Zawsze byłam ciekawa jak wygląda oglądanie na żywo, na stronach odcinków są takie
informacje, ale mimo to proszę o wskazówkę.
Na jakiej stronie najlepiej oglądać? Jedyna jaką znam to tvpc.com, czy jest dobra?
i o której odcinek się zaczyna? (tak na naszą godzinę)
Ogląda się w porządku. Jednak musimy być przygotowani na dużą ilość reklam.
Ja oglądam na stronie http://thevampirediaries.pl/ i nie narzekam, nie zacinało się i wszystko było OK.
Odcinek zaczyna się w czwartek o godzinie 2.00 w nocy u nas :) (Łącznie z reklamami trwa godzinę)
No i ... Nie wiadomo, w jakim ja będę stanie po seansie, więc... Bezpieczniej dla mnie jest oglądanie w nocy ;PPPP
Dzisiaj pewnie dowiemy się, że Klaus wspiera schroniska dla zwierząt, utrzymuje anonimowo afrykańską wioskę i płakał na Pamiętniku. Udaje takiego twardziela bo mu tata mówił, że siara żeby wampir był płaczący i grymaśny:P
oglądam na tvpc, pełno reklam ale można dowiedziec się co u nas będzie ciekawego do kupienia za 2 lata:D Do tej pory zacinało się tylko raz. Najciężej zrozumiec Damona, bo on mówi nie otwierając ust:D
Może tak. Najlepiej rozumiem Klausa. Mówi wyraźnie. Damon Strasznie fafluni, cośtam sobie mruczy pod nosem ale jak nie wiadomo co mówi, to pewnie jakiś mało znaczący żarcik;p