Wytłumaczcie mi skąd się wzięło to określenie, domyślam się kogo ono dotyczy.
no to wow udało mi sie cos wymyslic co wam sie spodobało. Choc było to juz słowotwórstwo.
Nie pamietam kto nazwał go Pegazem a propos Eleny która nie jest 100% człowiekiem.
O ile mnie pamięć nie myli to nazywaliśmy juz Damona Danonem, ale Twoje zdrobnienie jest niezłe.
Ah, jaki słodki temat, nogi mi aż zmiękły... xD
Brakuje tylko My Heart Will Go On w tle xDDD
A tak poważnie, to musi się wam strasznie nudzić xD
Jak sie uczysz to fajnie raz na pare minut sie oderwac czyms co nie wymaga myslenia
A nie bo Danonek a z reszta róbcie co chcecie. Musze sie wreszcie skupic na tym co czytam:)
Danonek jeszcze jestem w stanie znieśc chociaż kojarzy mi się z tym żółtym małym głodem:P W sumie pierwsze kilka odcinków Damon zachowywał się jak Mały Głód;P A teraz tą rolę przejął Stefan:D
Jest tylko jeden Mały Głód - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24831/mesut_ozil_niemcy_newspix_czerwiec_2010_470.jpeg - Mesut Ozil :D
Nic go nie może zastąpić xD
Dużo się tu pojawiło określeń ale żadna inna postać nie jest w stanie przebić pseudo pierdzimączka
Tu sie zgadzę.. Co dio tego pierdzimączka
I tak mi tez Danonek kojarzy się z małym głodem:D
Dlaczego Pegaz Jeremy?
No właśnie,bo ja tego Pegaza też nie rozumiem.
P.S.-nadal obstaję przy Dżemusiu...
haha ! sikam po prostu męczydupa i pierdzimączek : ) hahahah. A co do Damona to niech zostanie Damon :D
Ciekawe czy po trzecim sezonie Stefana też będziemy miał takie przezwisko ;) Coś czuję ,że to przezwisko może ulec zmianie na Stefana rozpruwacza - wysysacza ;)
.
No :P I śmieszne :D W ogóle przypomniało mi się MTV (Moja własna gwiazda) jak taki koleś z afro na głowie szukał swojej własnej "Britni Spirs" i laska dla niego śpiewała Łomenajzer :D