Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wprawdzie oglądam wiernie TVD, ale nie do końca wszystko rozumiem, bądź zapomniałam
(wrodzona skleroza, wybaczcie) czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć kim jest pierwotna Petrova, po
co miałaby się pojawić w serialu i czy miałaby ją grać Nina?

wikitoriwikens

A taki jest piękny temat z pytaniami...

wikitoriwikens

Charlotte. Wiąże ona klątwę rzuconą na Klausa <a raczej wiązała> przez którą nie mógł przemienić się w hynrydę. Żeby ją złamać, potrzebny był jej doppleganger - pierwszym była Katerina, drugim Elena ;]

Sawyer

Czyli zagra ją Nina;P

alien_2

Dziękuję bardzo Sawyer ;) i przepraszam za osobny temat.

użytkownik usunięty
wikitoriwikens

No, taka reakcja mi się podoba:)

alien_2

Nie! Nie wierzę! xD Będę czekał aż do momentu, kiedy się pojawi, licząc, że mnie zaskoczą xD

Sawyer

Będzie tak- zabiją katherine żeby Niny nie było za dużo i wprowadzą Charlotte;P Mam jednak nadzieję, że ona zginęła tysiąc lat temu i już nie da się jej wskrzesic bo to byłoby absolutnie bezsensowne. Nie wiem jaka miałaby byc Charlotte, bardziej jak Elena czy jak Katherine? W końcu ile postaci może zagrac jedna aktorka;P

alien_2

Pewnie byłaby wampirzycą albo lepiej - może też hybryda xD
A znając życie to wiedźma. Albo jakaś nowa super-istota.
I pewnie blondynka xD
Niebieskie oczy.

I nie wierzę, że tak frajersko zabili Kat :(

Sawyer

Oj wróci;P W tym serialu jak zwłok nie ma to zawsze jest powrót. W sumie nawet jak są zwłoki to wracają;P Ja tylko czekam aż się okaże, że rodzice Eleny żyją i są np. Muminkami;P

alien_2

Na jakimś tam plakacie były 3. Elenka, Katherine i na środku - zgaduję - Charlotte.

Sawyer

To jakaś produkcja fanów była. Daj spokój, za dużo by było tej Niny. Wiem, że cieszyłbyś się, Damon by się cieszył ale to przesada;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Damon i tak nie zostawiłby Elenki, nawet jakby miał 10 dopplegangerów i to jeszcze bardzo chętnych...

alien_2

W sumie z tym zabiciem Katherine i wprowadzeniem Charlotte byłoby to bardzo prawdopodobne.
Też zastanawia mnie z jakimi zamiarami ona w ogóle wróciłaby jeśli taka sytuacja by się w ogóle zdarzyła.

wikitoriwikens

Nie wymyślą tego tak żeby było dobrze więc może niech zostawią tą Charlotte. Ewentualnie może się pojawic w retrospekcjach.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Ja również stawiam na to, iż pojawi się ona jedynie w retrospekcjach. I też ciekawi mnie jaki miałaby charakter i ew. w jakim celu zostałaby wprowadzona. Bodajże Aivia zasugerowała, że możliwe, iż Charlotte jest siostrunią Klausa ;-) Te dziecko co zmarło gdzieś tam w Europie - Może to Charlotte ? ;-D

użytkownik usunięty
wikitoriwikens

Właśnie ja też nie rozumiem do końca wszystkich wątkich... ;) Ale miejmy nadzieje że wraz z kolejnymi odcinkami wszystkie te zawiłe tajemnice wkońcu zostaną wyjaśnione :)

Jestem ciekawa jak to naprawdę będzie z oryginalną Petrovą. W Internecie krąży filmik zrobiony przez fanów, który sugeruje że Pierwotna Petrova była kochanką Klausa.
Obejrzyjcie: http://www.youtube.com/watch?v=RDfUf5Vcy8g&feature=grec_index
Moim zdaniem, w tej całej historii musi być jakieś ziarenko prawdy.
Mam nadzieję, że wyjaśnienie i rozegranie wątku Petrovej będzie równie wspaniałe jak dotychczasowe odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
Zosii

w ostatnim odcinku było o tym,że Klaus i jego brat byli zakochani w tej pierwszej Petrovie .;)

pannazlo

ale i tak nadal nie mamy większych szczegółów. Wiemy też, że jej imię to Tatia.