Jak wyżej;)
http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0 to oficjalnie nasza pieśń :D
Już w poniedziałek będzie? Super :D Yyyy pomyślmy, zgodnie z logiką Dżuli to scena przy kominku to halucynacja, Caro udaje się przekonać Elke, że Steff jest epicki, Elka dostaję ołówkiem w szyję od Jera, Caro idzie się przespać z Klausem :D
Byledopiatku:
Może Sztefek wbije jej strzykawę w szyję żeby pobrać próbkę krwi, skoro ma zamiar prowadzić śledztwo w jej sprawie ;P Pewnie to on zacznie tą całą bujdę o "bond by blood" żeby wytłumaczyć dlaczego Elka się zakochała w potworze Damonie:/
Denerwuje mnie strasznie ta teoria o "bond by blood". Mam nadzieję, że jak już coś takiego się pojawi to Dżuli jakoś to dobrze rozwinie. Oby to tylko nie było cos gorszego. A co do Stefka to tonący brzytwy się chwyta. Zrobi teraz wszystko, żeby zepsuć relacje Deleny.
Mnie też to denerwuje. W sumie to nie wiem czy to było w spoilerach, czy fani to wymyślili, pogubiłam się. W każdym razie kupy to się nie trzyma.. niech tylko nie wmawiają, że to działa jedynie na sobowtóry, bo w takim wypadku Katherine powinna być niesamowicie przywiązana do Rose, lol.
Właśnie. Zawsze wszystko było dobrze i nagle Elena ma z tym problem. Fani to wymyślili na podstawie tych zdjęć promocyjnych. No ale tak właściwie to co Stefek jeszcze może takiego odkryć odnośnie Eleny? Możliwe, że Kath pojawi się w 4x08, może ona wyjaśni im o co z tym chodzi. Ale jakby nie było to Stefek pewnie będzie wniebowzięty, że jest szansa na to, że uczucia Eleny do Damona nie są prawdziwe co oczywiście nie jest prawdą. Nie wiem, mi się ta teoria nie podoba, ale jak czytam o tym na tumblrze to wydaje mi się to całkiem możliwe. No bo w takim przypadku Elena teraz będzie musiała udowodnić Damonowi, że jej uczucia są prawdziwe. Tego jeszcze nie było, więc może..., kto wie.
Hahaha śmiech na sali, Caro nie jest zakochana jakoś szczególnie w swym Stwórcy, to już by była niekonsekwencja, to nie TB. Nie zauważyłam jak do tej pory, aby jakieś więzi się z tego tytułu tworzyły....
Caroline chlała krew Damona a jest przeciwko niemu! Szkoda, że te więzi nie działają bo póki co Stefan nie stworzył nikogo ciekawego, a Damon miałby władzę nad Eleną i Caroline:D We 3 już mogliby zabic Stefana:D
F.U.C.K YEAH :D akurat to mi się bardzo podoba w TB te wszystkie więzi oraz zwyczaje wampirów, tu trochę mi tego brakuję :D
Seksu nie będzie, to serial dla dzieci, nie mogą pokazac że Elena zerwała z chłopakiem i od razu wskakuje do łóżka jego brata! To nie jest Czysta krew gdzie każdy z każdym już spał. Musiałam napisac tutaj bo tamten temat się skończył;P
No tak, ale Caroline może wskakiwać chłopakowi do łóżka po 5 sekundach kontaktu wzrokowego, albo wskakiwać facetowi do łóżka, bo jest nawalona i napalona.. gdzie tu konsekwencja.
Elka i czerwone włosy :D E: Pokazałam zdjęcie fryzjerce. J: Czy to było zdjęcie Elmo? xDDD Nie mogę :DD
:DDDDDDDDDDDD Ich teksty są genialne :D
Ty się śmiej, moja ciocia była ostatnio na saunie i potem miała zielone włosy. Farba była źle nałożona i pękły jej łuski włosów jakoś tak i stąd zielony kolor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie zapomnij o czerwonym nosie i za dużych butach :DDDD
Zielone? :DDDDD To jak Ania z Zielonego Wzgórza :P Nie powinno się śmiać, bo w końcu to brzmi jednak trochę strasznie - pękanie łusek włosów. Zeszło? Nic z włosami innego się nie stało?
Tak jej każdy zwracał uwagę "Czemu masz zielone włosy", że od razu poszła do fryzjera i powiedziała "Farbujemy, natychmiast!". Teraz ma ładne blond :)
Nawet nie wiedziałam, że po farbowaniu nie można iść na saunę. Dobrze, że nie potraciła włosów, kolor jak widać można zmienić. :)
Ja mam dziwne poczucie humoru i niezwykle ubawiło mnie "patrzcie i płaczcie" :D
Not yet. Rozmawiasz z Królową gafy (weszłam Szefowi do MĘSKIEJ toalety kiedy korzystał z pisuaru) oraz Księżna Niezdar (mój chłop kupił laptopa, a ja wylałam na niego browar) so już z takich małych rzeczy nic sobie nie robię ;D
Przeczytałam "weszłam Sztefowi do męskiej toalety kiedy korzystał z pisuaru" i zastanawiałam się o co ci chodzi:D
Ja też ;D Zaczęłam się już bać, ze koleżanka traci kontakt z rzeczywistością ... ;p
No ładnie. Ja wczoraj tak zasnęłam w autobusie jadąc do pracy, że jakby jedna z kelnerek mnie nie obudziła to koniec, wróciłabym z powrotem :D
Ja ostatnio skasowałam sobie zderzak jadąc o 6 do roboty.. Taka byłam zaspana.. Masakra, praca wykańcza :D
Już tak.. pożyczyłam automat od brata mojego chłopa, bo musiałam wrócić do pracy, a mam dość daleko a niebawem zamknięcie roku....O.o
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdust895Wd1rieg24o9_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdvwjet1iD1rn0m6fo5_250.gif
:D
Dobra, daruję Ci, bo ja też się nie mogę zdecydować :D Są takie chwile w ciągu dnia, że jestem pewna, że tak, a za chwilę już mi się zmienia na nie :D