Witam w kolejnej części offtopu ;)
"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem, Józiem i Danielkiem (przyp. Blush). Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."
Członkowie BRACTWA MYSTYCZNEGO:
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastępca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
Spec od marketingu/Operator Kuli: MADAME_7 aka Wyczesany Korsarz
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona.
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Karząca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
OGŁOSZENIA
1. Przypominam, że żałoba po odejściu naszego kochanego męża, syna i przyjaciela Śp. Tofika, nadal trwa.
2. W związku z nagłym odejściem Awodza, Bractwo zdecydowało powołać do władzy zastępcę. Funkcja ta została przydzielona Blush. Jednocześnie informuję, iż wybory przebiegały zgodnie ze standardami demokracji.
3. Kula Zgadula została oficjalnie przyjęta do Bractwa jako Mystyczny Talizman. Każdy kto chce poznać swoją przyszłość, może sięgnąć porady na stronie http://www.kulazgadula.pl . Pamiętajcie jednak - kula też ma złe dni.
4. Na forum działa nielegalna działalność fanek Tłajlajtu. Jeśli lubicie Zmierzch (a w szczególności Pana J.) możecie podzielić się swoimi poglądami z naszymi ekspertkami: Madame_7 oraz Blush.
5. Rekrutacja do Bractwa jak i LOD trwa cały czas. Jeśli jesteś przekonany/a, że chcesz do nas dołączyć, zgłaszaj się do Aivii (Awodza) lub jej zastępcy Blush.
6. Na koniec pragnę poinformować, iż wojna dobiegła końca. Nasze forum jest teraz oazą spokoju, miłości i radości.
Dziękuję za uwagę. Miłego offtopowania;)
Blush
Ty mi weź nawet nie mów, takiego apetytu mi narobiłyście razem z panią Sędzią. Lekarza!!! Mam depresję za dumlami...
Jestem zewsząd atakowana obrazami wszelakich słodyczy, którym nie mogę się oprzeć. A nie chcę przytyć, dlatego teraz waham się, czy spełni moją zachciankę, czy zachować spokój i harmonię ducha. Czy jesteś w stanie mi pomóc?
Hmm, moim zdaniem powinnaś zastąpić słodycze owocami ;) Spokój i harmonia ducha jest najważniejsza :D
Teraz będziemy miec jakąś poradnię dietetyczną?:D Jeśli chodzi o teorię jestem mistrzem, mogłabym napisac książkę:D Z praktyką gorzej;)
Mnie to mówisz? Obiecałam sobie, że w ciągu wakacji będę jadła maksymalnie jedną paczkę ciasteczek na tydzień i że będę codziennie ćwiczyć, bo mam ambicję na bardzo dobry z wf w przyszłym roku. A jak na razie to zebrałam się 3 razy do tych ćwiczeń, a o mojej diecie to szkoda gadać. A co do poradni to mogłaby również prowadzić różne terapie np antydepresyjne.
cwiczenie codziennie się nie sprawdza, lepiej wybrac 3 dni w tyg;P I małe cele wymyslac, a nie jakieś nierealne po których jeszcze bardziej się zniechęcisz (to o tym cwiczeniu). A zamiast ciastek jedz lody owocowe- sorbety;p Na teraz są lepsze a mają mało kalorii.
Depresję miewam raz na pół roku więc taka poradnia nie jest mi potrzebna:D Nie wiem jak reszta forum;)
Czy ktoś uwielbia KWAŚNIAKI? Mogłabym je jeść non stop <3 Ale nigdzie ich nie mogę znaleźć ostatnio:( Mój całodobowy chyba zrezygnował z dostawy:/ Albo je wycofali:o
Nie!
Te są najlepsze: http://www.redecker-herford.de/hariboBilder/Saure-Pommes-100g.jpg
http://m-8.m.staticedi.com/c/69b/75b0e_m_640_480_0_0_0_0_0_0_0_69bef3d5c809b522e 19af4b6a1b15599.jpg
mialam sie wczesniej zapytac ogólnie jestes z torunia czy tylko tam studiujesz?
a do kina chodzisz w innym województwie:)
A kto nie jest?:P Nie znam nikogo kto by nie jadł słodyczy bo nie lubi;P Znam tylko nieszczęśliwych ludzi na permanentnych dietach, którzy chodzą sobie do piekarni powąchac drożdżówkę;P
Ale ja się nie mogę bez nich obejść
Boję się, że w przyszłości będę wydawała kasę na słodycze;p Jak alkoholik na wódkę;p
Ja nie rozumiem ludzi, którzy nie lubią słodyczy. Rozumiem tych, którzy nie lubią chipsów. Ja jak zjem całą dużą paczkę to chce mi się rzygać :P
Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy tego nie lubią, tamtego nie lubią i ogólnie nie wiadomo gdzie z nimi iśc żeby glodni nie wyszli;P ja nie jem tylko szpinaku i zupy owocowej z czego do szpinaku mogę się z grzeczności zmusic:D Boże, ześlij mi faceta który będzie uwielbiał jeśc:D
A ja zaś jestem taka, że prawie nic nie lubię :P Pewnie jak będę już studentką to jedzenie będzie moim marzeniem. Jakiekolwiek. :P
Ja nie rozumiem jak ktoś może owoców nie lubić. A są tacy. Ja bym się dała pokroić za czereśnie czy maliny:P
alien_2 ja nie lubie słodyczy w ogóle ale.... zadnej czekolady i żelek sobie nie odmowie:)
Uwielbiam karmel. Tak dawno ich nie jadłam, że już nawet zapomniałam jak smakują...
Nie ma? Dawno ich nie jadłam.
I tak nie mogę przeboleć, że w sklepach nie ma już:
- czekoladowych gwiazdek
- czeko tubek
- soku frugo
Ale to trochę dziwne, bo "o" jest dość daleko na klawiaturze od "e". Chyba, że coś miał inaczej ustawionego w tym iPhonie