Czyli to wszystko, co tygryski, takie, jak my, kochają najbardziej ;DDDD
Cześć wszystkim.. Chociaż bardziej prawdopodobne jest to, że nikogo nie ma.. Więc wpadłam, żeby napisać, że żyje.. I obiecuje, że będę częściej wpadała po 14. 06.. Choć i tak pewnie nikogo to nie obchodzi .. ;***
no co Ty gadasz, jasne, że obchodzi, ale pewnie tak na spokojnie to faktycznie w połowie czerwca pogadamy :(
:*************************************
nie uwierzysz. Gadałam z księdzem, który uczy mnie religii o PW na lekcji :DDDDDDDDDDDDDDD lubię go :DDDDDDDDD
:************************************
Żartujesz :DDDDDDDDD Normalnie nie wierzę :DDDDDD I o czym dokładniej rozmawialiście?
Zdałam, zadłam, zdałam :DDDDDD Piątkowy i poniedziałkowy egzamin :DDDDDDDDDDDD
oooooooooooooooooooooo! super, gratuluję :**************
Hm, no więc zaczęło się tak:
"a co ksiądz myśli o Harrym Potterze?"
"a weź przestań, dobrze że nie te, no.. Pamiętniki Wampirów"
ja i koleżanki zaczęłyśmy się jak głupie drzeć "ogląda ksiądz?"
a on "no taaaaaak tak, ale się nudne zrobiło. 1 sezon był jeszcze fajny. Już te najnowsze odcinki oglądam, ten no, 4 sezon"
my takie wtf "no ale dopiero się 3 skończył"
a on "NO WŁAŚNIE WŁAŚNIE, 3 sezon. Było w nim, że ten pierwotny zabrał Stefana i zmuszał go do zabijania"
no my tam potwierdzamy i nagle któraś zaczyna mówić o oczach Damona. No to ja mówię, że Damon jest cudowny itd i lepszy od Stefana, a on "no tak, tak, Damon fajniejszy jest" :DDDD
No to potem się spytałam co twierdzi o Elenie wampirze, ale zadzwonił dzwonek. A przy wyjściu się upewniłam, czy jest Team Damon i potwierdził.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o ja, ale śmieszne xDDD widzicie, Delenowcy są wszędzie :) ja też czekam na wyniki egzaminu, ale jeszcze pewnie trochę poczekam.... a jest tu gdzieś Exis? szukam jej pilnie...
no tak, czemu mnie to nie dziwi :( znaczy nie, że akurat Exis się uczy, tylko że my wszystkie teraz półprzytomne chodzimy od tej sesji i wszystkiego
Pacz, nowe Ianowe zdjęcia <3
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4wbefIKHn1r6q6mbo1_500.png
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4wbjcoMAS1r6q6mbo1_500.png
http://delena-my-otp.tumblr.com/post/24131241725/ian-somerhalder-arrives-in-rio- de-janeiro-brazil
Nie wiem :(((((( Rety, w następny weekend leci do Niemiec. Ale bym sobie pojechała, żeby go zobaczyć. Bo bliżej już chyba nie będzie, niestety.
No właśnie ja też takich nie znam :(((((((((((((((((
jeny, oni to się najeżdżą po świecie, ciekawe kiedy będą odpoczywać... ja się chyba cieszę, że go nie zobaczę, pewnie zakochałabym się od pierwszego wejrzenia i potem płakała po nocach, że wyjechał :]
a jeszcze pomyśl o jego tendencjach do całowania fanek w rękę, przytulaniu czy chociażby przesyłaniu buziaków... padłabym na miejscu, wolę nie ryzykować :)
ja jestem tolerancyjna i otwarta na różne poglądy, ale naprawdę ciężko mi zrozumieć jak można być Stelenowcem, jak można nie widzieć jego beznadziejności?
Dziękuję :* Ale jeszcze 2 najgorsze egzaminy przede mną i to już nie będzie takie proste, niestety :(
Dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale tym razem są naprawdę znikome szanse, że zdam. Bo nie umiem zbyt dobrze.
A widziałaś co oni wypisują? Może i Stefan nie uratował życia Elenie, ale był przy niej psychicznie i mentalnie. Wspierał ją duchowo kiedy ubywało jej tlenu.
Chciałabym wierzyć, że oni widzą beznadziejność ich shipu, tylko głupio im się przyznać.
wspierał ją duchowo kiedy ubywało jej tlenu - xDDDDDDDD padłam....
tak, cały sezon ją wspierał ciepłymi słowami o tym, jaka jest żałosna i że ma za nim nie latać :P
Ciekawe jak to wsparcie wyglądało:
"Och Eleno, tak dobrze, zachłyśnij się raz jeszcze... nie nie tak, bo złapałaś trochę powietrza...znowu źle! Kochanie postaraj się bardziej, wierzę, że ci się uda w końcu... o o o, prawie było dobrze! Dławisz się, o to chodzi, no c'mon dasz radę moja ukochana, tak! Nie łap powietrza, nie możesz, postaraj się nie walczyć z oddychaniem, tak jak ja ze swoim krwioholizmem! Wytrzymasz, wierzę w ciebie, dalej dalej, niewiele zostało... masz mnie, więc dasz radę. Prawie! O i... tak, to było ostatnie tchnienie! Jestem z ciebie naprawdę dumny Eleno.
może jestem jakaś bezuczuciowa, ale mnie absolutnie, w najmniejszym procencie nie przekonuje miłość na zasadzie "kocham ją tak bardzo, że pozwolę jej umrzeć"... zresztą Stefan w ogóle dla mnie jest najgorszym chłopakiem świata... no, chyba, że chciałby być chłopakiem Klausa, wtedy byłaby za :)))