Wytłumaczcie mi skąd się wzięło to określenie, domyślam się kogo ono dotyczy.
Nie pamiętam już, kto pierwszy raz nazwał Stefka Pierdzi Mączkiem... Może ktoś pamięta?
A Pierdzi Mączek jest wyrazem zupełnej bierności i ciągłego pozbawionego efektów zamartwiania się przez Stefana, głównie w odniesieniu do wydarzeń z 2 sezonu (z wyłączeniem 2 ostatnich odcinków).
MI się wydaje że Pierdzimączka wymyśliła Blush:P Mój był Męczydupa. Ej no, Damon ma tyle tematów to niech Stefano też ma;P Lepszy taki niż żaden:D
Gratuluję Męczydupy, coś czuję że po tej przemianie charakteru Damona role się odwrócą i jego będziemy tak nazywać.
Poza Danonem chyba innego nie ma, ale poczekaj do 3 sezonu, pewnie się coś nazbiera.
Po co? Damon ma swoje tematy gdzie sa budowane ołtarze ku jego czci:P A że Stefana mało kto lubi to będzie miał tylko taki;P
Nie, tak nie może byc bo to robi z Męczydupy pierwszoplanową rolę:P A dla mnie ważniejszy jest Damon:P A to brzmi jak Męczydupa i jego małoznaczący brat;P
Skoro damon jest taki cudowny to nie znaczy że nie możemy się z niego pośmiać? Skoro stefcio ma i tu drugiemu się należy
Nie, nie. Sprawdziłam w wyszukiwarce. Określenie "Pierdzi Mączek" wymyślił Sajmonn. Tu macie: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Jaka+jest+wasza,1618712?page=2 :P
Temat nieziemski:)
Jeżeli chceci wymyślić coś ciekawego Damonowi to myślałam żeby postawić na jego boskie miny hmmm albo ratownaie wsyztskich. Ale saa chyba nic teraz nie wymyślę:)
Też myślałam nad czymś z jego wywracaniem oczami ale nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy. Czekam na jakieś propozycje
Naprawdę gratuluję wymyślenia Męczydupy i Pierdzi Mączka :D To mistrzostwo :D
Ja i tak będę go nadal nazywać Damonem lub Damonkiem.;*
Nie potrzebuje nic innego ;P