A ja tam się cieszę, zmniejszą się szanse że dziewczyny z mojej klasy będą to oglądać (bo późno) i nie będą mi jęczeć koło ucha jak to Damon jest sexy;d Nie znoszę jak coś co kocham staje się popularne w moim otoczeniu ;d
O niee 23:30 i jescze we wtorek .?!
w piątki albo soboty mogli dać jak tak późno.!
w sumie to też bym nie chciała żeby to bylo jakieś super popularne, ale moja kol by chciala obejrzec bo czytala książki, a nie ma jak....
Ja też u siebie nie mam, ale będę oglądać z mamą XD I naprawdę tak późno we wtorki to będzie lecieć? o.O
Właśnie weszłam na oficjalną stronę TVN - program i rzeczywiście, VD będzie emitowane w każdy wtorek o godzinie 23:30... Właściwie to jest serial bardziej młodzieżowy i puszczać go o tak późnej porze, w dodatku nie w weekend, tylko zwykły dzień?
Może dlatego, że o wampirach. Jak leciało Pod osłoną nocy to też było koło 23 na tvp1.
Pewnie boją się, że jakieś dzieciaki mogły by oglądać. Z jednej strony dobrze, z drugiej nie... ;/
No, fakt. Z jednej strony dobrze, z drugiej źle. Choć mam się na tyle dobrze, że w środę zaczynam później szkołę, więc... nie będzie tak źle :P
żaL ! ja bym chciala o 21:30 byloby super : D boze oby to zmienili : DD !! ja wyslalam maila do tvn-u z prosbą moze jak bedzie wiele prozb to zmienią plany puki nie jest za pozno do roboty ! ; DD widzowie@tvn.pl
ja z wszystkich moich adresów wysyłam : D muszą to zmienic 22:30 jest bezsens o tej porze to sobie moga true blood puscic gdzie są ten teges rzeczy ale nie pamiętniki wampirów no listosci .. porąbało ich czy co wysylajcie maile @!!
Tak, tak :P
Chyba uważają, że wampiry są scarrry x.x i dlatego o tej porze... xD ja do szkoły nie wstanę.!
Też wyślę maila, bo jednak bardziej mi pasuje na tą chociażby 22:30, niż 23:30.
Poza tym zgadzam się z poprzedniczkami, zdecydowanie bardziej wolę oglądać (ogólnie wszystkie filmy, czy też seriale) z napisami... A to przecież grzech oglądać VD z lektorem i nie słyszeć cudownego głosu Damona! :D Ale cieszmy się, mogło być jeszcze gorzej (dubbing o.O). Ostatnio zaczęłam oglądać cały serial od początku, ale skoro ma lecieć w telewizji, to chyba się wstrzymam i obejrzę w TV.
pierwszy odc bedzie o 23:30 a reszta o 22:30 .... ja chce o 21:30 zdecydowanie lepsza pora i lepsz aogladalnosc by byla ;dd
21:30 albo 22 ! nie później ;DD wiekszosc z nas ma na rano do szkoły xd na tvn7 mialo byc od stycznia zobaczymy..
O jak fajnie. ;D Tylko kurcze szkoda, ze tak poźno. ;o Ale TVN zawsze ma głupie godziny emisji, fajnych seriali. Pamietam jak tak samo bylo z Supernatural. - .- Ale jakoś damy radę. ;)
a wyczytałam na oficjalnej stronie że ma być od drugiego odcinka o 22:30 i też się zgadzam, że bez lektora jest lepiej choć na początku było inaczej. Ale jak porównałam lektor z napisami polskimi to w ogóle inaczej jest dialog ułożony.
1 odcinek 14 grudnia o 23:30, a 2 odcinek 28 grudnia o 22:30 :)
Informacje z oficjalnej strony TVNu
Ale tak w sumie to czemu tyle fanów panikuje, nie macie odcinków na kompie albo możliwości oglądania online ?;] Ja wszystkie "kolekcjonowałam" bo innego wyjścia nie miałam i teraz mogę sobie oglądać kiedy chcę... a niedługo wyjdzie u nas DVD więc jestem happy ;d tylko żeby była tam opcja bez lektora..
TVN pewnie na każdej akcji puści reklamę.
Na nfilmhd był boski lektor, na TVN pewnie bedzie fatalny.
HAHAH ZAJEBISTY LEKTOR.
;D
ja też zdecydowanie wole z napisami albo nawet w ogóle bo porażka.
Ja mam propozycje
* w srode zamiast TOP model gdyz modelki wkrotce sie konczą
* w sobote po mam talent
* lub w ten wtorek ale godzine wczesniej .
to sa idiotami . w takim razie chyba nie bede oglądala musze sie wyspac przed srodą bo lekcje wtedy mam wyczerpujące;( wiedzialam ze bedzie do dupy !
Ja tam wolę ogladać kiedy mam na to czas i ochotę, czyli online lub na dvd. Wtedy także można sobie wyłączyć lektora.
Żeby chociaż o 22 było...
albo niech już będzie ta 23:30 ale w weekend.
Niech ktos poda e-mail do TVN to też z moich 3 maili napisze ....
ja mam w środe na 8 do sql i do 15 i same przedmioty ścisłe...
Mam odcinki ściągnięte na kompa :P
Ale wiesz... to co innego niż lecące w tv ^^
ja wlasnie to przezywam bo tez ogladac w tv fajnie wiem ze reklamy no ale wiekszy ekran robi swoje piszcie do tego tvn-u ja juz pisalam kilka maili dalam kilka argumentow chcialabym zeby cos zmienili ; DD na 21:30 xD przeciez chyba konczy sie serial Usta-Usta wiec mogli byc wrzucic tą godzinke wczesniej no !