PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

dopeiro zaczelam ogladac serial wiec moze go polubie ale jak dla mnie on wcale nei jest przystojny...i do tego to imie... ktore chyba juz zawsze bedzie mi sie kojarzylo z miejscowym pijakiem;p

ocenił(a) serial na 10
annap601

Bardziej podoba mi się DAMON :D
Gdy oglądałam pierwsze odcinki też Stefan mi się nie podobał...:)
Ale teraz jest SPOKO...;) Bardzo go lubię...może nie tak jak Damona...ale jednak...;) A serial jest zarąbisty...;)
Pozdrawiam...;)

ocenił(a) serial na 10
annap601

Pierwsze wrażenie naprawdę porażające (w sensie negatywnym) :D
Z czasem jednak obyłam się z tą jego wielką szczęką i teraz nawet mi się podoba...

Co do imienia to chyba lepszy Stefan niż Stefano (książka) ;D

ocenił(a) serial na 10
inezzz89

Osobiście imię uważam za trafne i Stefan lepsze niż Stefano =P Paul jest przystojny choć pierwsze wrażenie nie było ciekawe...byłam zaskoczona że on będzie głównym bohaterem. Ale im dłużej oglądam serial tym coraz bardziej podoba mi się on. Postać którą gra jest niesamowita. Jest szarmancki i wrażliwy.

ocenił(a) serial na 10
annap601

Stefan zdecydowanie mi się nie podoba. Ani z wyglądu, ani z charakteru... Jest po prostu nudny.
Zdecydowanie wolę takich niegrzecznych chłopców jak Damon^^

Magdziolaa

Na początku tez za nim nie przepadałam ale teraz jest spoko ;)
Ale i tak wolę DAMONA<33333

ocenił(a) serial na 5
_Hayley_Williams_

Stefcia nie lubię i nie polubię. Tak już mam, że wolę tych złych czyli w tym wypadku Damona ;d

ocenił(a) serial na 5
rainbowarrior

Aha! I ten jego nos! AHAHAHAHAHA! Stefana ofc.

annap601

Mi też na początku się trochę nie podobał, ale z czasem przyzwyczaiłam się i teraz go po prostu ubóstwiam. <33 ; D Damon jest oczywiście też seksowny. ^ ^ Mi osobiście bardziej podoba się imię Stefano ; D Stefan nie kojarzy mi się zbyt dobrze x D

Neff

ja tam wolę Stefana. pogromca wampirów;p.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Zdecydowanie Sztefano xD Jest bardzo męskni z tą swoją szeroką szczęką, aktor ktory gra Damona jak dla mnie wygląda staro i ogólnie jest taki sobie...;P

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

teraz Stefcio jest okej ;p rysy mu trochę złagodniały i już tak nie
wyszczerza tej szczęki ;D ale pierwsze wrażenie było wręcz straszne w
sumie z Damonem w 1 odc miałam podobnie ( ale tylko w 1 a negatywny odbiór
Stecia zatrzymał się o wiele dłużej ) , w kolejnych charakteryzatorzy
wzięli się w końcu do roboty ;) zresztą Ian'owi prawie nic nie potrzeba
jest przystojny sam w sobie ;D ale pamiętam moją reakcje jak w książce
przeczytałam po raz pierwszy imię głównego bohatera to było jedno wielkie
WTF?:D widzę że większość z nas jest za Damonem ;D

almettex33

@helenex89 mi też Ian czasami staro wygląda. ale gra dobrze, czasami ma zabawne teksty i miny. co nie zmienia faktu że jestem za Stefciem.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

ja oczywiscie jestem wierna Damonowi ;D uwielbiam niegrzecznych chlopcow ;D
jak dla mnie Stefan to takie cieple kluchy ;D i w ksiazce i w serialu ;P do tego to imie xD no ale nic ;D
Paula mozna jakos zniesc choc na poczatku jego wyglad strasznie mi nie odpowiadal a jak sie zalamalam gdy sie dowiedzialam ze on mial grac Damona xD nie to by byla porazka ;D
moim zdaniem Ian swietnie odgrywa role i jest zabojczo przystojny ;D

a tak na marginesie slyszalam ze L.J. Smith takze za Stefciem nie przepada (a raczej do nie lubi) i duzo bardziej lubi Damona ;D
no i mowi ze pomimo sprzeciwu swoich wydawcow trojkacik napewno bedzie ;D ofc milosny ;D bo Elena ma pokochac Damona tak samo silna miloscia co Stefcia ;D a skoro Smith Stefcia nie lubi to moze sie okaze ze Elena dojrzewa wlasnie do swego zwiazku z Damonem ;D

ocenił(a) serial na 10
paige15

Bogowie! nie wiedziałam że Paul miał grac Damona.... jak dobrze że tego nie
zrobili ! Ian jest stworzony do tej roli ;) nie wystarczy tylko napisac
śmieszne teksty trzeba to jeszcze umieć odegrać , a jak widzę tą uniesioną
brew Daona i jego szyderczo-cyniczny uśmieszek to mam ciary xD

paige15

No nie wiem, ja czytałam z kolei że L.J. Smith nie przepada za Eleną. Gdzieś wypowiadała się, że specjalnie stworzyła postać zbyt pewną siebie i średnio sympatyczną.
Mnie również książkowa Elena nie zachwyca (blondi z mózgiem wielkości orzeszka ;D), choć w serialu już nieco bardziej ją trawię ;P Koniec końców wybieram Stefana. Z początku byłam ogromną fanką Damona, lecz niestety Ian mi trochę nie pasuje do tej roli. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażał czytając książki ;P

annap601

Damon tysiąc razy lepszy. <3 wręcz bez porównania.