Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Od 14 grudnia we wtorki o 23:30 w TVN!

ocenił(a) serial na 10
Neff

Właśnie ;P

użytkownik usunięty
megaami

Rzeczywiście, to coś zupełnie innego... reklamy co 10 minut, na najlepszej akcji... masz rację xD

Morgan_94

ja sądzę że będa jeszcze jakieś powtórki w ciągu weekendu albo w jakis dzień codzienny koło 14-15... tzn mam taka gorąca nadzieje że tak bedzie, bo 23.30 czy nawet 22.30 w środku tygodnia to troche za późno!

ocenił(a) serial na 7
cosimek

Ja nie widzę problemu jak miałam z 15 lat popularnym serialem był rozwell z kręgu tajemnic i również puszczali go na Polsacie o zupnej godzinie i nie ważne siedziałam i czekałam na odcinek…. Nie był jeszcze tak popularny Internet…, ale teraz żaden problem… ściągasz i oglądasz, kiedy chcesz i jak chcesz.. Za mały ekran monitora zgrywasz i puszczasz na dvd żaden problem

ocenił(a) serial na 10
effi_2

ciekawe jak to bedzie .. ; d

ocenił(a) serial na 10
domis3

Co by nie było i tak jesteśmy do przodu. My juz to widzieliśmy w końcu ;p. Też napisze do tych kocmołuchów. Jak mają puszczać serial to tak żeby jedenak nie było mi ciężko wstać o 5 rano. Z drugiej strony dobrze że późno, tyle dzieci nie bedzie tego ogladać ;p

ocenił(a) serial na 10
Bloody_Anna

No ale jednak w roku szkolnym mogliby dac o tej 21:30 bo 22.30 potrwa do 23:30 czyli malo czasu do spania nie wiem jak wy ale ja w srode mam na 7 do sql i to przerąbane lekcje wiec chcialabym sie wyspac ;pp

ocenił(a) serial na 10
domis3

No wiesz nie żebym prubowała cie zdemoralizować ale jak ja chodziłam do szkoły, nie tak dawno z reszta, to spałam na lekcjach. Opis. Kładziesz łokieć na stole i podpiersza głowę o dłoń, jak byś robioła daszek. Przespałóam tak kiedyś całe 30 min. Ahhh te wspomnienia :D

ocenił(a) serial na 10
Bloody_Anna

elegancko xDD ale wiesz w 3 gim wolałabym sie skupic ;p

ocenił(a) serial na 10
domis3

W gimnazjum ;D daj spokuj. Ja sie w technikum przed matura sie nie skupiałam i prosze studiuje ;]. Nie stresuj sie a bedzie wszystko dobrze. Grunt to pozytywne myslenie i miła atmosfera. Tak trzeba iść przez życie :) Dobre rady cioci Ani ;p

ocenił(a) serial na 10
Bloody_Anna

A dziękuję bardzo ;*

użytkownik usunięty
domis3

Oj dajcie spokój też z tym zmęczeniem... raz w tygodniu wam się krzywda nie stanie jak pójdziecie później spać :/
Wykupili serial a wy jeszcze jęczycie, że źle. To sobie nagrajcie i po problemie. Internet też macie.

ocenił(a) serial na 9

Popieram... jeden dzieńw tygodniu to nie codziennie...

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Hahhahaah, ja jednego serialu nie ogladam. A wszystkie moje ulubione leca późno. Codziennie wygladam jak trup :) z worami pod oczami do pasa. A wtorek to jedyny dzień w którym nic nie leciało MOJEGO, że sie tak wyraże, wiec spałam. Ogladałam już w necie wszystkie i mam na płytce z lektorem ale jak by to powiedzieć, nie ma to jak magia ekranu :)

Bloody_Anna

Wyśpicie się w grobie ;). Ja codziennie zasypiam po drugiej, budzę się przed siódmą i nie narzekam :P.

ocenił(a) serial na 10
Goku

Młodzi jesteśmy szlejmy do trzydziestki, pijmy, kochajmy sie.... Dalej nie pisze bo to demoralizujące ;p Tak czy inaczej jestem za Goku ;D

użytkownik usunięty
Goku

Dokładnie, ja nie będę filmów i seriali które chcę obejrzeć oglądać na emeryturze w kapciach przy kominku.. więc czasem nawet do 1 siedzę przy laptopie, wstaję o 7 albo i wcześniej, na początku jak zawsze jestem zaspana, ale potem normalnie funkcjonuję... I jakoś mi się nie chce wierzyć że tu wszyscy grzecznie o 21 idą spać... xD

ocenił(a) serial na 10
Morgan_94

Spoko już nie moge sie doczekać (;

ocenił(a) serial na 10
Morgan_94

Spoko już nie moge sie doczekać (;

Morgan_94

A ja tam się cieszę, że będzie w TVN ;) oglądałam wszystkie odcinki, mam je nawet, ale to fajnie obejrzeć sobie w TV, nawet z tymi cholernie długimi reklamami. W końcu polska telewizja komercyjna, ogólnodostępna się zebrała i będzie nadawać TVD :) Lubię to!

paulinakopczynska

Odpowiedź na mój e-mail dotyczący naszych Pamiętniczków < 3

"Dziękujemy za maila oraz zainteresowanie nasza stacją.

W nawiązaniu do zapytania pragniemy poinformować, iż prośbę Pani
dotyczącą serialu "Pamiętniki Wampirów" przekazaliśmy do Działu
Programowego.

Pozdrawiamy,

Dział Kontaktów z Widzami"

ocenił(a) serial na 10
lilinette

mi tez to wyslali i to z 3 maili wiec ja dziekuje nic z tego nie bedzie skoro wszystkim wysylają to samo ;p

ocenił(a) serial na 10
domis3

dobra wiadomosc http://www.tvn.pl/grupatvn/advertising/82/news pierwszy odcinek bedzie jednak 21 grudnia i nie o 23:30 ale o 22:30 ! super ! reszta odcinkow takze o 22;30 ;) mogloby bycbyc lepiej .. ale to i tak dobrze ze pierwszy odcinek wyemitują o stosownej porze a nie przed pólnocą jak to planowali bezsensu .. cieszmy sie troche;)

użytkownik usunięty
domis3

Hurra :P

ocenił(a) serial na 10

Dobra wiadomość, nie przecze.

ocenił(a) serial na 10
domis3

wie kto kiedy bedzie dostepny drugi odc vd z lektorem?

ocenił(a) serial na 10
domis3

Cieszę się cieszę :D