Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Offtop 4

ocenił(a) serial na 10

jedziemy dalej :) !!!

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

oglądałam ten film :)
dobry , porządnie zrobiony ;p
A Panowie Hayden i Somerhalder to już uczta dla oka :)

ocenił(a) serial na 6
nj1987

Howgh! ;)

A co najważniejsze - dobrze zagrali.

użytkownik usunięty
nj1987

Dokłanie, takie wydarzenie zostawie sobie na specjalną okazje .....

użytkownik usunięty
WhiteDemon

wlasnie zauwazylam ze jak my zaczynamy razem gadac to inni sie wyłączają :)
w zemscie sithów Hyden był słodki ale role połozył na maxa tak samo jak z resztą Portman...

sorki ale scenariusz tez zupelnie w trójce siadł.... wiecej tam było efektów komicznych nie zamierzonych niz dramatu.

po za tym czesci nowe sa doszyte na srubach do starych.... Anakin powiniem znac swoje dzieci podobnie jak Pame, i dopiero potem powinni sie rozdzielic....

bo w szóstce leja mówi do swojego brata ze znała matke jako mała dziewczynka....a teraz wszyscy maja teorie ze musiala mówic o przyszywanej matce Organie

ocenił(a) serial na 6

No co Ty...mnie się podobało;)
Ale wiadomo, każdy uważa wg siebie...
To że moźe i troszkę naciągane..ale to sf, miało być;).
A te niepokalane poczęcie Anakinka??XD
Nie ma siły, by wszystko było cacy poukładane...

WhiteDemon

Ten motyw z niepokalanym poczęciem zawsze mnie totalnie rozwalał.
Z nowej trylogii to tylko dwójka mi w miarę przypasowała. Mroczne widmo to w ogóle dla jakiś dziewięciolatków zrobili, a Zemsta to jakiś niewypał był.

użytkownik usunięty
aivia

no własnie odpowiedzialam na to dwa posty nizej bo jakos sie nie dało wczesniej tutaj.
ale własciwie to juz jedynka mi sie podobała bardziej niz 2 i 3 bo wiecej od tych czesci oczekiwalam.
zal tylko ze w starych czesciach leja jest okropna

ocenił(a) serial na 6
aivia

Mrocznego widma to ja nie cierpię wręcz;)
Atak klonów jest dość kulawy...
Nie wiem czego Wy dziewczyny drogie chcecie od Zemsty SithówXD
Pamiętam moment gdy np. Anakin wkracza do świątyni, jest taka klimatyczna melodia i potem wiadomo że tam zabija młodych padawanów - serce mi się ścisnęło normalnie, chlip;)
Ale te ślepska to miał boskie pod tym kapturemXD

A gdy Obi-wan Kenobi ucina mu kończyny i zostawia pewny że jego dawny ukochany uczeń się spali...no cóż, łezka mi się w oku zakręciła...

A to jest takie dramatyczne gdy zostaje wydany rozkaz do unicestwienia wszystkich Jedi oraz ucieczka Yody...
Dobra, niech będzie że jestem dziwna;)

Za to mi się bardzo książki podobają :) Bo nie wiem czy wiecie, ale napisali książki z kanonu Star Wars, których akcja dzieje się po części VI

użytkownik usunięty
aivia

niby wiem... ale nie czytalam za to Lukas robi kolejna trylogie o kolejnych blizniakach czyli wnukach anakina i dzieciach Leji...

ocenił(a) serial na 6

To aż dziw...
JESZCZE MU SIĘ KCE??? ;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Na to wygląda że tak i teraz ta dziewczyna przejdzie na ciemna strone a brat bedzie ją ratowal:)
Co do zemsty ....
to w tym filmie jest tylko jedna scena która bym zamienila na plakat to własnie...

tak kamera z góry gdy Anakin wkracza do swiątyni....

PS nienawidze zdziecinialego i zwariowanego Yody....( dobrze mu tak, na tym wygnaniu)

Ja nie znoszę Jar Jar-a jesczez potem z niego takiego ważnego polityka zrobili, co za idiotyzm. CHociaż moze i ma sens :P

Bo fabuła tych książek na tym sie opiera :D Z tym , że w takim tempie to ciekawe kiedy wreszcie sie wyrobi, za dekade to może zobaczymy :P Bo ponoć od początku planował 9 części, albo tak tylko ściemnia

WhiteDemon

hahaha z jakiego to filmu?

ocenił(a) serial na 6
Madeleine_filmweb

Znaczy się które?
Większość z Ben Hura a tam gdzie Józio kima to z HEX;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Odpowiadam tutaj bo wyzej sie nie da:)
nie było niepokalane tylko jego matka była wiatropylna na milichloriany xD ( takie invitro)

A po za tym to lekko nie realne, ze anakin oddaje swoje zycie za dzieciaka którego pierwszy raz widzi na oczy, bo ma przeczucia ze to jego syn....

ocenił(a) serial na 6

No wiem, chciałam wylecieć z tymi milichlorianami ale mi się zapomniało jak to się pisze dokładnie, zawsze mi się kićka z mitochondriamiXD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

wszystko jedno wazne o co chodzi....:)
a i tak w "powrocie Jedi" lubie tylko ostatnia scene..... w tym nowym wydaniu XD

