtorek a napisów jeszcze nie ma)

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

Albo z Hell Cats. x D do 7 odcinka w ogóle nie było o.O

megaami

Albo z Pretty Little Liars w zeszłym tygodniu :D Napisy pojawiły się chyba pięć dni później ;) Ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza, większość rozumiem po obejrzeniu w języku angielskim, później tylko "uzupełniam braki" polskimi napisami :]

ocenił(a) serial na 10
Neff

Racja. Widzę, że wszyscy jesteśmy mniej więcej gustopodobni :P

ocenił(a) serial na 8
megaami

Polecam oglądanie z angielskimi napisami, czego nie dosłyszysz to doczytasz ;) Angielskie napisy są zazwyczaj w piątek rano.
Ja tak robię i sobie chwalę ;)

ocenił(a) serial na 10
film_lubie

Tak tak :D Lepiej zapamiętuje się te rozwalające teksty Damona ^^ już tak próbowałam.

film_lubie

Przyznaję rację :) Zapomniałam o tym wspomnieć, ale bardzo często oglądam odcinki z angielskimi napisami, bo wtedy już jestem pewna, że zrozumiem wszystko. Ian czasem potrafi tak zacząć nawijać, że dziesięć razy muszę cofnąć, żeby wszystko usłyszeć ;D

ocenił(a) serial na 10
Neff

Hahaha robię tak samo. Albo kiedy widzę Delenę. Mogę tak robić w nieskończoność :D
Mama się ciągle dziwi, że coś długo te odcinki oglądam, a trwają tylko ponad 40 minut :P

użytkownik usunięty