PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe 

użytkownik usunięty

Jak wyżej;)
http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0 to oficjalnie nasza pieśń :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Już w poniedziałek będzie? Super :D Yyyy pomyślmy, zgodnie z logiką Dżuli to scena przy kominku to halucynacja, Caro udaje się przekonać Elke, że Steff jest epicki, Elka dostaję ołówkiem w szyję od Jera, Caro idzie się przespać z Klausem :D

użytkownik usunięty

Byledopiatku:
Może Sztefek wbije jej strzykawę w szyję żeby pobrać próbkę krwi, skoro ma zamiar prowadzić śledztwo w jej sprawie ;P Pewnie to on zacznie tą całą bujdę o "bond by blood" żeby wytłumaczyć dlaczego Elka się zakochała w potworze Damonie:/

Denerwuje mnie strasznie ta teoria o "bond by blood". Mam nadzieję, że jak już coś takiego się pojawi to Dżuli jakoś to dobrze rozwinie. Oby to tylko nie było cos gorszego. A co do Stefka to tonący brzytwy się chwyta. Zrobi teraz wszystko, żeby zepsuć relacje Deleny.

użytkownik usunięty
Kate123

Mnie też to denerwuje. W sumie to nie wiem czy to było w spoilerach, czy fani to wymyślili, pogubiłam się. W każdym razie kupy to się nie trzyma.. niech tylko nie wmawiają, że to działa jedynie na sobowtóry, bo w takim wypadku Katherine powinna być niesamowicie przywiązana do Rose, lol.

Właśnie. Zawsze wszystko było dobrze i nagle Elena ma z tym problem. Fani to wymyślili na podstawie tych zdjęć promocyjnych. No ale tak właściwie to co Stefek jeszcze może takiego odkryć odnośnie Eleny? Możliwe, że Kath pojawi się w 4x08, może ona wyjaśni im o co z tym chodzi. Ale jakby nie było to Stefek pewnie będzie wniebowzięty, że jest szansa na to, że uczucia Eleny do Damona nie są prawdziwe co oczywiście nie jest prawdą. Nie wiem, mi się ta teoria nie podoba, ale jak czytam o tym na tumblrze to wydaje mi się to całkiem możliwe. No bo w takim przypadku Elena teraz będzie musiała udowodnić Damonowi, że jej uczucia są prawdziwe. Tego jeszcze nie było, więc może..., kto wie.

użytkownik usunięty
Kate123

No tak, zapomniałam o tych plakatach...

ocenił(a) serial na 6

Hahaha śmiech na sali, Caro nie jest zakochana jakoś szczególnie w swym Stwórcy, to już by była niekonsekwencja, to nie TB. Nie zauważyłam jak do tej pory, aby jakieś więzi się z tego tytułu tworzyły....

byledopiatku

Caroline chlała krew Damona a jest przeciwko niemu! Szkoda, że te więzi nie działają bo póki co Stefan nie stworzył nikogo ciekawego, a Damon miałby władzę nad Eleną i Caroline:D We 3 już mogliby zabic Stefana:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

F.U.C.K YEAH :D akurat to mi się bardzo podoba w TB te wszystkie więzi oraz zwyczaje wampirów, tu trochę mi tego brakuję :D

Seksu nie będzie, to serial dla dzieci, nie mogą pokazac że Elena zerwała z chłopakiem i od razu wskakuje do łóżka jego brata! To nie jest Czysta krew gdzie każdy z każdym już spał. Musiałam napisac tutaj bo tamten temat się skończył;P

użytkownik usunięty
alien_2

No tak, ale Caroline może wskakiwać chłopakowi do łóżka po 5 sekundach kontaktu wzrokowego, albo wskakiwać facetowi do łóżka, bo jest nawalona i napalona.. gdzie tu konsekwencja.

