Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Spoilery, gifki i wszystko co dotyczący serialu.

Zgadzam się. I jeszcze bym ten dorzuciła, bo tę piosenkę po prostu ubóstwiam. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dxq8ByeMh3U

użytkownik usunięty
Kate123

cudna jest ta piosenka. Filmik genialny.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3i2owucr--s - kocham ten.

Jak mogłam o nim zapomnieć. Też go uwielbiam <3 Melodia przepiękna.

Dopóki ACTA nie zostanie ratyfikowane przez Parlament Eurpoejski, to wszystko jest po staremu?

Madame_7

Ponoć tak. Ja się już w tym wszystkim gubię.

Kate123

Ok, oby PE się nie spieszył :p

Madame_7

Dokładnie :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Tak. Podobno ma się to odbyć nie wcześniej, jak w okolicach kwietnia lub maja.

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Kamień z serca. Cały 3 sezon odhaczony będzie. Oby... Chyba że z moim szczęściem...

ocenił(a) serial na 4
l578

Jeśli odbędzie się w maju, to zdążymy. A jeśli w kwietniu, to ja czarno widzę to nasze oglądanie.

xena_4

Może uda się obejrzeć seriale :P I filmy.

Madame_7

Ja bym chciała chociaż oglądać moje bieżące seriale :P Bo o nowych chyba nie mam co marzyć...

Kate123

A ja wciąż liczę, że mądre głowy to obejdą i będzie można oglądać. Nawet za symboliczną opłatą będzie mi pasowało, ale żeby tylko było.

Madame_7

Też mam taką nadzieję. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Kate123

Ryzkujesz za tydzien w pt, odnośnie najnowszego odcinka TVD? :) Wiesz o co chodzi ;) :D

Madame_7

Najpierw zobaczę może da się obejrzeć na żywo, a jeśli nie to oczywiście, że zaryzykuję :D

Kate123

Ja nie mam szans na seans na żywo, więc musi być po staremu :D

Madame_7

Ja na żywo nigdy wcześniej nie oglądałam i też wolę po staremu :D Ale może za tydzień sytuacja się jakoś wyjaśni i wtedy będzie można zdecydować. Bo ja nowego odcinka VD nie odpuszczę :D

ocenił(a) serial na 4
Kate123

Ja też nie zamierzam odpuścić (w końcu pojawił się ukochany, długo oczekiwany Eliaszek).

xena_4

Dokładnie. Teraz cała akcja nabierze tempa, więc nie wyobrażam sobie, że mogłabym tego nie zobaczyć.

Kate123

Ja też nie. Poza tym zalukaj jest na bieżąco uzupełniane, więc nie widzę problemu. W nocy oglądałam nawet najnowszy odcinek Spartacusa, który wyciekł do sieci ;]

Madame_7

No właśnie bieżące odcinki wrzucają dlatego mam nadzieję, że chociaż te seriale będę mogła oglądać :P Bo moja lista serialów, które chciałabym obejrzeć przestała istnieć, chyba, że coś wymyślą.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Moja to już dawno przeżytek. Obecnie oglądam jedynie jakieś 7 seriali, i NAPRAWDĘ moje życie nie byłoby takie same bez nich :(((((((( Czy to jest jakieś uzależnienie?

l578

Owszem, bo mam podobnie :P

l578

Mam tak samo :P

Kate123

Ja póki co zamierzam skończyć Dextera, by na spokojnie obejrzeć Rzym. Może w ferie się uda.

