Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Offtop 11

użytkownik usunięty

Witam w kolejnej części offtopu ;)

"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem, Józiem oraz Danielkiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."

CZŁONKOWIE BRACTWA MYSTYCZNEGO:
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastępca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka/Lekarz: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
Spec od marketingu/Operator Kuli: MADAME_7 aka Wyczesany Korsarz
Killer Szmattów i Balonów, itp.: MADELEINE_FILMWEB aka Original Vamp
Informator: ILovePrimeval aka DeleteTroll

W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona.
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.

Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.

Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Karząca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb

Dołączając do LOD znajdujesz się automatycznie w Team Hug Damon. Bo Damona należy przytulać.

OGŁOSZENIA
1. Przypominam, że żałoba po odejściu naszego kochanego męża, syna i przyjaciela Śp. Tofika, nadal trwa.
2. W związku z nagłym odejściem Awodza, Bractwo zdecydowało powołać do władzy zastępcę. Funkcja ta została przydzielona Blush. Jednocześnie informuję, iż wybory przebiegały zgodnie ze standardami demokracji.
3. Kula Zgadula została oficjalnie przyjęta do Bractwa jako Mystyczny Talizman. Każdy kto chce poznać swoją przyszłość, może sięgnąć porady na stronie http://www.kulazgadula.pl . Pamiętajcie jednak - kula też ma złe dni.
4. Na forum utworzyła się nielegalna działalność fanek Tłajlajtu. Jeśli lubicie Zmierzch (a w szczególności Pana J.) możecie podzielić się swoimi poglądami z naszymi ekspertkami: Madame_7 oraz Blush. Dewiza to: "Żeby życie miało smaczek, raz pamiętniki, raz tłajlajczek."
5. W Bractwie można również dołączyć do Kręgu Fanek Deana (Supernatural).
6. Rekrutacja do Bractwa jak i LOD trwa cały czas. Jeśli jesteś przekonany/a, że chcesz do nas dołączyć, zgłaszaj się do Aivii (Awodza) lub jej zastępcy Blush.
7. Naszą oazę spokoju zburzyły osoby nieporządane. Możecie znów ruszać na front :P

OGŁOSZENIE SPECJALNE:
Bardzo proszę o wstawienie się ILovePrimeval do Sędzi BeautyandStupid. Najlepiej od razu z adwokatem.

Dziękuję za uwagę. Miłego offtopowania;)
Blush

Rainn

Dziękuję ;P

Puk, puk :)

ocenił(a) serial na 9
aivia

AWÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓDZ!!

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Awódz!!!:D

BeautyAndStupid

Takiej miłości to chyba nie zaznała żadna teściowa :)

ocenił(a) serial na 9
aivia

:D

ocenił(a) serial na 9
aivia

Ooo, witam :)

użytkownik usunięty
aivia

Wysłałam ci PW:)

aivia

Awodzu trolle są w offtopie!

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Paranoja się pogłębia:)

Madame_7

To trzeba im spuścić w.... wodę na głowę :P
Jestem zachwycona i pękam z dumy na widok tylu offtopów, tylko czytając o moim nagłym odejściu poczułam się jakbym zeszła z tego świata :D Popieram też funkcję blush jako mojego zastępcy :)

użytkownik usunięty
aivia

Uff, to dobrze :)
Cieszę się, że już wróciłaś, masz bardzo odpowiedzialne stanowisko, ale myślę, że w miarę podołałam:D

Podołałaś i to jak ;)

aivia

Witaj w domu, Awodzu :D

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Funkcja "nie przeszkadzać" - rozsądek przede wszystkim, też może się przydać w Bractwie. Ponawiam prośbę:)

użytkownik usunięty
jerry0

Oddalam wniosek;)

ocenił(a) serial na 9

Dobra, cierpliwie poczekam:)

jerry0

Nie masz na co ;]

jerry0

Przeczytałam twoje wypowiedzi. Co do rozsądku Oazą Rozsądku jest u nas Sosnowska, ty jak na razie masz za dużo co najmniej dziwnych jak na fana VD postów.
Zresztą dziewczynom sie nie podobasz, a ja muszę dbać o miłość swych wyznawczyń. Przekonaj je do siebie, a przekonasz tez mnie.

aivia

To jest emilka ;p

użytkownik usunięty
Madame_7

No właśnie:P Miał proces;)
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Spiolery+3+sezon,1664960?page=12#post_5758231

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Wprowadzasz zamęt, nie jestem Emilką, a Twoja paranoja - no nie ma słów. Zbytnio się nakręcasz, myśl racjonalnie.

