Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Od 14 grudnia we wtorki o 23:30 w TVN!

użytkownik usunięty
Morgan_94

Oooo. A nie przypadkiem na TVN7? Bo tam mieli emitować.

ocenił(a) serial na 10

Miało być na TVN7 i o 20!
Poje.. cholera zwariowali o.O

użytkownik usunięty
megaami

A ja tam się cieszę, zmniejszą się szanse że dziewczyny z mojej klasy będą to oglądać (bo późno) i nie będą mi jęczeć koło ucha jak to Damon jest sexy;d Nie znoszę jak coś co kocham staje się popularne w moim otoczeniu ;d

O niee 23:30 i jescze we wtorek .?!
w piątki albo soboty mogli dać jak tak późno.!
w sumie to też bym nie chciała żeby to bylo jakieś super popularne, ale moja kol by chciala obejrzec bo czytala książki, a nie ma jak....

ocenił(a) serial na 10
_Hayley_Williams_

A ja nie mam u siebie TVN7 xD Rodzice mi nie pozwolą u siebie oglądać ^^

megaami

Ja też u siebie nie mam, ale będę oglądać z mamą XD I naprawdę tak późno we wtorki to będzie lecieć? o.O

Neff

Właśnie weszłam na oficjalną stronę TVN - program i rzeczywiście, VD będzie emitowane w każdy wtorek o godzinie 23:30... Właściwie to jest serial bardziej młodzieżowy i puszczać go o tak późnej porze, w dodatku nie w weekend, tylko zwykły dzień?

ocenił(a) serial na 10
Neff

Może dlatego, że o wampirach. Jak leciało Pod osłoną nocy to też było koło 23 na tvp1.
Pewnie boją się, że jakieś dzieciaki mogły by oglądać. Z jednej strony dobrze, z drugiej nie... ;/

megaami

No, fakt. Z jednej strony dobrze, z drugiej źle. Choć mam się na tyle dobrze, że w środę zaczynam później szkołę, więc... nie będzie tak źle :P

ocenił(a) serial na 10
Neff

To nie fer. JA mam od 7.30 :/ .

megaami

Ale zaje*iście! : D Z chęcią obejrze sobie od początku : D Szkoda tylko, że z lektorem -.-

maaj_banes

Zgadzam się ! Lektor psuje całą atmosferę w tym serialu jak dla mnie.Wolę napisy :)

ocenił(a) serial na 10
maaj_banes

Masz rację. Lektor wszystko psuje. Kocham głos Damona < 3

ocenił(a) serial na 6
megaami

megaami
co za pech :..(

ocenił(a) serial na 7

mam tak samo jak blush :D

ocenił(a) serial na 10
patoola67

aaaa -,- spadajcie ;p

ocenił(a) serial na 10
megaami

żaL ! ja bym chciala o 21:30 byloby super : D boze oby to zmienili : DD !! ja wyslalam maila do tvn-u z prosbą moze jak bedzie wiele prozb to zmienią plany puki nie jest za pozno do roboty ! ; DD widzowie@tvn.pl

ocenił(a) serial na 10
domis3

ja się przyłączam :P

ocenił(a) serial na 10
megaami

ja z wszystkich moich adresów wysyłam : D muszą to zmienic 22:30 jest bezsens o tej porze to sobie moga true blood puscic gdzie są ten teges rzeczy ale nie pamiętniki wampirów no listosci .. porąbało ich czy co wysylajcie maile @!!

ocenił(a) serial na 10
domis3

Tak, tak :P
Chyba uważają, że wampiry są scarrry x.x i dlatego o tej porze... xD ja do szkoły nie wstanę.!

ocenił(a) serial na 10
megaami

boze zabije sie oni są idiotami : D

domis3

Też wyślę maila, bo jednak bardziej mi pasuje na tą chociażby 22:30, niż 23:30.
Poza tym zgadzam się z poprzedniczkami, zdecydowanie bardziej wolę oglądać (ogólnie wszystkie filmy, czy też seriale) z napisami... A to przecież grzech oglądać VD z lektorem i nie słyszeć cudownego głosu Damona! :D Ale cieszmy się, mogło być jeszcze gorzej (dubbing o.O). Ostatnio zaczęłam oglądać cały serial od początku, ale skoro ma lecieć w telewizji, to chyba się wstrzymam i obejrzę w TV.

