Ale za to jest nieśmiertelny i w czepku rodzony, bo ilekroć Tom go próbuje wykończyć... co tu dużo mówić, łzy mi zawsze do oczu napływały i złość zjadała od środka, tak mi Toma szkoda było xD Najlepszy bohater kreskówkowy ever :D I najlepszy czarny charakter do tego xD
Lepszej kreskówki nie będzie, ja do dzisiaj widząc gdzieś Toma i Jerry'ego jestem gotów usiąść i obejrzeć :D
Pamiętam, jak na promie ludzie się na mnie gapili raz - w telewizji Tom i Jerry lecial i same dzieci siedzialy i ogladaly, a ja w garniaku - z tym, że bez krawatu - siadłem sobie na kanapie i też wlepiłem wzrok w kreskówkę xD
Oj tak, "jak nikt nie widzi", taa? xD A Sawyer niech ogląda przy wszystkich xD
W sumie to by poprawiło moją reputację, gdybym tak przyszedł do któregoś z pubów/barów w których przesiaduję z laptopem i zapuścił Toma i Jerry'ego xD
Oglądałam ostatnio Kopciuszka i Piękną i bestię :D Sawyer niech ogląda jak lubi, może byc z dziecmi:P
No nie wiem czy poprawiłoby, pomyśleliby że Ty już dzisiaj nie pijesz;P
Pomyśleliby, że musiałem dużo wypić xD
I dlaczego z dziećmi? Wiesz, jak źle by to odebrano? xD
A co do Kopciuszka - puść od tylu, będzie o kobiecie która uczy się, gdzie jej miejsce xD
Faktycznie przez internet każdy wydaje się fajny. Cholera nikomu nie można wierzyć w tych czasach:)
Tutaj panuje wielka przyjaźń, wręcz dozgonna:D Zaufanie podstawą budowy nowej materii socjalistycznej;P
a niektórzy muszą popracować nad zrozumieniem ironii, ja wiem że to nie takie łatwe ;) ale z czasem to przychodzi coraz łatwiej ;) więc do dzieła, trzymam kciuki! ;)