ocenił(a) serial na 9
jerry0

Dobra, idź już spać :P

jerry0

Skoro już nie masz słów - żeganam pana/panią ;]

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Nie mam słów, nie tak brzmiało, jak odebrałaś. Znaczy, paranoja Cię osłabia. Możemy to jeszcze zatrzymać.

jerry0

Uważaj, bo oprócz paranoi cierpię na różnie zaburzenia, więc nie problem dla mnie odwiedzić Cię we Wrocławiu ;]
Znaleźć - tym bardziej nie.
;]

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

W środę mam szkolenie we Wrocławiu od 9-17 zapraszam na kawę po 17 na rynku.

jerry0

Lubię robić niespodziewane wizyty ;)

użytkownik usunięty
jerry0

Czego Ty się właściwie spodziewasz? Każda z dziewczyn pamięta Twoje inwektywy, myślisz, że teraz przyjmiemy cię do tego tematu z otwartymi ramionami?

Nigdy go nie przyjmiemy. Nie chcę takiego pajaca w naszych szeregach. Poza tym jak on sie wyrażał do nas - http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Sezon+3+ chyba+na+wrzesień...,1679226 ta dam ;p

Madame_7

No, nawet gdybym się nie domysliłam ,,czytając sprawę sądową ", to Emilka nawet błyskotliwie napisała nowy temat z tekstem ,,jerry pozdrawia" :)

ocenił(a) serial na 9
aivia

Pozwolę sobie powiedzieć, ale to błędna interpretacja. Niejaka Emilka 900 napisała "pozdrawiam" - no to odpisałem.

ocenił(a) serial na 9
aivia

A ona nie napisała czasami "Jerry pozdrawiaM"? :P W ogóle Emilka buszowała nam na forum dzisiaj, a jak Xena przestała do niej pisać do podnosiła swój temat, biedulka jedna :P

BeautyAndStupid

Och, co za dziwny zbieg okoliczności - emika wchodzi do nas na offtop, a potem niejaki jerry.
Cóż za przypadek ;p

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Na pewno jest sposób, aby udowodnić, że nie jestem Emilką900. Wczoraj napisałem komentarze pod Blue Valentine do Buncha, tam z pewnością będzie widać, że Jerry to Jerry:)

BeautyAndStupid

Czytam powoli zaległości, to Emilka raz normalnieje, raz jej się pogarsza :p

użytkownik usunięty
aivia

Był chyba taki moment, trwał może przez godzinę, że normalnie z nią można było pogadać. Aż dziwne;)

ocenił(a) serial na 9
aivia

Blush się nawet z nią (na chwilę) zaprzyjaźniła :P

BeautyAndStupid

Nie wiem co jest bardziej szokujące - Normalna rozmowa z Emilką czy jej przyjaźń z blush :P

użytkownik usunięty
aivia

Chciałyśmy zaprzyjaźnić z Emilką (ja i Madame) na skutek przykrości, które nas spotkały na tym forum:P

O tak. Awodzu co my tu z Blush przeżyłyśmy...

Madame_7

Wybaczcie, ze mnie nie było i nie mogłam was przytulić do serca i ochronić.....

użytkownik usunięty
Madame_7

Ta dyskryminacja... obrażanie Edłorda, Pana J......:(

Blush bardzo cię lubię i szanuję gusta innych, ale do tłajtajtu to nawet ty mnie nie przekonasz :P

aivia

My nie chcemy nikogo przekonywać. Chcemy by tu nie kpili sobie co niektórzy z naszych upodobań;p

użytkownik usunięty
Madame_7

A ja sobie jeszcze życzę żeby sprawdzali wszystkie nasze posty kiedy chcą z nas kpić. Bo akurat krytykowałyśmy wiele rzeczy w Tłajlajcie, ale i tak stwierdzono, że ja kocham Zmierzch nad życie :P

Ot ludzka słabość. Świat czarno - biały jest łatwy do zrozumienia :P Na szczęście AWódz jest pokręcony i lubi szarości :) I klatę pana J. :P

użytkownik usunięty
aivia

A do Dżastinka?
Bo my z Madame uwielbiamy Tłajlajt, Edłorda, Pana J. i Dżastina Bibera:P

(to są wszystko żarty, stąd się właśnie wzięła nasza działalność ;))

Znaczy lubimi tłajlajt, ale w zdrowy sposób, że się tak wyrażę ;]
Nasza działalność to taki ogólny bunt - przeciwko wyśmiewaniu czyichś upodobań ;p

Madame_7

AWódz popiera takie protolerancyjne bunty :)