Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Spoilery, gifki i wszystko co dotyczy serialu.

użytkownik usunięty

http://images5.fanpop.com/image/photos/28600000/ian-s-tweet-the-vampire-diaries- tv-show-28627330-466-106.jpg ;)

użytkownik usunięty

ja się nie mogę tego doczekać :D

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=zJwpsTYvaTM&feature=autoplay&list=PLA00C564159837 D6E&playnext=1 <3

użytkownik usunięty

świetny, kocham tę piosenkę.

Przepiękny <3 I jeszcze ta piosenka <3

:D Ja już chcę nowe odcinki :D

użytkownik usunięty

Sorry, mam uraz do PW :]

Odkąd zaczyna się dyskusja o Sztefynie w tamtym temacie?:D

użytkownik usunięty
Madame_7

Od 18 chyba :P

Dobra przeczytałam i nie wiem o co chodzi. Zaczęło się od byle gówna, potem zeszło się na inne tematy. Pretekst by tu coś komuś chcieć wyrzucić na forum tak naprawdę?

użytkownik usunięty
Madame_7

Droga Madame, byłabym ci niezmiernie wdzięczna gdybyś zostawiła te spory i podzieliła się swoimi wrażeniami po obejrzeniu kanadyjskiego zwiastunu :)
(pełna kultura)

To mam wyczucie czasu :D Niżej.

I w końcu kanadyjskie promo się pojawiło w sieci. Może Klaus choć minimalnie podpali tego Sztefyna? :D Mam taką nadzieję.

użytkownik usunięty
Madame_7

Wychodzi na to, że w następnym odcinku Klaus odzyska swoją trumnę, choć akcja może się zaskakująco obrócić. Ale myślę, że już zbyt długo przeciągali i czas najwyższy żeby zająć się jej otwarciem. Czyżby Elena była kluczem do otwarcia?

Znowu ona? Jeśli tak to widocznie leży tam oryginalna P. Czy to w tym odcinku ktoś ma przerwać kolację?

Madame_7

Tak, ciekawe, kto to będzie.

użytkownik usunięty
Madame_7

Też myślę, że to jednak Charlotte tam leży.
A co do tego kto ma przerwać kolację... nie mam zielonego pojęcia kto to może być. Jakieś pomysły?

Petrova...?

Madame_7

Też tak myślę. Powiedzmy, że uda im się otworzyć trumnę i ona tam właśnie będzie, więc na pewno uda się prosto do Klausa :P

użytkownik usunięty
Kate123

Jeszcze mi napiszcie, że to z nią się Damon się prześpi:P

użytkownik usunięty

Petrova nie jest nam dobrze znana :D

użytkownik usunięty

Racja:D

Nie, bo to ma być znana Nam wampirzyca :P

To ma być wampajer, więc odpada :D
Ale Bonnie z mamą będą coś tam majstrować przy tej trumnie. Może będzie tak jak z grobowcem w 1 sezonie? ;]

Kate123

Ciekawe jak ją trzeba otworzyć. Krwią Eleny?

Madame_7

Możliwe. Jak ja już chcę ten odcinek :P

użytkownik usunięty

Petrova albo Reb.

Madame_7

Spali go żywcem :D A tak serio, to Damon do tego nie dopuści, niestety :P

Kate123

Hola hola hola :D Mój Eliasz przytrzymuje Damona swą jedną ręką, więc ten nie będzie miał szansy się wyrwać. Klaus oczywiście, że Sztefyna nie spali, nie ma szans. W sumie jeśli tak bardzo wielki i potężny Klaus chce odzyskać tą trumnę, to moim zdaniem za bardzo się z nimi cacka. To mnie szczerze wkurza.

użytkownik usunięty
Madame_7

Tym razem to Damon wie gdzie jest trumna, więc Sztefyn jest teraz kartą przetargową. Jeśli Damon nie odda mu trumny to Sztefyn spłonie, więc podejrzewam, że Klaus postawi na swoim.

Niech go spali :p

Madame_7

Tak, ale później Klaus mówi, że jak Damon nie odda mu trumny to spali Sztefa. Więc Damon na pewno będzie chciał ją zwrócić. Tyle, że pewnie zostanie otwarta i to spowoduje zwrot akcji :P

Kate123

I powinnien go spalić, Damona zamknąć do czasu aż z jego organizmu zniknie werbena, zauroczyć go i po sprawie. Coś za dużo zachodu scenarzyści z tym robią :/

użytkownik usunięty
Madame_7

Ja bym tam go spaliła chętnie.

użytkownik usunięty

:D

Kto by nie? :D

Ja też :D

Madame_7

No wiesz, to jest serial i nie wszystko odbywa się tu w logiczny sposób :P

Kate123

Ale ja ten serial odbieram bardzo osobiście! :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

No właśnie obejrzałam kanadyjski zwiastun.
Klaus <3: bring me my coffin before I burn him alive
I jak na moje to w tym momencie Damon powinien powiedziec coś w stylu: Ok, whatever, burn him, what do I care :P

A tak w ogóle to ajstillowher Sztefyna mię zirytowało. Teraz mu się zebrało na amory.

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

:DDD
Zgadzam się :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

I jak na moje to w tym momencie Damon powinien powiedziec coś w stylu: Ok, whatever, burn him, what do I care :P

A tak w ogóle to ajstillowher Sztefyna mię zirytowało. Teraz mu się zebrało na amory.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Psia_Jucha

Też bym nie miała nic przeciwko, żeby Damon tak powiedział :P I Sztefek by się spalił :D
Mnie też to zirytowało. Przez cały 3 sezon wmawiał Elenie, że ma ją gdzieś i akurat jak się dowiedział o jej pocałunku z Damonem to mu się odmieniło? Przecież to jest żałosne. Niech on sobie nie myśli, że po tym wszystkim co zrobił może ot tak sobie do Eleny wrócić.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

No właśnie zachowuje się jak pies ogrodnika. Najpierw robi wszystko, żeby Elena go znienawidziła, próbuje ją zabić, ma w dupie Dżeremiego, zachowuje się jak typowy bad ass przez cały sezon, ale nagle dowiaduje się, że Elena pocałowała Damona (bo w sumie zna od niej taką wersję) i nagle: nadal ją kocham, ona nie może być z Damonem, bo on jest tym złym bratem :P
No bez jaj.

Psia_Jucha

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Teraz pewnie Sztef będzie zgrywał wielkiego męczennika i robił wszystko, byle Elena do niego wróciła. To jest właśnie cały Sztefyn - hipokryta, egoista, który myśli tylko o sobie.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ależ Sztef zgrywa męczennika od samego początku serialu, o czym swiadcza jego piersze słowa na przykład, więc znów będzie pipką malowaną.

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Pipka malowana:DD

ocenił(a) serial na 7
Kate123

choć żeby nie było, lubię JEDNĄ scenę ze Sztefynem. Znaczy to jest 30 sekund, kiedy mogę go znieść :P
http://www.youtube.com/watch?v=8nVuqE5ECaE