Witam w kolejnej części offtopu ;)
"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem, Józiem i Danielkiem (przyp. Blush). Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."
Członkowie BRACTWA MYSTYCZNEGO:
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastępca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
Spec od marketingu/Operator Kuli: MADAME_7 aka Wyczesany Korsarz
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona.
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Karząca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
OGŁOSZENIA
1. Przypominam, że żałoba po odejściu naszego kochanego męża, syna i przyjaciela Śp. Tofika, nadal trwa.
2. W związku z nagłym odejściem Awodza, Bractwo zdecydowało powołać do władzy zastępcę. Funkcja ta została przydzielona Blush. Jednocześnie informuję, iż wybory przebiegały zgodnie ze standardami demokracji.
3. Kula Zgadula została oficjalnie przyjęta do Bractwa jako Mystyczny Talizman. Każdy kto chce poznać swoją przyszłość, może sięgnąć porady na stronie http://www.kulazgadula.pl . Pamiętajcie jednak - kula też ma złe dni.
4. Na forum działa nielegalna działalność fanek Tłajlajtu. Jeśli lubicie Zmierzch (a w szczególności Pana J.) możecie podzielić się swoimi poglądami z naszymi ekspertkami: Madame_7 oraz Blush.
5. Rekrutacja do Bractwa jak i LOD trwa cały czas. Jeśli jesteś przekonany/a, że chcesz do nas dołączyć, zgłaszaj się do Aivii (Awodza) lub jej zastępcy Blush.
6. Na koniec pragnę poinformować, iż wojna dobiegła końca. Nasze forum jest teraz oazą spokoju, miłości i radości.
Dziękuję za uwagę. Miłego offtopowania;)
Blush
Bo niektórzy to robią? Ja, gdybym była bogaczką, też bym wspierała takie akcje :P Oczywiście z dobrego serca ;)
To że niektórzy tak robią nie znaczy, że Ninka musi, może ma dobre serducho i tyle.
W takim razie ta cała fundacja Iana to też tylko dla sławy i rozgłosu jest xD
Ale ja nie napisałam, że Nina robi coś pod publikę. Tylko Twoje "A dlaczego miałaby to robić pod publikę?" zdziwiło. No bo przecież tyle sławnych osób to robi. Nie uważam, że akurat Nina nie robi tego z dobrego serca ;)
Trochę nadużyłam tego "robi" :P
Gdybym ja była bogata to miałabym wszystko w du***e ;p
Jedynie to anonimowo bym dawała pieniądze biednym ludziom.
A ja nie. Tzn. nie chciałabym rozgłosu, bo by mi nie zależało. Ale dałabym na schroniska dla zwierząt, biedne dzieci, chorych ludzi i dzieci z Afryki :(
Gdybym miała kasę na pewno nie wysłałabym jej do Afryki- to studnia bez dna. Dookoła jest tylu nieszczęśliwych ludzi, że lepiej pomóc konkretnym osobom. Zostałabym też patronem kilku schronisk dla zwierząt i domów dziecka, ośrodków dla bezdomnych. Ludzie w Polsce też mają źle, nie trzeba patrzec aż do Afryki.
No wiadomo, że nie wykarmiłabym całej Afryki, ale miło by mi było, że najadło się parę osób dzięki mnie :P
Możesz nakarmic kilka osób w Polsce, a chyba lepiej widziec, że komus naprawdę pomogłaś, a nie wysłac kasę w przestrzeń- nie wiadomo co z nią będzie, rządy afrykańskie są strasznie skorumpowane, nie wiadomo czy ta kasa dojdzie do potrzebujących czy zasili konta armii robiących pogromy we wioskach.
Nie mówię, że ona tak robi... Jednak wiele sławnych osób owszem. Akcję charytatywne poprawiają wizerunek i zrzeszają zwolenników, dlatego też, moim zdaniem, w takich akcjach uczestniczą 'pod publikę'.
Oczywiście samo wspieranie takich akcji, pod publike, czy też nie jest b. dobre! Nie będę przecież źle myśleć o osobie, która przekaże przypuśćmy milion dolarów dla dzieci chorych, choćby robiła to tylko dla 'dobrej prasy' ;).
Owszem, niektóre sławy tak robią, ale ja akurat o Nince mam inne zdanie. Choć oczywiście osobiście jej nie znam, więc nie wiem tak naprawdę czym się kierowała.
“I’m truly excited for the opportunity to work on this season’s Project Pink initiative,” said Dobrev. “I love that it truly empowers young women to get involved and make a difference. Plus, I’ve always been an athlete, so I jumped on the chance to stand alongside and in support of some of these amazing female soccer players.”
xD
Co sądzisz o Angelinie Jolie? Ona bardzo się udziela i generalnie nie obchodzi mnie to czy pod publiczkę czy nie.
