Wprawdzie oglądam wiernie TVD, ale nie do końca wszystko rozumiem, bądź zapomniałam
(wrodzona skleroza, wybaczcie) czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć kim jest pierwotna Petrova, po
co miałaby się pojawić w serialu i czy miałaby ją grać Nina?
Charlotte. Wiąże ona klątwę rzuconą na Klausa <a raczej wiązała> przez którą nie mógł przemienić się w hynrydę. Żeby ją złamać, potrzebny był jej doppleganger - pierwszym była Katerina, drugim Elena ;]
Będzie tak- zabiją katherine żeby Niny nie było za dużo i wprowadzą Charlotte;P Mam jednak nadzieję, że ona zginęła tysiąc lat temu i już nie da się jej wskrzesic bo to byłoby absolutnie bezsensowne. Nie wiem jaka miałaby byc Charlotte, bardziej jak Elena czy jak Katherine? W końcu ile postaci może zagrac jedna aktorka;P
Pewnie byłaby wampirzycą albo lepiej - może też hybryda xD
A znając życie to wiedźma. Albo jakaś nowa super-istota.
I pewnie blondynka xD
Niebieskie oczy.
I nie wierzę, że tak frajersko zabili Kat :(
Oj wróci;P W tym serialu jak zwłok nie ma to zawsze jest powrót. W sumie nawet jak są zwłoki to wracają;P Ja tylko czekam aż się okaże, że rodzice Eleny żyją i są np. Muminkami;P
To jakaś produkcja fanów była. Daj spokój, za dużo by było tej Niny. Wiem, że cieszyłbyś się, Damon by się cieszył ale to przesada;P
Damon i tak nie zostawiłby Elenki, nawet jakby miał 10 dopplegangerów i to jeszcze bardzo chętnych...
W sumie z tym zabiciem Katherine i wprowadzeniem Charlotte byłoby to bardzo prawdopodobne.
Też zastanawia mnie z jakimi zamiarami ona w ogóle wróciłaby jeśli taka sytuacja by się w ogóle zdarzyła.
Nie wymyślą tego tak żeby było dobrze więc może niech zostawią tą Charlotte. Ewentualnie może się pojawic w retrospekcjach.
Ja również stawiam na to, iż pojawi się ona jedynie w retrospekcjach. I też ciekawi mnie jaki miałaby charakter i ew. w jakim celu zostałaby wprowadzona. Bodajże Aivia zasugerowała, że możliwe, iż Charlotte jest siostrunią Klausa ;-) Te dziecko co zmarło gdzieś tam w Europie - Może to Charlotte ? ;-D
Właśnie ja też nie rozumiem do końca wszystkich wątkich... ;) Ale miejmy nadzieje że wraz z kolejnymi odcinkami wszystkie te zawiłe tajemnice wkońcu zostaną wyjaśnione :)
Jestem ciekawa jak to naprawdę będzie z oryginalną Petrovą. W Internecie krąży filmik zrobiony przez fanów, który sugeruje że Pierwotna Petrova była kochanką Klausa.
Obejrzyjcie: http://www.youtube.com/watch?v=RDfUf5Vcy8g&feature=grec_index
Moim zdaniem, w tej całej historii musi być jakieś ziarenko prawdy.
Mam nadzieję, że wyjaśnienie i rozegranie wątku Petrovej będzie równie wspaniałe jak dotychczasowe odcinki :)
w ostatnim odcinku było o tym,że Klaus i jego brat byli zakochani w tej pierwszej Petrovie .;)