Bardzo zabawne :P
O 5.30 musialem wstać, bieganko + koszykówka, później chwila odpoczynku, bieganko + piłka + koszykówka, potem jeszcze jedno bieganko i bar na dosłownie godzinkę ze znajomą, jej dwiema koleżankami i kumplem i potem dom i odpoczynek.
A wracając do samego śniadania... ja nawet płatki jem z whiskey ^ ^
Właśnie chciałam spytac co robisz cały dzień. Mam 2 pytania- po co wstajesz w nocy i po co tyle biegasz?:P
5.30 - ranek.
Po co biegam? Wracam do zdrowego i sportowego trybu życia, stęskniłem się za tym :D Chcę być zdrowy, bo kiedyś mi wątroba wysiądzie i lepiej być wystarczającym okazem zdrowia by doczekać się jakiejś dostępnej xD
5 30 to noc;P 7 to wczesny ranek:P Pośpij sobie normalnie, zdązysz pobiegac;P Że też ci się chce tak męczyc;P Widac efekty biegania?
Wygladałem dobrze przed bieganiem to i teraz dobrze wyglądam xD Po prostu za jakis czas bede mogl po prostu biegac jeszcze wiecej niz teraz biegam :D Kondycje poprawiam :D
Żeby zdążyc 5 min przed zamknięciem monopolowego?:D Odpocznij sobie trochę. Chyba że chcesz startowac w maratonie:)
Nie wiedziałam, że taki sportowiec z ciebie;P Skończyło się lato, schowałam rower i teraz mój jedyny sport to w pracy 3 piętra w górę i w dół na papierosa:D
A widzisz xD I'm full of surprises xD
Przecież ja mnóstwo sportów uprawiałem odkąd pamiętam. Po prostu w któryms momencie z codzienności stało się to czymś, co robiłem raz w tygodniu - np. mecz tenisa - albo dwa (kopanie piłki z kumplami).
No pisałeś o tym raz na jakiś czas ale codzienne bieganie? Rzeczywiście zaskoczenie;p chociaż chyba większe zaskoczenie to to że spac nie lubisz;P
Lubię, po prostu nie potrzebuję aż tylu godzin snu. Czasem jestem też gotów się poświęcić :D Sport kocham bardziej od spania xD
Madame,proszę Cię. Jeszcze raz powiesz Pw,a puszczę tu pawia :/ Nie chcę tego robić w świeżutkim temacie.
O tak, nagle mieć tyle fanek:) Chyba nie poradzę sobie z tym, jak większość holywoodzkich gwiazd:D
Sex, drugs & rock'n'roll! xD Ot, cały problem hollywoodzkich gwiazd nieradzących sobie z presją i sławą xD
Nie wiem, jak reszta, ale ja szczerze napiszę - Jurek, mordo ty moja, uwielbiam cie :*
I dawaj kanapkę na avka albo zrób coś nowego i zaskocz mnie :D
Oooo Aga:) No dobra, to zaraz wywalę, to moje wspaniałe zdjęcie z gitarą i wstawię jakiegoś Damona, który zapija szkocką:) Czy wiesz, że tak teraz patrzę, to jestem nawet podobny do Josepha:) Najbardziej usta:D
Kwiatów nie dostaniesz-kwiaty są dla kobiet-Tobie mogę to dać http://lifeincmyk.files.wordpress.com/2011/02/absolute_vodka.jpg