Rety, on jej tylko koc podał, a ludzie robią już z tego aferę, ship, whatever. Zresztą, mam przeczucie, że Kath zginie, więc nie ma się czym przejmować.
Toż się nie przejmuję, tylko nie wiem, po co ludzie takie rzeczy wymyślają. Ja już Bamona nie czaiłam, a teraz jeszcze to... zresztą nie od dziś wiadomo, że twórcy TVD są bardzo zachowawczy, jeżeli chodzi o związki (co widać chociażby na przykładzie świętej trójcy i ich kółeczku wzajemnej adoracji oraz wiecznym gadaniu o tym, jak to sobie Damon musiał przez 4 sezony "zasłużyć" na Elenę, bo był przecież taaakim potworem), więc raczej nie będzie wielkich zaskoczeń, zwłaszcza jeśli chodzi o Jera. Pamiętam, jak się ceregielili z Bonnie i Jerem, bo przecież on był młodszy i w ogóle był bratem przyjaciółki... straszne rzeczy xD
Nie dość, ze wygląda jak jego siostra to jeszcze całkiem niedawno go zabiła. Twórcy mają jeszcze chyba rozum. Za to ten fandom jest szalony i widzę, że potrafią shipować wszystkich i w każdej kombinacji :D
"Seeing all the Jatherine gifsets on my dash…..it has made me into Jatherine shipper.
Its official. I have issues."
"But with that being said…I love my Katherine baby and I love my Jeremy baby and their scenes together are precious. I really hope some kind of friendship bond comes out of this. "
Skąd ci ludzie się biorą
Z innej beczki - jak Ci sie podoba "Let me go" Avril & Chad'a?? Ja normalnie umieram jak slucham... <3
Masz na myśli tvd (pytam, bo widzę, że więcej na tym forum o innych serialach)??
Ja obejrzałam. Co sądzisz o odcinku??
Skoro inne seriale są lepsze niż TVD to czemu ma się o nich nie pisać? :P Ale tak, chodzi mi o TVD.
SPOILERYSPOILERYTrochę mi się dłużył ten odcinek, niepotrzebnie wszędzie wpychają na siłę Stelenę. Trochę nie tak wyobrażałam sobie Delenę, ale cóż, może jeszcze się coś zmieni na lepsze. Ale bardzo ciekawi mnie wątek Matta. I o co chodzi z Nadią. I fajnie, że w końcu mogliśmy zobaczyć jak to wygląda "po drugiej stronie".SPOILERYSPOILERY
A Ty co myślisz?
SPOILER Tak, mnie też bardzo ciekawi wątek Matta, podobała mi się ta scena, moment w którym znalazł się po tej drugiej stronie, moim zdaniem świetnie to zrobili. :) Ogólnie myślę, że odcinek nie był zły, było sporo akcji..( Czy Silas naprawdę powiedział w języku polskim "powiedz mi" ?? To mnie bardzo zaskoczyło, haha, ale to mógł być chyba inny język, podobny do jęz. polskiego? Z tego co wiem Paul ma polskie korzenie, ale nigdy wcześniej nie słyszałam go mówiącego w Naszym języku.
Na Stelenową scenę brak mi słów.. Spodziewałam się, że na pewno w jakiś sposób będą ciągnąć trójkąt w nieskończoność, ale ostro przeginają.. Ta scena była zupełnie zbędna. Coś w Delenowym kissie na końcu mi nie pasowało, martwię się, że Delena z trzech pierwszych sezonów niestety nie wróci, ale jak już wspomniałam wcześniej, odcinek nie był najgorszy.
SPOILER..Oglądam też HoD, jestem w pierwszej połowie drugiego sezonu, już teraz Zoe zaczyna bardzo mnie denerwować, a jeszcze przeczytałam tu na forum, że później zakocha się w kimś innym niż Wade/George, teraz nie bardzo mam ochotę dalej to oglądać. :/ ( Jestem za Zade'em [nie wiem jak odmienić] oczywiście.)
