Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122907
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Przerwy

ocenił(a) serial na 7

Wiecie skąd te przerwy między odcinkami? Bo mam wrażenie, że naprawdę ktoś chyba chce,
żeby oglądalność spadła do zera, robiąc co 2 odcinki kilklutygodniowe odstępy. Jakby na
nowy sezon nie czekało się dość długo, to po 9 odcinkach nie da się już normalnie oglądać.
O ile nie przeszkadzałoby to w przypadku jakiegoś kryminału, bo każdy odcinek jest w dużej
mierze niezależny, to tutaj tworzą one ciąg, a jak oglądać kontynuację odcinka, którego się po
miesiącu już dokładnie nie pamięta? Nie mówiąc o tym, co było zaledwie 6 odcinków wcześniej
i ma znaczenie dla aktualnej akcji, kiedy minęło ponad 4 miesiące? Nawet połowa sezonu nie
mija, a tu oczekiwanie, jak na kolejną serię.

ocenił(a) serial na 6
Morgana_filmweb

No to jest akurat w VD wkulwiające, nie przeczę.

Morgana_filmweb

A dla mnie takie przerwy są dobre nawet bardzo bo za ten czas obejrze na necie Smallville,i już jestem na 7 sezonie. :)
Poza tym jak się troche potęskni za serialem to potem milej się wraca do niego ;)

ocenił(a) serial na 9
Damx123

Nie widzę problemu - przy cotygodniowym jednym odcinku pamiętników - żeby oglądać inne seriale, ja tak robię i tempo jest całkiem niezłe :D

ocenił(a) serial na 9
Damx123

"Moda na sukces" ocena 10/10?! :D

anulka88

To dla żartu :)
Czasami oglądam jak moja prababcia ogląda ,lubię jak się wyzywają od dziwek i tak dalej,fajna komedia :)

ocenił(a) serial na 9
Damx123

Jak byłam mała to też często u babci oglądałam :D

anulka88

Heh ja też :)
Bo musiałem .
Teraz też muszę jak jestem u babci i prababci.

ocenił(a) serial na 9
Morgana_filmweb

Mnie też strasznie wkurzają te przerwy a zwłaszcza że dokładnie nie pamiętam co się działo...

Morgana_filmweb

Pomyśleli widocznie o sesji poprawkowej. Potem serial skończą 11 maja więc akurat żeby nauczyc się do sesji letniej. Jak oni dbają o naszą edukację:D

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Ciekawa konkluzja. :D

ocenił(a) serial na 5
Morgana_filmweb

Wolelibyście czekać jakieś 7 miesięcy na kolejny sezon? Tyle by się czekało, gdyby nie było przerw. :P

ocenił(a) serial na 7
wilkszary

Czekać 3 miesiące dłużej, a potem oglądać normalnie? To by miało sens. Wyszłoby i tak tyle samo czekania. Co innego, jak jest się po skończonym sezonie, a co innego, jak śledzi na bieżąco epizody, ale żeby dowiedzieć się, co się stało, potrzeba miesiąca, po którym się już zapomina, co dokładnie działo się poprzednio. Chociaż oczywiście najlepiej byłoby, gdyby po prostu nie było wydłużających się odstępów i oglądać te 3 miesiące krócej, ale co tydzień.

Morgana_filmweb

No właśnie, w serialu "True Blood" to jest strasznie wkurzające, że są takie długie przerwy. Wolałabym, aby było tak jak w TVD

ocenił(a) serial na 8
Binula

a nie na odwrót ?
TB leci przecież bez przerw w emisji

użytkownik usunięty
Morgana_filmweb

Dziwne, bo ja doskonale pamiętam co działo się w kilku poprzednich odcinkach :p Aż takiej sklerozy jeszcze nie mam na szczęście:D
Ale mnie również denerwują te przerwy. Cóż zrobić.

ocenił(a) serial na 9
Morgana_filmweb

Zaraz napiszę coś co niestety cię zapewne zasmuci a mianowicie po odcinku 16 który zostanie wyemitowany 15 marca czekamy do 5 kwietnia na odcinek 17 potem prawdopodobnie będzie leciało już normalnie...

ocenił(a) serial na 6
lol233

http://forums.pottermorecentral.com/attachment.php?attachmentid=5747&d=132934426 5

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

PRZEPRASZAM :))) Jak sprawdzałam to mówili o przewie :) ale okazuje się że jednak nie ma :P

ocenił(a) serial na 6
lol233

heh, nic się nie stało:) Cieszmy się że takiej przerwy jednak nie ma:))

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Przerwa przerwą... Ale jakoś tak nudno będzie w tych nowych odcinkach bez Pierwotnych. Tylko jest Rebeka. Finn pewnie będzie tylko ten jeden raz. A reszta? :((((

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Więc włąśnie nie wiem co oni odpiepsają...:(((
Może to taka tylko zmyła:((
Miałam nadzieję że Klausior jednak będzie, gdzie on niby speirdzielił, nie kumam.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Chyba przestaję się już dziwić, dlaczego Morgan tak bardzo bał się o swoją rolę w TVD. Właśnie mamy odpowiedź ;/

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Proszę Cię, oby to tylko takie zamydlanie oczu...

