Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Offtop 11

użytkownik usunięty

Witam w kolejnej części offtopu ;)

"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem, Józiem oraz Danielkiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."

CZŁONKOWIE BRACTWA MYSTYCZNEGO:
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastępca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka/Lekarz: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
Spec od marketingu/Operator Kuli: MADAME_7 aka Wyczesany Korsarz
Killer Szmattów i Balonów, itp.: MADELEINE_FILMWEB aka Original Vamp
Informator: ILovePrimeval aka DeleteTroll

W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona.
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.

Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.

Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Karząca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb

Dołączając do LOD znajdujesz się automatycznie w Team Hug Damon. Bo Damona należy przytulać.

OGŁOSZENIA
1. Przypominam, że żałoba po odejściu naszego kochanego męża, syna i przyjaciela Śp. Tofika, nadal trwa.
2. W związku z nagłym odejściem Awodza, Bractwo zdecydowało powołać do władzy zastępcę. Funkcja ta została przydzielona Blush. Jednocześnie informuję, iż wybory przebiegały zgodnie ze standardami demokracji.
3. Kula Zgadula została oficjalnie przyjęta do Bractwa jako Mystyczny Talizman. Każdy kto chce poznać swoją przyszłość, może sięgnąć porady na stronie http://www.kulazgadula.pl . Pamiętajcie jednak - kula też ma złe dni.
4. Na forum utworzyła się nielegalna działalność fanek Tłajlajtu. Jeśli lubicie Zmierzch (a w szczególności Pana J.) możecie podzielić się swoimi poglądami z naszymi ekspertkami: Madame_7 oraz Blush. Dewiza to: "Żeby życie miało smaczek, raz pamiętniki, raz tłajlajczek."
5. W Bractwie można również dołączyć do Kręgu Fanek Deana (Supernatural).
6. Rekrutacja do Bractwa jak i LOD trwa cały czas. Jeśli jesteś przekonany/a, że chcesz do nas dołączyć, zgłaszaj się do Aivii (Awodza) lub jej zastępcy Blush.
7. Naszą oazę spokoju zburzyły osoby nieporządane. Możecie znów ruszać na front :P

OGŁOSZENIE SPECJALNE:
Bardzo proszę o wstawienie się ILovePrimeval do Sędzi BeautyandStupid. Najlepiej od razu z adwokatem.

Dziękuję za uwagę. Miłego offtopowania;)
Blush

ocenił(a) serial na 7
Rainn

oczywiście. ; )

Rainn

Bezkonkurencyjnie;P

ocenił(a) serial na 6
Rainn

No rewelka, nie ma przebaczXD

Teraz jak aktorzy wracają na plan to sądzę, że dziewczyny odpowiedzialne za zdjęcia i gifki przeczeszą internet żeby ucieszyc nimi resztę forum, taką mam nadzieję przynajmniej:D Już nie wymagam żeby pojechały na plan osobiście i porobiły zdjęcia:D

alien_2

Możecie na mnie liczyć :P Będę szukać dzień i noc!

Rainn

Przy kręceniu 5 sezonu może zrobimy zrzutkę i wyślemy delegację na plan, ale to musicie ciężko pracowac żeby pokazac jak poważnie podchodzicie do zadania:D Bo my was wyślemy po zdjęcia a wy potem pojedziecie molestowac Iana i więcej o was nie usłyszymy, chyba że w 997:D

użytkownik usunięty

Ile postów :o
Pewnie dzisiaj założymy nowy offtop xD

Pewnie tak, zwłaszcza że pomaga nam Emilka:D Takie ma dobre serduszko:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

No własnie nawet Jej ładnie podziękowałam :)

xxAniaxx

To nie dziękuj:D Jeszcze się zawstydzi i więcej nie napisze, a to byłaby taka wielka strata:( Brakowałoby mi jej elokwentnych i przemyślanych odpowiedzi. Myślałam, że jeszcze nie jest stracona dla świata, myliłam się:( Ciekawe co z Jerrym, czy Emilka zostanie jego Tomem?:D

alien_2

Ładna z nich byłaby para;)

Madeleine_filmweb

Jestem naiwna, ale jeszcze wierzę w Jerrego;P Idę na kolacyjkę;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Smacznego :P

Blush, widziałaś najnowszy spoiler?

ocenił(a) serial na 7
Rainn

jaki spojler? ; o ja czytałam tylko ten artykuł.

