Na tej stronce będzie można zobaczyć 10 odcinek na żywo !
http://pamietnikiwampirow24.pl/news.php
Ale co ? :P
Dobra lepiej to skończmy, bo dla mnie to za późna pora na myślenie xD
No masz... A ja już się tak podnieciłam tym fragmentem, który widziałam <płacze>.
Lepiej zapomnij to co zobaczyłaś, bo nie będzie Cię już tak ciekawił finał 5 sezonu, a jest na prawdę fajny :D
Duża szansa, bo dzisiaj na okrągło oglądam SN. Tak się zastanawiam, kto po taki maratonie mi się przyśni: Sam, czy Castiel. Obawiam się, że będzie jak ostatniej nocy - chciałam, żeby przyśnił mi się Sam (koniecznie nagi), a w śnie pojawił się Dean, ubrany aż po szyję. LOL
Aaa :D No to może jeszcze polubisz Deana, nie za wygląda, tylko za coś innego :D
Za coś innego? Jeśli chodzi o charakter, tu może być problem, bo po tym względem za bardzo przypomina mi mojego starszego brata. Skoro z nim często się kłócę, to raczej z Deanem byłoby tak samo, gdyby go spotkała w życiu ;D
Właśnie. Też się przyłączam do prośby o adres strony ;)
Przy okazji - czy u was też dzieje się coś dziwnego na gg, że kasują wam się numery znajomych? U mnie właśnie coś takiego się stało. Dziwne.
Można robić to, co ja - pisać. To bardzo zajmujące zadanie. A czas przy tym niesamowicie szybko ucieka. Polecam :D