AV -FACTOR (THE AV OF OFFTOP) - offtopowy program rozrywkowy. Pomysłodawczyni - BlueberryMe.
Funkcję jurorów objęły: BlueberryMe, adalokezc oraz syllwunia14.
Prowadząca: Awódz naszego Offtopu - Aivia.
Av-Reporter: blush. (prowadzenie wywiadów z uczestnikami)
Funkcje jurorów:
Oceniają avatary uczestników od 1 do 10. Jurorzy podają "kategorię (temat)" avka uczestników np. postać z serialu itd
Dogrywka:
Dwie osoby z najmniejszą ilością pkt. rywalizują razem w dogrywce. Dowolny avatar mają znaleźć sobie max w 7 min. Potem jurorzy decydują kogo chcą oglądać w następnym odcinku na podstawie avków przygotowanych do dogrywki.
Czas emisji:
Program będzie odbywać się co trzy, co cztery dni. Datę i godzinę będę wyznaczać ja tj BlueberryMe lub Avia.
Nagrody:
Zwycięzca otrzymuje 30 gifków z ulubioną postacią i niespodzankę.
Za II miejsce 20 gifków.
III - 10 gifków.
LISTA UCZESTNIKÓW:
RAINN
MALINA
GAGEE (wyeliminowany przez absencję)
SCARY
KATE (powrót)
ANULKA
ALIEN
BEAUTY
Witam Państwa w drugim odcinku Av-Factor. Niespodziewany zwrot akcji - w wyniku absencji Gagee powróciła w szranki Kate!!!
<brava>
Dzisiaj nasi uczestnicy pochwalą sie nam znajomością muzyki współczesnej, czyli piosenkarki do lata 30!!!!
<brava>
przywitajmy więc Jury, w składzie
<tłum krzyczy "Kate, Kate!"> <tłumy szaleją><tłumy krzyczą "Powiedz jakiś żarcik Aivio!!!>
czesc Alien
(tak na ucho bo gala sie zaczela) sprawy sie pokomplikowaly i bede dzis na rozdaniu nagrod....
w razie jakby byl nalot czy ktos zaczał atakowac...lepiej sie ubezpieczac
A tak ogolnie mam nadzieje ze bedzie mozna kogos pozdrowic?
Oooo no widzisz:D Miło Cię widziec:D Można pozdrowic ale chyba w przerwie na reklamy bo teraz Aivia prowadzi otwarcie i nie można za bardzo przeszkadzac:D
jesli ktoras pisala do mnie pw w przeciagu 10 minut to nic nie doszlo.
nawet pipko poczta od maliny :(
Byłam w kinie na Immortals- gdybyście zobaczyły jak skończył Joseph to byście wszystkie płakały a najbardziej WhiteDemon. Śmierc nie musi byc najgorszą karą dla łajzowatego zdrajcy:D
Oj piękny piękny:D Klatę mu wydepilowali:D Gładka jak pupcia niemowlaka:D A w Tudorach taakie futro miał:D Prezentował się bardzo dobrze, zwłaszcza brzuszek:D
He he też to widziałam, myślę że to co mu zrobili wcześniej było znacznie boleśniejsze i hańbiące. White już widziała
Wez tu nie strasz, bo jeszcze nie widzialam (mam w planach). Juz czuje, ze bede przez to plakac ;P
Oj płakac to na pewno:D Klaus już nigdy nie będzie dla mnie tą samą postacią, już wiem czemu mu tak smutno od 1000 lat:D
Aaaa to już wszystkie widziałyście?:D Jak kara się stała to po męskiej części widowni przeleciał pomruk bólu:D Ale muszę przyznac, że spotkała go zasłużona kara. A film średni. Czekałam rok i na ten rok czekania powinien byc lepszy:/
No cóż, powiedzmy, że White już nie będzie miała żadnej przyjemności, a i marzenia o mało Józiątkach odeszły w zapomnienie :D
O shit. Załamie się biedna:D Ciekawe,jakby taki scenariusz w pamiętnikach zastosować ;P
Proszę, chlip tylko nie to;)
Klausio musi miec wszystko na swoim miejscuXD
Bo nie ręczę za siebie, hehe.
Ja się juz przyzwyczaiłam, że Józek prawie w każdym filmie kończy marnie.
Chlip, taki peszeck.