Nie mogę się już doczekać, aż pojawi się to na IITV albo TVSHOWS. Ale to dopiero jutro.
Ja też nie wiem;[
Ja zawsze pocieszam się myślą, że za tak długi okres oczekiwania dostaję wysoką jakość ;]
no niby tak :)
ale to moje pierwsze czekanie i nie wiem jak ja bez Eryczka wytrzymam...i bez Pam....i bez Jess :/
Zdenerwuję się naprawdę jak powiedzą, że 5 to ostatni sezon:/
True Blood z 5 sezonem ma tylko 60 odcinków! A TVD- 3 sezony 66 odcinków, więc niech mnie lepiej nie wk****** .
a to taka plota jest ,że konczy się na 5 ?
dużo jest wspólnych wątków z książką ,bo ty chyba czytałaś ?
Niee chyba nie ma takiej ploty, ale zawsze drżę na myśl o zakończeniu produkcji mojego ukochanego serialu, oglądałam go jeszcze przed TVD i dzięki niemu w ogóle trafiłam na filmweb:]
Ball nieźle pozmieniał parę wątków, choć czasem sceny są identyczne jak w książce, a czasem są takie, których zupełnie w książce nie ma...
aha :)
mi też byłoby smutno jakby 5 okazał się ostatni, bo w ostatnim czasie jak da się zauważyć też strasznie polubiłam ten serial :)
Chyba nie da się go nie lubić :) Kocham ten jego specyficzny klimat, same intro mogę oglądać na dobranoc:)))
Ja gdzieś czytałam że sam aktor co gra Alcida ma kontrakt podpisany do 7 sezonu. Ale niewiemc zy to prawda :D
Znam ten ból. Zwłaszcza, jak zacznie pojawiać się Klaus. Zawsze będzie go dla mnie za mało.
Lofciam jego uśmiech <od razu to widzę> a poza tym widziałyśmy już wiele scen z tego premierowego odcinka i wiemy o czym będzie... nie ma się czym podniecać;]
http://www.crapthatwillblowyourminds.com/wp-content/uploads/2011/05/97klaus-smil e-vampire-diaries-2x22-copy.jpg xDDD
No i jeszcze serie słynnych Sneek Peeków. Praktycznie, dostałyśmy odcinek na raty. Nie lubię czegoś takiego.
AAAA cieszę się :) razem jakoś zniesiemy reklamy :)
Saimonn zapraszamy o 2 w nocy na offtop do komentowania na bieżąco :)