WhiteDemon

Ja głównie Ninie zazdroszczę... Nie dość, że ma tyle scen z Ianem w TVD, to jeszcze ma to wszystko w domu xD

użytkownik usunięty
Evarini

Evarini twój powyzszy tekst stał sie własnie przeciwwaga mojej sesji:)
padlam xD

Cieszę się, że się na coś przydałam xD

ocenił(a) serial na 6
Evarini

To już oficjalne, rozumiem?
Ninka z Iankiem?
Oż, to łączę z Wami w bólu dziewczyny - mimo wszystko;)
Choć ja jednak bardziej pilnuję, coby jakaś harpia mojego Józia nie zbajerowałaXD

WhiteDemon

Oficjalne, jak oficjalne... Chyba publicznie się nie przyznali, ale po zdjęciach z Paryża i nie tylko, to chyba już jasne, że naprawdę możemy być oficjalnie zazdrosne :P

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

nie wiem czy oficjalne
ale po zdjęciach z Paryża, ciężko przychodzi mi napisanie tego, nie ma co się oszukiwać, że są tylko przyjaciółmi. No chyba że "friends with benefits" :)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

sądząc po tym mikrofonie do czego Ian sie przymierza to nie macie czego zazdrosić
zaraz Nina zmieni figure...

ocenił(a) serial na 6

Ooo;)

użytkownik usunięty

z resztą serial tez to przewiduje ( z tym pierscionkiem od Johna)

ale ich zwiazek był oficjalny po wizycie w Białym Domu. Chyba po spotkaniu z Anna Paquin i jej "Billem"
Ian i Nina doszli do wniosku, ze powiedza oficjanie ze sa razem

ocenił(a) serial na 6

Ke?
A co oni kurde w Białym Domu robili?
Obama ich na grilla zaprosił?
Kiełbachy na złotych paterkachXD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Byli razem w bialym domu z ta para od czystej krwi i z jakimis dziennikarzami. Obama ich zaprosił na jakas konferencje. Z tego co kiedys zauwazylam Ian i Nina przyjaznią sie z Diane Kruger i jej mezem czy chlopakiem bo tak we czwórke zaczeli chodzic xD

ocenił(a) serial na 6

No, Stevenka i Ankę to ja kojarzę i lubię.
Boziu, przypomniałaś mi o kochanej Czystej - przecież to już tylko.."za dni parę..."
To się skumali;)
Diane Kruger...wciąż mnie dziwi że to właśnie wybrali ją do roli Heleny Trojańskiej;)
jakby inszych ładniejszych blondi w Holly nie buło...phi. Wyrazistszych w dodatku;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

a widzialas ładną niemke? nie ze generalizuje ale ta rola jej nie poszla....
w kazdym razie swietnie sie w tą "czwróke" dogaduja przynajmniej tak bylo widac....
a jak jest serio to przeciez tylko oni wiedza

ocenił(a) serial na 6

Potente jest ładna.
Podobała mi się zwłaszcza w tych czerwonych kłakach w "Biegnij lola Biegnij";)

Kruger wg mnie to w ogóle zbyt dobrą aktorką nie jest...
Ale szczęście ma;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

a nie znam:)
kruger dobrze sie prezentowala w Bekarty wojny

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Potente to ja znam tylko z filmu "Lęk", wygrzebałam go kiedyś za grosze w realu xD nieco... obrzydliwy ;d Ale trzyma w napięciu :D
A z niej bardzo ładna kobieta.

ocenił(a) serial na 6

Szczerze to Potente widziałam jeszcze w jednym filmie z Eliahem Woodem ale badziewny byłXD oraz w Bournie, gdzie bardzo ją polubiłam;)

WhiteDemon

Stevenek i Anka to kolejni sympatyczni ludzie, którzy wciśnięto w granie niewydarzonych postaci. Chociaż powiedzmy sobie szczerze, że ,,SSSSSSSuki" jest kultowe :D
A Kruger stokroć lepiej wyglada poza ekanem, widziałąm zdjecia z Ianem, Niną i ,,Pacey" (zapomniałam jak on się nazywa naprawdę) z jakiegoś festiwalu

ocenił(a) serial na 6
aivia

O tak, zawsze gdy je słyszę to kwiczęXD
No czy to jest normalne??XD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

wole na twoje pytanie nie odpowiadac....

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Ohohoho;) kwiczę w sensie że mnie to na maksa śmieszy i to jest taki prych szyderczy śmiechowyXD

WhiteDemon

A propos kultowych tekstów z True Blood uweilbiam też określenie Erica na dzieci ,,tiny people" - they're delicious :D

ocenił(a) serial na 6
aivia

Oj tak, Eric w ogóle jest kultowy.
Te jego kąpiele ze świeczuszkami zapachowymi i vikińską mjuziczką w tle, boskieXD
Czy też obżeranie ludzi z mięsa jak z kurczaków...
Najlepiej by było jakby Bilka zjadł i byłby spokójXD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

ok a propos Erica, widział ktos Melancholie ?
podobno gra tam z swoim ojcem?

użytkownik usunięty

Właściwie to Ichyba tylko Iana zaprosił z osobą towarzyszącą, a Ianek zabrał Ninę ;)

użytkownik usunięty

Blush nie mówmy o sprawach oczywistych....xD

użytkownik usunięty

Specjalnie tak napisałam, że dziewczętom ciśnienie bardziej podskoczyło xD

użytkownik usunięty

myslisz ze bez tego moga jeszcze normalnie oddychac? xD

Kajzer

3! Ostatni będziesz ty!