Blush, znam ten ból! xD

ocenił(a) serial na 10
Morgan_94

Ej, to w końcu nie będzie na TVN7? Bo tam miało byc o jakieś lepszej porze!

ocenił(a) serial na 10
anetka5000

ale to bedzie o 22:30 chodzi zeby dali na 21:30 !!

ocenił(a) serial na 10
domis3

Albo chociaż na 22! ;D

ocenił(a) serial na 10
domis3

pierwszy odc bedzie o 23:30 a reszta o 22:30 .... ja chce o 21:30 zdecydowanie lepsza pora i lepsz aogladalnosc by byla ;dd

ocenił(a) serial na 10
anetka5000

Miało być na TVN7 ale nic nie wiem... xD

ocenił(a) serial na 10
megaami

21:30 albo 22 ! nie później ;DD wiekszosc z nas ma na rano do szkoły xd na tvn7 mialo byc od stycznia zobaczymy..

Morgan_94

O jak fajnie. ;D Tylko kurcze szkoda, ze tak poźno. ;o Ale TVN zawsze ma głupie godziny emisji, fajnych seriali. Pamietam jak tak samo bylo z Supernatural. - .- Ale jakoś damy radę. ;)

użytkownik usunięty
RapaNui_

a wyczytałam na oficjalnej stronie że ma być od drugiego odcinka o 22:30 i też się zgadzam, że bez lektora jest lepiej choć na początku było inaczej. Ale jak porównałam lektor z napisami polskimi to w ogóle inaczej jest dialog ułożony.

ocenił(a) serial na 7

1 odcinek 14 grudnia o 23:30, a 2 odcinek 28 grudnia o 22:30 :)
Informacje z oficjalnej strony TVNu

ocenił(a) serial na 6
veronicty

Superancko;)
Mam zaciesz.

użytkownik usunięty
Morgan_94

Ale tak w sumie to czemu tyle fanów panikuje, nie macie odcinków na kompie albo możliwości oglądania online ?;] Ja wszystkie "kolekcjonowałam" bo innego wyjścia nie miałam i teraz mogę sobie oglądać kiedy chcę... a niedługo wyjdzie u nas DVD więc jestem happy ;d tylko żeby była tam opcja bez lektora..
TVN pewnie na każdej akcji puści reklamę.
Na nfilmhd był boski lektor, na TVN pewnie bedzie fatalny.

ocenił(a) serial na 10

HAHAH ZAJEBISTY LEKTOR.
;D
ja też zdecydowanie wole z napisami albo nawet w ogóle bo porażka.

fraantic

Na szczęście oglądam na bieżąco, bo o 22.30, to ja zazwyczaj dopiero zaczynam się uczyć :P.

ocenił(a) serial na 10
Goku

Ja mam propozycje
* w srode zamiast TOP model gdyz modelki wkrotce sie konczą
* w sobote po mam talent
* lub w ten wtorek ale godzine wczesniej .

ocenił(a) serial na 10
domis3

Hehe może być :P Ale oni na to nie pójdą :P

ocenił(a) serial na 10
megaami

to sa idiotami . w takim razie chyba nie bede oglądala musze sie wyspac przed srodą bo lekcje wtedy mam wyczerpujące;( wiedzialam ze bedzie do dupy !

ocenił(a) serial na 10
domis3

No tak :P

użytkownik usunięty
fraantic

Mi się podobał, co chcesz.

Ja tam wolę ogladać kiedy mam na to czas i ochotę, czyli online lub na dvd. Wtedy także można sobie wyłączyć lektora.

Morgan_94

Nie wygodniej oglądać wam odcinki online?

vinszea

Żeby chociaż o 22 było...
albo niech już będzie ta 23:30 ale w weekend.
Niech ktos poda e-mail do TVN to też z moich 3 maili napisze ....
ja mam w środe na 8 do sql i do 15 i same przedmioty ścisłe...

ocenił(a) serial na 10
_Hayley_Williams_

email masz kilka postów wyżej :P

ocenił(a) serial na 10
_Hayley_Williams_

widzowie@tvn.pl napisz koniecznie ja tez pisałam < 33

ocenił(a) serial na 10
vinszea

Mam odcinki ściągnięte na kompa :P
Ale wiesz... to co innego niż lecące w tv ^^

megaami

Dokładnie, lepiej się ogląda w telewizji :D

ocenił(a) serial na 10
Neff

ja wlasnie to przezywam bo tez ogladac w tv fajnie wiem ze reklamy no ale wiekszy ekran robi swoje piszcie do tego tvn-u ja juz pisalam kilka maili dalam kilka argumentow chcialabym zeby cos zmienili ; DD na 21:30 xD przeciez chyba konczy sie serial Usta-Usta wiec mogli byc wrzucic tą godzinke wczesniej no !

ocenił(a) serial na 10
domis3

Spróbujemy coś zrobić :P