Temat poświęcony rozmowom o wszystkim. Inne dobre seriale, filmy, książki, ulubieni aktorzy/aktorki, fajne piosenki, piękne gify, miłe wierszyki, niecodzienne i codzienne przeżycia - na wszystko znajdzie się miejsce w naszym offtopie. Jeśli tylko kochasz Pamiętniki to dogadasz się tu z każdym bez problemu.
Dla każdego znajdzie się miejsce: filmo- i serialomaniaki oraz mole książkowe :D
Jedyna zasada offtopu: Staraj się, by na forum zawsze panowała przyjemna atmosfera :)
Muszę nadrabiać, żeby go skończyć w tym roku :D
A o tym, że mnie gonisz, to już nawet nie wspominam :P
Wybaczam :D
Idę oglądać, bo internet muli, FW muli, tv nie działa ... Niech ten wiatr się już skończy :/
Hej :)
Dlaczego jest taka kategoria w Av - Factor...? ;p Ale może jakoś podołam... Nie oglądam z nim filmów, więc "nie znam" go za bardzo... :/
Alienku, ale to chyba ostatni odcinek serii nie? Ooo właśnie widzę, że Mostowiak wygrał TZG
Dobranoc Sexi,witaj Alien i Biedronka;*
Jezu,ale jestem głodna.
Ogląda tu ktoś Glee?
na forum TB mają konkurs na bohatera i jak na razie Eric jest na 3 miejscu, pss...
Nieeee;P W tych scenkach u nas już tez nie głosuję, pozwoliłam sobie zagłosowac tylko na śmierc babci Bonnie, ale tk to ile można:P Wiadomo jakie sceny wygrały i teraz jaki będzie kolejny pomysł? Najlepsza scena z Damonem, Stefanem, Klausem, najlepsza scena gdzie widac stopę, gdzie rolę główną odgrywa butelka wódki, gdzie widac klatę Damona itd?:D
Na forum GG mu kiedyś afere zrobili,hehe. Głosował na Jenny ciągle:D Wejdźmy tam to sie zdziwi:D
Wtedy najlepiej jest iśc spac:D Chociaż jak Zuzia nie miała prądu to przyjechała kiedyś do mnie, z ładowarką od telefonu:D
Ale mam sąsiadów na górze, najpierw się kłócili, potem usłyszałam takie łup łup, potem ktoś coś kroił (myślimy z koleżanką że chyba ją pokrił) a na końcu jakby ktoś się na czymś poślizgną, myślicie że ją zadźgał?
Też mamy taką teorię. Najgorsze jest to, że teraz cisza jak makiem zasiał, nawet tego smroda małego nie słychać