Witam w kolejnej części offtopu ;)
"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem, Józiem oraz Danielkiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."
CZŁONKOWIE BRACTWA MYSTYCZNEGO:
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastępca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka/Lekarz: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
Spec od marketingu/Operator Kuli: MADAME_7 aka Wyczesany Korsarz
Killer Szmattów i Balonów, itp.: MADELEINE_FILMWEB aka Original Vamp
Informator: ILovePrimeval aka DeleteTroll
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona.
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Karząca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
Dołączając do LOD znajdujesz się automatycznie w Team Hug Damon. Bo Damona należy przytulać.
OGŁOSZENIA
1. Przypominam, że żałoba po odejściu naszego kochanego męża, syna i przyjaciela Śp. Tofika, nadal trwa.
2. W związku z nagłym odejściem Awodza, Bractwo zdecydowało powołać do władzy zastępcę. Funkcja ta została przydzielona Blush. Jednocześnie informuję, iż wybory przebiegały zgodnie ze standardami demokracji.
3. Kula Zgadula została oficjalnie przyjęta do Bractwa jako Mystyczny Talizman. Każdy kto chce poznać swoją przyszłość, może sięgnąć porady na stronie http://www.kulazgadula.pl . Pamiętajcie jednak - kula też ma złe dni.
4. Na forum utworzyła się nielegalna działalność fanek Tłajlajtu. Jeśli lubicie Zmierzch (a w szczególności Pana J.) możecie podzielić się swoimi poglądami z naszymi ekspertkami: Madame_7 oraz Blush. Dewiza to: "Żeby życie miało smaczek, raz pamiętniki, raz tłajlajczek."
5. W Bractwie można również dołączyć do Kręgu Fanek Deana (Supernatural).
6. Rekrutacja do Bractwa jak i LOD trwa cały czas. Jeśli jesteś przekonany/a, że chcesz do nas dołączyć, zgłaszaj się do Aivii (Awodza) lub jej zastępcy Blush.
7. Naszą oazę spokoju zburzyły osoby nieporządane. Możecie znów ruszać na front :P
OGŁOSZENIE SPECJALNE:
Bardzo proszę o wstawienie się ILovePrimeval do Sędzi BeautyandStupid. Najlepiej od razu z adwokatem.
Dziękuję za uwagę. Miłego offtopowania;)
Blush
No toż przecież pytałam się czy mam coś do tego dopisywać to wy "a po co?" :P
To już do Awodza zgłaszać:P
Obejrzałam pierwszy odcinek Gry o tron:D Myślałam, że długo nie zachwyci mnie żaden serial- myliłam się. Jest wspaniały:D Dokładnie taki jak lubię.
Widzę, że mamy nowego kolegę:D I widzę, że nareszcie wróciła Aivia:D
Jestem wprawdzie za tyranią, ale u nas może panowac demokracja:P Przegłosujmy sprawę, ale proponuję na okres próbny:P
No przecież już to proponowałam, jeszcze za nim przyszedł Awódz. Nikt się nie zgłaszał, więc sprawę uznałam za zamkniętą.
Chwileczkę:P Proponuję sprawę przemyślec, mam argumenty:P Po pierwsze- jak Jerry okaże się łajzą to zawsze możemy go wywalic (z okresu próbnego oczywiście), a po drugie i najważniejsze- nie chcecie chyba żeby Emilka miała kolegę:P?
Nie nie nie. Ta łazja nie zasługuje nawet na okres próbny.
On robi sobie z nas jaja. Czy tam ona. Wyraźnie widać ;]
Jak się zgada z Emilką to zasrają nam nowymi tematami całe forum:) Proponuję żeby głos w swojej mądrości zabrała Aivia:D
Zgadzam się z alien. Rozumiem Dziewczyny, ze jesteście zdenerwowane, bo facet naprawdę zaczął znajomość z niskiego poziomu. Proponuje okres próbny PRZED przyjęciem, powiedzmy do końca lipca. Jeżeli Jerry okaże się, ze zachowuje sie odpowiednio i przeprosi Was za to co napisał to wtedy moze zostać przyjęty.
Każdemu trzeba dac szansę :)
Nie. On się z nas nabija i z naszego Bractwa. W jego każdej odpowiedzi wychodzi sarkazm i ironia. Nie dajcie się na to nabrać.
Myślałem, że Twój system obronny tak działa, ale patrząc na motto - oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli." - to dziwne, że w ogóle o tym mówisz.
Gdyby chciał przeprosić to by już to dawno zrobił.
Decyzja należy do Ciebie, cóż.
Możesz je sobie wsadzić tam gdzie słońce nie świeci:)
Odpowiedziałam w Twoim stylu:)
Przepraszam za wszystkie bluzgi, drobne złośliwości i takie tam. Przez chwilę byłem Burakiem, ale już mi przeszło. Z całego serca przepraszam jeszcze raz.
Jaką oficjalną listę?:P Okres próbny:P To tak jakbyś pracowała w MC Donaldzie na czarno:D
I ja go sama przyjąc nie mogę:P Proponuję rozsądne rozwiązanie;P
Blush, jeden troll nam wystarczy. Jak Jerry chce sprawę załatwic pokojowo to chyba może spróbowac? Nikt ci nie każe się z nim przyjaźni, ale możesz go chociaż trochę tolerowac. jak będzie wkurzający to się go 1 sierpnia wywali w demokratycznych wyborach:P
Ja tolerować go nie będę, ale racja, to forum to demokracja, więc ja mówię NIE, wy mówicie tak i jest ok. Najwyżej pójdę sobie na Tłajlajtowe forum jak ten osobnik będzie tu się udzielać;)
Dokładnie.
Gdyby przeprosił sam z siebie - w porządku. Ale za czyjąś prośbą? Śmiechu warte.
Również jestem na nie. Nie może być tak, ze zasłużeni członkowie nie będą chcieli się udzielać w naszym offtopie przez taką Osobę.