SPOILERSPOILERJa liczę na to, że może w którymś odcinku zobaczymy Riczka :) Tak, te słowa Silasa bardzo mnie zaskoczyły :D Nie wiem czy to czasem nie był czeski. Ale fajnie to wyszło :D Raz w wywiadzie słyszałam jak Paul mówił po polsku - uczył Iana :D I mam nadzieję, że nie Matt nie zginie :( Nie mają odwagi skończyć tego durnego trójkąta. Będą wymyślać najbardziej absurdalne rzeczy, żeby "zadowolić" fanów DE i SE. Delena wiele straciła w porównaniu do poprzednich sezonów. I obawiam się, że ta magia już nigdy nie wróci. Szkoda mi Bonnie. Biedna, nawet po śmierci się tyle nacierpi :(SPOILERSPOILER
Co do HoD, przygotuj się w drugiej części sezonu na wiele cierpienia.
Odpuść sobie Zoe i jej miłosne dylematy i ciesz się samym serialem, to wtedy będzie ci się przyjemnie oglądało:)
Ja bardzo lubię ten serial, nie tylko ze względu na Zade'a..Serial podoba mi się jako całość.. Dlatego może ja też sobie odpuszczę. :) Teraz przynajmniej już wiem co się wydarzy, więc nie będę nastawiać się na jakieś wspaniałe Zade'owe sceny i nie rozczaruję się.
WTF? Silas mówi ,,Odpowiedz mi'' To on jest Polakiem czy co? haha
Imię ma bardzo polskie.
:* Już mi się lekko humor poprawił, bo zobaczyłam wyniki oglądalności Glee. Ludzie nie zawiedli. TVD ma 2.49 a powtórka TO aż 1,92. Ciekawe ilu ludzi wiedziało, że premiera została przesunięta na wcześniej:D
Widzisz, a chyba się tym martwiłaś i niepotrzebnie :) :*
Czyli TVD podobnie jak tydzień temu. Pewnie dużo nie wiedziało i dlatego takie wyniki. Ciekawe jak będzie z 1x03 :P
:) Doła po odcinku nadal mam, dlatego czekam na grę ;) Szkoda że tak krótko będzie trwać, bo zostało nam mało osób:(
Niestety. Marzę o dniu w którym TO przebije TVD:P
Tylko jaką? Myślałam o tym żeby teraz zrobić shipową, ale też wizualną, bo nie oglądamy wszyscy tych samych seriali;)
:DD
To ja już sobie przygotuję kilka propozycji:D Teraz chyba lepiej gify wklejać, nie?;)
SN to jeden z tych seriali, które chciałabym obejrzeć, ale nigdy się za nie zabiorę z powodu dużej ilości odcinków:D Nie, mam tylko jeden na razie:D
Może jednak spróbujesz :) Naprawdę warto :) Co prawda 6 i 7 sezon moim zdaniem są trochę słabsze, ale reszta rewelacja. Szkoda, że Damon i Stefan nie mogą mieć takich relacji jak Dean i Sam :/ Thanks, Dżuli.
Nawet jeśli to w dalekiej przyszłości, ale nie nie, tyle odcinków to zdecydowanie nie dla mnie ;)
Ja zaczęłam oglądać jak było 6 sezonów i naprawdę szybko poszło :D
Yay, został mi jeszcze odcinek OUATINW i nadrobione wszystko xD Z TTP chyba na razie się wstrzymam :P
Ja jestem teraz zakopana serialami, nie dam rady zaczynać nowego który ma prawie 200 odcinków:D
Gratulacje Kejcik:D Do następnego tygodnia:D
Ale to tak mówię na przyszłość :) Może będziesz potrzebowała nowego serialu, więc SN się nada :D
Nie ma czego gratulować, bo ten odcinek obejrzę jutro, w niedzielę Czas honoru, a później już poniedziałek i znowu pełno zaległości xD
http://rhodenss.tumblr.com/post/63746509953/we-are-so-thrilled-to-announce-our-e ngagement-and nawet nie wiedziałam że oni są razem:D
Do tej pory jakoś ciężko mi uwierzyć :D
A Dylan jest w końcu z Britt? :D
I wiesz co jeszcze niedawno odkryłam i też się dziwiłam? Że one są siostrami xD
http://img2.timeinc.net/instyle/images/2009/oscars/022309_dechanel_400X400.jpg