Ważne, że mnóstwo osób potrzebujących korzysta z tego:)
Dzieci pewnie też adoptuje pod publiczkę, nie? ;)
A właśnie, ważne, że ludzie mają pieniądze. Kij z tym dlaczego to robią, mają kasę to niech dają ;p A nie będą tylko na jakieś kreacje wydawać, cholera :P
Ale gdybym ja miała tyle pieniędzy co ona to też bym kupowała sobie kiecki. Drogie, czy nie drogie. :P Ważne, żebym dawała kasiorkę na cele charytatywne. Skoro pieniądze mają, to dlaczego nie mają ich wydawać dla siebie. A Jolie razem z Pittem na pewno nie zaadoptowali dzieci pod publikę XD BTW. psychofanka Angeliny nie chce już swoich dzieci :D
No to okej, przecież ja nie mówię, że mają chodzić do lumpeksów :P Tylko jeśli zarabiają fortunę i się nią dzielą a nie wydają tylko na swoje przyjemności, to super, nieważne jaki mają w tym cel, ważne żeby ludzi tym uszczęśliwić.
A z tym adoptowaniem dzieci to była ironia przecież xD
Cóż raz, czy dwa razy oddać tyleee kasy można pod publike, ale ona z Bradem oddali już miliony na różne akcje, a i sami wyjeżdżali do Afryki by wspierać biednych i chorych, więc nie sądzę by robili to dla dobrej prasy....
A no i zapomniałam ile dzieci adoptowali... Choć, czy na pewno znajdują dla nich wszystkich wystarczająco czasu?
Dagusia, nie wiem czy poświęcają im czas, ale dzieci na pewno nie są nieszczęśliwe, bo mogły teraz żyć w nędzy i nie mieć co jeść, a żyją w luksusie, więc nie sądzę, że może być im teraz źle. Ja bym nie wybrzydzała :D
Oj ja też nie. Tyle kasy mają, że nawet swoim wnukom te dzieci coś zostawią.
Poza tym, jakich pięknych i zdolnych mają rodziców ;)
No. Codziennie na takiego Brada patrzeć :> Chociaż to jego dzieci, więc raczej im się nie podoba... Ej, zaczynam gadać o kazirodztwie XD
Fajnie wygląda w takich włosach. Mogliby przestac jej prostowac jej te włosy w serialu, tak wygląda dużo lepiej. Idę bo za chwilę na dwójce będą Gwiezdne wojny:D
http://i246.photobucket.com/albums/gg83/tonito_95/Stefan-Elena-1x12-stefan-and-e lena-10917553-300-152.gif piękny gif dla was:P
Fajne włosy miał wtedy. Mnie on denerwował strasznie gdy znalazł jej pamiętnik i wielce obrazony był. Elena go przepraszała non stop, zależało jej. On idź do diabła. Podobała mi się reakcja Damona jak za nim wyszedł i go przedrzeźniał:D
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnu09mmYsF1qealwto1_500.gif tak...wiemy Stefciu xD
http://27.media.tumblr.com/tumblr_ljo9gsiLRl1qb1u9to1_500.gif
http://data.whicdn.com/images/9479870/tumblr_lkn2loKzVw1qhz1uho1_500_large.jpg?1 304619325
http://data.whicdn.com/images/5315630/tumblr_lcvga9F8jD1qetl7po1_500_large.png?1 291496095
Nie tylko my dyskutujemy na temat Stefana i Damona :P
"[...]Damon doesn't have to tell Elena the truth - he's not in a relationship with her. Yes, at the beginning Damon made up some stuff to try and get in between S/E, but that was just because he wanted to muck things up between them to annoy Stefan. What I found interesting about Family Ties, was when Elena confronts Stefan on the dance floor, it what because of the conversation she had had with Damon, but in that talk Damon told her the absolute truth. Yes Damon has killed Bree and Jessica and Elena doesn't know about that, but he didn't lie to her about it, he didn't deflect the blame back onto someone else. But Stefan does do that sometimes. Often when he is talking about his past behaviour, he brings up the subject of Damon, who Elena has seen do horrible things, giving Elena the image that whatever Stefan has done it can't be as bad as what Damon has done, from my point of view."
Zgadzam się oczywiście :D
http://forums.vampire-diaries.net/viewtopic.php?f=27&t=1334&start=2530
Tylko nie na tej stronie bo już przeszłam dalej.
Czytał ktoś niejaki "Dziennik Elijaha"??
http://forum.vampirediaries.pl/dziennik-elijaha-t4976.html
SympatyczneXDXD
Dopiero teraz to znalazłam - dziewczyny mają fajny pomysł, choć Eliaszek taki...zwariowany doścXD
Haha xD Świetne! Popłakałam się ze śmiechu:D
"Ale potem zauwazylem, ze robi jakieś dziwne miny i różne śmieszne rzeczy z oczami i pomyślałem, że jest chory, więc sobie umarłem na chwilę, żeby nie było mu przykro."
Ej, ten fanfic jest anty-damonowy:P Już nie czytamxD
"Dejmon nie skumał żarciku, no nic. To pewnie dlatego, że jest chory i robi takie śmieszne rzeczy z oczami."
http://img600.imageshack.us/img600/7563/027g.png