Madame_7

Ja pozostaje przy bieżących i na razie nic nie zaczynam, bo nawet nie mam gdzie. Obawiam się co to będzie w czerwcu z TB :(

Kate123

:( Kwiecień Gra o tron. Z koleżanką jesteśmy załamane wręcz... :D

Madame_7

A miałam sobie obejrzeć Grę o tron :(

Kate123

To jest również mój ukochany serial :(

Madame_7

Powiem Ci, że w życiu by mi do głowy nie przyszło, że już nie będę mogła oglądać seriali online, albo stosować innych metod :D

Kate123

Mi również nie. Przyszło Ci do głowy to, że już na zawsze zostaniesz z takim avkiem, bo nie będzie można kopiować obrazków? :D

Madame_7

Niemożliwe xD W paintcie sobie narysuję :D

Kate123

O dobre, bo jak ktoś to skopiuje to podasz go do sądu i dostaniesz milionowe odszkodowanie :P

Madame_7

Yeah :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Jeśli potem nie będzie można obejrzeć online, jak dotychczas, to liczę na to, żeby powstały strony legalne online, gdzie będzie się płaciło za seans. Coś za coś. Chcą nam zabrać pirackie, to niech dadzą coś na legalu.Nie ma tylko w jedną stronę ;/

xena_4

Zgadzam się.

xena_4

Może te wielke firmy, które tak o to walczą same coś otworzą, legalną stronę ;] Tylko żeby te ceny nie były wygórowane, a w to wątpie. Piractwa by nie było, gdyby ci zamroczeni bogactwem nie dażyli do coraz większej kasy. To jest naprawdę żałosne. Serio, gdyby powstała taka strona, z legalnymi treściami, opłata miesięczna wynosiłaby powiedzmy 10 zł (oglądasz ile chcesz i co chcesz, bez żadnych limitów), czy to by im się nie opłaciło? Myślę, że dużo osób korzystałoby z takiej opcji.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

Pierwsza bym przelała kasę za cały rok z góry

ocenił(a) serial na 4
l578

Ja też. Jeśli naprawdę chcą walczyć z piractwem, niech pomyślą o czymś w tym kierunku.

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Dokładnie. Ja tylko współczuję wszystkim ludziom którzy pokupowali sobie konta premium na Megaupload i Megavideo. Jedno jest pewne: o ile zawsze po wejściu na kompa mogłam sobie poszukać jakiegoś fajnego filmu online to teraz się z tym chyba muszę pożegnać. A chciałam obejrzeć Dziewczynę z Tatuażem i Underworld: Przebudzenie. Akurat gdy zaczęły w kinach lecieć filmy na które chcę pójść to nie mam z kim ani za co :((

xena_4

Dokładnie, a tylko zżerają kasę z ludzi. Ceny biletów do kina to też jakaś parodia, jeśli chodzi o nasz kraj. Przeciętna rodzina musi wydać ponad 100 zł, jeśli chce razem pójść na film i spędzić razem czas. W Anglii ceny filmów, płyt są naprawdę korzystne przy ich zarobkach.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

Kiedy ostatnio byłam w kinie z tatą na Avatarze w kinie zostawiliśmy 80 zł... Nie wiem czemu ale jak byłam w Anglii to jakoś bardzo dobrze płaciło mi się w funtach; mimo że funt jest drogi wydawało mi się że płacę tanio np. za płytę Chopina dałam 3 funty. 15 zł to mi jakoś nie pasi, ale 3 funty to cena spoko :P

l578

3, a 15. Po przeliczeniu wartość ta sama, ale dla nas trzy to liczba mniejsza dlatego nam się wydaje korzystniejsza. Częsty chwyt marketingowy :D Tylko spójrz na to: ile przeciętny Anglik musi przepracować by zarobić na bilety do kina? Godzina, dwie?

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

A moja mama uwielbia mi wypominać że moje jedno wyjście do kina + popcorn to są dwa dni jej pracy ;// Gdzie tu sens gdzie tu logika. Gdybym w przyszłości zarabiała za godzinę tyle, że starczyłoby mi na jedno wyjście do kina to byłabym szczęśliwa

l578

Taka szara polska rzeczywistość niestety. A jest coraz gorzej.

Madame_7

Takie rozwiązanie byłoby dobre.

Kate123

Patrząc na sytuację w naszym kraju nie doczekamy się tego. Polska to równia pochyła.

http://www.ndobrev.pl/?p=10353

Kate123

Samanta to nie Sage? Już mi się myli... To kim była ta Saga? :D