BlueberryMe

No ten artykuł o spoilerze:P
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1996-spoiler-scenarzystka-zdradza-fabu-1 -odcinka

ocenił(a) serial na 7
Rainn

to czytałam ; ]

użytkownik usunięty
Rainn

Właśnie teraz przeczytałam, nadrabiam wszystkie całodniowe zaległości:D

I jak się podoba? :D

użytkownik usunięty
Rainn

Wzmianka o Delenie bardzo:D Widać nieobecność Stefka dobrze wpływa na rozum Eleny:D

ocenił(a) serial na 9

http://images4.fanpop.com/image/photos/21400000/sam-s-model-dance-sam-winchester -21484347-500-279.gif PADŁAM XD

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

http://images4.fanpop.com/image/photos/21400000/sam-s-model-dance-sam-winchester -21484347-500-279.gif

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Nie działa ;p

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

O, działa :D

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Dobra jesteś :D

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Mrau, Sammy;D

o_O Jaka cisza. Wszyscy już śpią ?

Rainn

Zjadłam kolację i nie wiem co mam dzisiaj robic:

alien_2

Casablance oglądnij koniecznie!! Piękny film, polecam;)

alien_2

Casablanca jest cudownaaa :)

Rainn

Bez oglądania wiem, że jest cudowna, uwielbiam takie filmy:D Ostatnio znowu obejrzałam Przeminęło z wiatrem:D Czaję się jeszcze na Śniadanie u Tiffanego, Tramwaj zwany pożądaniem, Olbrzyma i Słomianego wdowca:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Śniadanie u Tiffanego jest boski :D Audrey jest czarująca.

BeautyAndStupid

Mam zdjęcie z figurą woskową Audrey z muzeum Madame Tussauds;p haha

alien_2

Śniadanie u Tiffanego widziałam jakiś czas temu i chętnie bym sobie powtórzyła. A Przeminęło z wiatrem ściągnęłam ostatnio i czekam na dobry moment, aby obejrzeć:P

Rainn

To będzie długi moment:D Ale nie oglądaj na raty, zarezerwuj sobie (tam chyba 4 h trwa) czas żeby w całości obejrzec. Film jest świetny, kocham Scarlett i uśmiech Rhetta:D

alien_2

Oj długi;P Jak wytrzymam bez wchodzenia na forum przez 4h??? xDxD haha

Rainn

To jest najmniejszy problem:D Jak ja oglądałam na TVN7 to musiałam na to poświęcic cały dzień bo tam jak walnęli reklamy a jeszcze rozdzielili na dwie części:D Film jest naprawdę wart obejrzenia:D Myśl cały czas, że to na pewno ulubiony film Damona;P Ale powiem ci, że Rhett wcale nie jest do niego podobny, łączy ich chyba tylko uroczy uśmiech;)

alien_2

Nie mogłabym oglądać czegoś z reklamami, zwłaszcza tak długiego. Dostałabym szału:P Już od wieeeeelu miesięcy nie oglądam telewizji:P
Chyba obejrzę to jeszcze w tym tygodniu, jak tak zachęcasz :D

Rainn

Ja muszę miec dzień na takie filmy, dzisiaj zdecydowanie takiego nie mam. Chyba obejrzę później ten film z marion Cotillard, tytuł chyba Niebo nad Saharą, mam nadzieję że romansidło;P

alien_2

O, nie widziałam. Jak będzie dobry to napisz:)

Rainn

Na pewno się pochwalę. Uwielbiam tą aktorkę, jest śliczna:D Polubiłam ją głównie po Wrogach publicznych:D

alien_2

Również uwielbiam Marion:) Pierwszy raz ją widziałam chyba w roli Edith Piaf .

ocenił(a) serial na 9
Rainn

Ja to sobie przerwy w oglądaniu SN robię, a odcinek trwa 40 minut. Co dopiero 4 h XD

BeautyAndStupid

No właśnie;p Ostatnio nawet nie mogę obejrzeć odcinka w całości:P Ciągle przerywam i robię milion innych rzeczy

Rainn

Tak nie ma, tu musisz siedziec i oglądac;P Tak w ogóle to myslę, że będzie ci ciężko się oderwac;P

alien_2

Postaram się:)

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Ty to sobie przerwy cały czas robisz :D

Rainn

Jedzą:D

Madeleine_filmweb

A ja zajadam się czekoladą łaciatą :D