Ale Elena jest kreowana na świętą:) Caroline z tego co pamiętam- nie.

http://www.youtube.com/watch?v=mMhY_p1-giE&feature=g-all-lik macie i płaczcie

Madame_7

Damon :((((((((

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Twoje teksty mnie rozpierdzielają na maxa :D

byledopiatku

Co ja niby takiego napisałam?:D

Madame_7

Elka i czerwone włosy :D E: Pokazałam zdjęcie fryzjerce. J: Czy to było zdjęcie Elmo? xDDD Nie mogę :DD

Exis_26

:DDDDDDDDDDDD Ich teksty są genialne :D

Ty się śmiej, moja ciocia była ostatnio na saunie i potem miała zielone włosy. Farba była źle nałożona i pękły jej łuski włosów jakoś tak i stąd zielony kolor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Madame_7

Nie zapomnij o czerwonym nosie i za dużych butach :DDDD

Zielone? :DDDDD To jak Ania z Zielonego Wzgórza :P Nie powinno się śmiać, bo w końcu to brzmi jednak trochę strasznie - pękanie łusek włosów. Zeszło? Nic z włosami innego się nie stało?

Exis_26

Tak jej każdy zwracał uwagę "Czemu masz zielone włosy", że od razu poszła do fryzjera i powiedziała "Farbujemy, natychmiast!". Teraz ma ładne blond :)

Madame_7

Nawet nie wiedziałam, że po farbowaniu nie można iść na saunę. Dobrze, że nie potraciła włosów, kolor jak widać można zmienić. :)

Exis_26

Widzisz :D Miała przygodę :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ja mam dziwne poczucie humoru i niezwykle ubawiło mnie "patrzcie i płaczcie" :D

byledopiatku

Nie napisałam patrzcie, ha i co? Głupio Ci?:D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Not yet. Rozmawiasz z Królową gafy (weszłam Szefowi do MĘSKIEJ toalety kiedy korzystał z pisuaru) oraz Księżna Niezdar (mój chłop kupił laptopa, a ja wylałam na niego browar) so już z takich małych rzeczy nic sobie nie robię ;D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Przeczytałam "weszłam Sztefowi do męskiej toalety kiedy korzystał z pisuaru" i zastanawiałam się o co ci chodzi:D

Ja tak samo i myślę,o co chodzi. Trzy razy czytałam :D

ocenił(a) serial na 6

Pewnie w tym przypadku umarłabym ze śmiechu :D

ocenił(a) serial na 10

Ja też ;D Zaczęłam się już bać, ze koleżanka traci kontakt z rzeczywistością ... ;p

byledopiatku

No ładnie. Ja wczoraj tak zasnęłam w autobusie jadąc do pracy, że jakby jedna z kelnerek mnie nie obudziła to koniec, wróciłabym z powrotem :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ja ostatnio skasowałam sobie zderzak jadąc o 6 do roboty.. Taka byłam zaspana.. Masakra, praca wykańcza :D

byledopiatku

Co Ty, złamana noga i jeździsz autem?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Już tak.. pożyczyłam automat od brata mojego chłopa, bo musiałam wrócić do pracy, a mam dość daleko a niebawem zamknięcie roku....O.o

Madame_7

:'(((((((((((((((((((((((((

Madame_7

Serio ktoś na tym płakał?:D

użytkownik usunięty

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdust895Wd1rieg24o9_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdvwjet1iD1rn0m6fo5_250.gif
:D

THIS :D

Odpowiedź: tak lub nie
Pytanie: Czy Waszym zdaniem w 4x07 będzie Delenowy seks?

użytkownik usunięty
Kate123

tak/nie :p

Jedno ALBO drugie Bluszek :P

użytkownik usunięty
Kate123

Nie da rady:p

Dobra, daruję Ci, bo ja też się nie mogę zdecydować :D Są takie chwile w ciągu dnia, że jestem pewna, że tak, a za chwilę już mi się zmienia na nie :D

użytkownik usunięty
Kate123

Dobra,na tą chwilę:
Nie 75 %
Tak 25 %

Więc na tą chwilę nie ;P

użytkownik usunięty
Kate123

Ja Wam powiem, że z obu opcji będę zadowolona.

Ja też :)

Kate123

Nie, zdecydowanie nie.

użytkownik usunięty
Kate123

Będzie, a co :D Jak być optymistą to pełną parą :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I hope not...

Kate123

Nie będzie.

ocenił(a) serial na 10
Kate123

W sumie wolałabym w odcinku 9 ;P więc mam nadzieję, że nie...