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Ja też ciągle mam nadzieję. Będę tęskniła za nim, tak jak za Eliaszkiem <3

A propos - właśnie piszę nowy rozdział o Pierwotnych. Zastanawiam się, czy...Przywrócić Klausa do życia ;D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

JEZU, no to przecież jakaś głupota jest, żeby ich odsuwać na bok, w momencie kiedy to oni najlepsze jazdy w serialu robią...
Rebcia mi nie wystarcza, no pardą;)

A nad czym tu się zastanawiać kochanie Ty moje???
Odpowiedź jest oczywista:))
PRZYWRACAĆ!!! :)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Żartowałam ;D Klaus wróci. Ale nie zdradzę, kiedy i jak się to stanie. Cierpliwie śledź rozdziały i czekaj. Cały czas tam jest mowa, że on będzie tego próbował i nikt nie jest pewny, jak on to zrobi, skoro jego ciało w pierwszej części zostało zniszczone przez czary Hiszpana. Ale wszystko sugeruje, że jego naczyniem może być...jego bliźniaczy brat ;P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Xenko, ja Cię kocham, masz takie zajebiste pomysły:*****************
Czekam z niecierpliwością i nóżkami tuptam:))

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Dzięki ;) A jak daleko jesteś z czytaniem? Pytam, bo jestem ciekawa, co sądzisz o tej historii z Elijahem, jaki przedstawiłam w retrospekcji. To wydarzenie będzie miało wkrótce swoje odbicie w przyszłości. Zwłaszcza w jego relacji z Lisą (spoiler).

ocenił(a) serial na 4
lol233

Posrało ich normalnie :/ Oni chyba naprawdę chcą stracić fanów. Jak to dla nich problem z utrzymaniem emisji w terminach, to niech robią w sezonach więcej odcinków i nie będzie kłopotów. Wystarczy pomyśleć :/

ocenił(a) serial na 7
xena_4

Nie mogę się nie zgodzić.

ocenił(a) serial na 9
Morgana_filmweb

kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, lepiej już poczekać do czerwca i spokojnie obejrzeć resztę odcinków, dno.. mam nadzieje jedynie że nie zawiodą i będzie fajna ciekawa akcja się toczyć + dla mnie osobiście wątek teraz najciekawy Caroline i Klaus i szkoda mi Alarica, ma pecha do kobiet

ocenił(a) serial na 9
karolcia5135

PRZEPRASZAM :))) Jak sprawdzałam to mówili o przerwie :) ale okazuje się że jednak nie ma :P

ocenił(a) serial na 9
Morgana_filmweb

PRZEPRASZAM :))) Jak sprawdzałam to mówili o przerwie :) ale okazuje się że jednak nie ma :P

ocenił(a) serial na 9
xena_4

użytkownik usunięty
lol233

No i co za głupoty piszesz, jak odcinek ma być 22 marca:P Ludzi tylko stresujesz:P
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2207-oficjalny-opis-03x17-qbreak-on-thro ughq

ocenił(a) serial na 9

Jak sprawdzałam to mówili o przewie :) ale okazuje się że jednak nie ma :P

ocenił(a) serial na 9

a najbliższy nie będzie 15 marca???? kurczę, denerwują tylko ludzi z tymi przerwami

użytkownik usunięty
karolcia5135

3x16 - 15.03
3x17 - 22.03

ocenił(a) serial na 10

Pewnie po 3x20 lub 21 dowalą nam jakąś przerwę...;/ skoro termin odcinka finałowego to bodajże 10 maj...

karolcia5135

Spokojnie..
Jest czas na inne seriale.
Jak jest przerwa w emisji.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Chyba poczekam do 18 odcinka i wtedy zacznę oglądać dalej serial. Bo teraz po dwóch znowu ma być miesięczna przerwa. Wolę być na bieżąco, świeże wspomnienia i emocje. A jeśli zdarzy się coś ważnego, ciekawego, co ma się wyjaśnić w kolejnym odcinku, to nie chcę czekać miesiąca, by się dowiedzieć o co chodzi.

Morgana_filmweb

DAJTA SPOKÓJ Z TYMI PRZERWAMI !!! OSZALELI CZY CO !!!