" Damon: I don't deserve you, but my brother does.
Stefan: You're better than him. You're better than both of us.
and then people ask me why do I ship Delena "
True. Stefan mnie wkurzył wtedy jeszcze bardziej niż na moście. Kto jak kto, ale w przeciągu kilku miesięcy Damon zasłużył na nią bardziej niż Stefan w ciągu tego całego trwania ich związku.
I nie zapominajmy o tym jeszcze http://28.media.tumblr.com/tumblr_lstkbgWJJy1qdic39o1_500.gif
Stefan: But I have one thing that you never will.
Damon: Oh yeah. What’s that?
Stefan: Her respect.
Bez komentarza...
http://kwejk.pl/obrazek/870977/nie,chce,acta.:%28.html zabierzcie ode mnie kwejka bo ryczę ze śmiechu od kilkunastu minut;D
Wiecie co, jedno mnie pociesza, że zanim dostosują polskie prawo do ACTA to skończą się wszystkie sezony TVD, Merlina, a Niekryty Krytyk zestarzeje się i przestanie wrzucać filmiki na YouTube'a
Zgaduję, że Moda na Sukces będzie sprzedawana w promocji 1 grosz na każdą serię, to będzie moje zajęcie :D
Jak ja go nie znoszę :/ Od początku ją okłamywał. Wyjawienie prawdy przez Damona nie było jego interesem, ale jak Elena się go o coś pytała to jej nie zbywał, odpowiadał i nawet naprowadzał.
"I just want damon and elena to dance. I want her to lean her head onto his chest and they shall sway back and forth romantically. "
Żałosny kłamca.
Czy to nie jest żałosne? Że taka Caroline jest wampirem kilka miesięcy a jest w stanie się kontrolować, a ten stary dziad nie?
Caroline potrafi, bo jej na tym zależy. Zrobiła to dla Matta, mamy i przyjaciół, a Stefan nie potrafił dla Eleny..? Coś tu nie gra.
Szczerze? W życiu nie chciałabym być z kimś takim jak Stefan i już nie chodzi tutaj o moją niechęć do niego. Jeśli ktoś mnie raz okłamie, zrobi to następny raz, jeśli raz chociażby zatai prawdę, zrobi to następny raz i tak w kółko. Wiem, że to tylko serial, ale nie mogę uwierzyć, że scenarzyści są tego świadomi (a może i nie?) a nadal brną w to dalej. Stefan skrzywdził Elenę i nic tego nie cofnie. Wiem, Damon też, ale u niego chociaż widać jak bardzo się zmienił i jak bardzo ją kocha. Zmienił się z mordercy w kochającego, zdolnego do poświęceń faceta. Zaraz mi ktoś se Stelenowców zarzuci brak obiektywizmu, ale ja to właśnie tak widzę.