PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Av-Factor - offtopowy program rozrywkowy. Pomysłodawczyni - BlueberryMe.
Funkcję jurorów objęły: BlueberryMe, adalokezc oraz syllwunia14.
Prowadząca: Awódz naszego Offtopu - Aivia.

Funkcje jurorów:
Oceniają avatary uczestników od 1 do 10.
Dwie osoby z najmniejszą ilością pkt. rywalizują razem w dogrywce. Avatar mają znaleźć sobie max w 7 min. Potem jurorzy decydują kogo chcą oglądać avki w następnym odcinku.

Uczestnicy dostają od jurorów "temat" swojego avka np. postać z serialu itd

Program będzie odbywać się co dwa, co trzy dni. Datę i godzinę będę wyznaczać ja tj BlueberryMe lub Aivia.

W finale biorą udział dwie osoby. Zwycięzca otrzymuje 30 gifków z ulubioną postacią.

Zapraszam do zabawy!

użytkownik usunięty
red_nails

Jak to?:( Nie znają się pajace.

to reklama 1 sezonu a jak wiemy malo go tam.
zakochalam sie w nowym teledysku rihanny.

użytkownik usunięty
red_nails

A no racja.
Ja się zakochałam w koledze.

sąsiedzie?:>

red_nails

A na którym Ty jesteś? :)

Rainn

skonczylam ostatnio 3x06 :)

red_nails

Miiiiiś! :****************

red_nails

maliniak :*************
blue :)**
mis :*****************

ocenił(a) serial na 7
red_nails

red bierzesz udział w nowej grze? ; )

BlueberryMe

nie, dziekuje ;p

ocenił(a) serial na 7
red_nails

czemu?? ; /

użytkownik usunięty
red_nails

hej :)

hej :))

BlueberryMe

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lhzmwy4O3X1qfdig2o1_500.jpg słodziaaak :P

BlueberryMe

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lu83zoukdP1qbkhhbo1_500.png ojoj :P

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Ja też się już zmywam... http://29.media.tumblr.com/tumblr_ltllavcU3l1qlbhnko4_250.gif
papa :*

Papa :))

Paapa :*

użytkownik usunięty

Pa ;)*

ocenił(a) serial na 9

Pa :)

ocenił(a) serial na 7

papa ; *

ocenił(a) serial na 9
BlueberryMe

Zaczynam znowu troszkę nadrabiać filmy :) I "Kasię i Tomka" też już kończę :D (w końcu... ;p)

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Gdzie są moje gify???

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Co tam?:P

ocenił(a) serial na 9

blush przesłuchałaś nową Kelly? :))

użytkownik usunięty
anulka88

Wczoraj ustawiłam sobie playlistę na wrzucie i słuchałam. Niektóre piosenki były świetne. Przesłucham jeszcze kilka razy i zdecyduję się czy kupić ;)

ocenił(a) serial na 9

Ja na razie inwestuję w zakup książek :) I kupiłam DVD "Pamiętników...", później przyjdzie czas na kolejne seriale/filmy i płyty, ale na razie książki :D
A płytka jest moim zdaniem całkiem dobra :)

użytkownik usunięty
anulka88

Ja książek na razie nie kupuję,bo mam stertę do przeczytania ;D Z filmami tak samo, bo też mi leżą i proszą o obejrzenie od miesięcy xD
Muzyka nie musi się prosić:D Chociaż te ceny płyt czasami powalają:/

ocenił(a) serial na 9

A ja właśnie wolę kupić książkę, bo muzykę czy film mogę obejrzeć czy posłuchać z laptopa, różnica będzie tylko w świadomości, że mam coś naprawdę kupionego :) A książka to jednak mam w ręku, swoje, a nie PDF czy wypożyczone... Chociaż w bibliotece to ze sto lat nie byłam... Wolę mieć własne :D

użytkownik usunięty
anulka88

Dla mnie muzyka jest tak ważna, że kupiona płyta mnie cieszy. Książki czy filmy też oczywiście.

ocenił(a) serial na 9

malinka skończyłaś ten serial co oglądałaś? Przymierzasz się do "Internatu"? :)

anulka88

Anulka! Powiem Ci, że ja się zabierałam za 1x01, ale pierwsza scena w ciemnościach+ straszna muzyka+ lektor ogromnie mnie przeraziły. Czy cały El jest takie straszne?

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Nie ;p Tzn. są momenty, że jest dreszczyk emocji, jest napięcie, ale jak oglądasz i powoli się wszystko wyjaśnia to wcale nie jest takie straszne :D Polecam oglądać :D

anulka88

No zabiorę się za to zabiorę, ale muszę mieć wygospodarowany moment w ciągu dnia, bo przyznam, że ostatnio próbowałam w nocy jak mi się nudziło, to po 2 minutach odcinka bałam się z łóżka wstać, by laptopa na biurko odstawić...

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

:D
Dla mnie pierwsze 2 sezony były takie, że też serio się bałam... A oglądałam na AXNie po północy, więc wyobraź sobie ;p

anulka88

O matko ludowo! Chyba bym w gacie narobiła...

ocenił(a) serial na 7
ScaryDreams

o czym mówicie tak wgl? ; )

BlueberryMe

O hiszpańskim (?) serialu "Internat". Anulka rozpowszechniła go na offtopie i teraz każdy albo skończył, albo jest w trakcie, lub po prostu przymierza się do zaczęcia jak np. ja. ;)

ocenił(a) serial na 7
ScaryDreams

ja jak na razie ani nie skończyłam ani nie jestem w trakcie ani się nie przymierzam do niego ; PP

ocenił(a) serial na 9
BlueberryMe

Polecam, żebyś się przymierzyła :D Bo serial jest świetny :D

BlueberryMe

Czyli tworzysz czwartą grupę :D
I tak czuję, że po namawianiach Anulki i tak będziesz chciała go zacząć, no chyba, że nienawidzisz hiszpańskiego i przez to serial jest u Ciebie stracony ... ;D

ocenił(a) serial na 7
ScaryDreams

no nie lubię nic włoskiego, hiszpańskiego, francuskiego ; / więc stracony...

BlueberryMe

Ah, same piękne ( dla mnie, oczywiście ;D ) języki ;)
A jakiego się uczysz w szkole drugiego? ;)

ocenił(a) serial na 7
ScaryDreams

ja to rozszerzenie niemiecki (ten przebija języki, które wymieniłam xDD) właśnie czemu tego języka nie wymieniłam ani rosyjskiego xD
a drugi to język angielski.. ; ))

BlueberryMe

O boże! Nienawidzę... ;|

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Nie wiem czy śledziłaś moje wypociny i namawianie aż do znudzenia od kilku miesięcy, jeśli tak, to powiedz - każdy, albo prawie każdy (sosnowska tylko odpuściła, ale miała wrócić ;p) mówi, że fajny, że wciąga, wystarczy tylko zacząć :D Warto :D

anulka88

Oj, tak. Dlatego i ja chciałam go obejrzeć ;)
Każdy miał jakieś obawy: a to język, a to strasznie długie odcinki itp., ale każdy jak się przedarł przez początek to poszło i każdy chwali ;)

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Z ust wyjęłaś :)) Dokładnie, trzeba odłożyć na bok jakieś swoje ograniczenia i uprzedzenia i sięgnąć po to cudeńko :D

anulka88

Kocham te podstawowe języki romańskie, więc język dla mnie to będzie balsam dla uszu ;)

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

:D Ale jak już wszystko się wyjaśniło to potem sama sie z zsiebie śmiałam, że bałam się tych rzeczy, bo wcale nie buło straszne później jak się okazało :D