W imieniu Bractwa Mystycznego w offtopie wita was AWódz. W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie - Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli.
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Każąca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
W tym miejscu chciałabym jeszcze wspomnieć naszego ukochanego syna, męża i przyjaciela śp. Tofika, który na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamięci ;(
Nie mówiłam o Tobie :P
Znalazłam tą petycję:
Do charakteryzatorów serialu The Vampire Diaries,
My, niżej podpisani zwracamy się z prośbą, aby Ian Somerhalder odzyskał swoją dawną fryzurę z pierwszego sezonu serialu. Uważamy, że z wyżelowane włosy upodabniają go do bohatera naszego rodzimego tasiemca, Marka Mostowiaka.
Jest to karygodne, gdyż Damon nie może być podobny do mieszkańca Grabiny!
Czy zdają sobie Państwo sprawę z ogromu tej sytuacji? Przebaczyliśmy metamorfozę na Ridża, Marka już nie odpuścimy ;)
Oczekujemy pozytywnego rozpatrzenia naszej sprawy, żywiąc nadzieje na to iż trzeci sezon przyniesie ze sobą dawne uczesanie Iana.
Z poważaniem
podpisy....
zaznacz żeby fryzura była jak w odcinku 19 pierwszej serii a nie jak w pilocie bo tam hu jnia też była. kogo się pozbyłaś?:P
Okej:
Do charakteryzatorów serialu The Vampire Diaries,
My, niżej podpisani zwracamy się z prośbą, aby Ian Somerhalder odzyskał swoją dawną fryzurę z pierwszego sezonu serialu (z wyjątkiem pilota, najlepiej z 19 odcinka) Uważamy, że z wyżelowane włosy upodabniają go do bohatera naszego rodzimego tasiemca, Marka Mostowiaka.
Jest to karygodne, gdyż Damon nie może być podobny do mieszkańca Grabiny!
Czy zdają sobie Państwo sprawę z ogromu tej sytuacji? Przebaczyliśmy metamorfozę na Ridża, Marka już nie odpuścimy ;)
Oczekujemy pozytywnego rozpatrzenia naszej sprawy, żywiąc nadzieje na to iż trzeci sezon przyniesie ze sobą dawne uczesanie Iana.
Z poważaniem
podpisy....
Sosnowskiej. Chyba uraziłam jej dumę czy coś.
no co ty? a o co chodziło?:P nie chce mi sie szukac bo słabo widze, ide pod prysznic a jak wroce to zobacze co narozrabialas znow;p
Najlepszą fryzurę o ma Elena - nawet rano, tuż po wstaniu z łóżka, jest idealnie uczesana.
Już pisałam, że jest - moja koleżanka również po pobudce ma idealnie proste i ułożone włosy;)
Blush, czy możesz tej swojej koleżance uciąć pukiel włosów i mi wysłać ?;D
Ja wtedy zrobię sobie przeszczep włosów i w końcu będę miała normalne. Ach i będę mogła mieć różne fryzurki...
Teraz, jak rozpuszcze to nic tylko stwierdzić "Welcome to the jungle" :( ;p
Chyba spotkam się z nią dopiero w sierpniu :P
Ale ile razy miałam ochotę jej te włosy uciąć xD Przez trzy lata odkąd ją znam nie wywinął jej się żaden włosek w bok. Wszystkie idealnie proste i cieniutkie - marzenie.
Mój avatar tam jest. W ogóle chcę sobie zmienić avatar na jakiś Delenowy albo z samym Damonem, ale mi się szukać nie chce.
Przecież masz fajnego. Ja chciałam z samą tą łezką w oku Damona z 02x08 ale słabo idzie mi szukanie ;)
Ja mam kilka fajnych z Damonem, jeśli chcesz to mogę ci linki podać, może coś ci się spodoba;)
Jak offtop to offtop ;] Czy ktoś jak ja, uważa, że ten cover jest dużo, dużo lepszy od oryginału? :)
http://mati0309.wrzuta.pl/audio/0PsR0Fg0u96/glee_cast_-_poker_face_glee_cast_ver sion_feat._idina_menzel