Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Spoilery, gifki i wszystko, co dotyczy serialu :)

użytkownik usunięty
Rainn

hej :*

Madame_7

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lytmnwe4k71r9ewkio1_400.gif xD

użytkownik usunięty
Kate123

Wolę Elenę z Mattem niż ze Sztefynem :)

Ja też :D

użytkownik usunięty
Kate123

Myślę, że gdy serial będzie dobiegał końca, scenarzyści zaczną poważnie rozważać opcję połączenia Eleny właśnie z Mattem. Tak by było sprawiedliwie, o ile oczywiście nie przemienią Eleny w wampira. Tak by było sprawiedliwiej, bo jak niżej napisałam, Elena będąc ze Stefanem, kochałaby w jakimś stopniu Damona, a będąc z Damonem, kochałaby Stefana... A nóż widelec, Matt będzie dał się lubić :D

Raczej na pewno zmienią Elenę w wampira. Innej opcji nie widzę :P Ale może Mattowi to by nie przeszkadzało :P

Może przy dojrzalszej Elce będzie Elena i Elijah :)

użytkownik usunięty
Madame_7

właśnie czytałam wywiad z Danielem no iiiiiiiiii to nie jest taki głupi pomysł. Elena będąc ze Stefanem, kochałaby w jakimś stopniu Damona, a będą z Damonem, kochałaby Stefana. Myślę, że scenarzyści pod koniec któregoś tam sezonu to zauważą i nie połączą jej z żadnym. A jej "związek" z Elijahem byłby świetny. Nie mówiąc tu o żadnym romantycznym uczuciu, walce o Eleny serce, ale chciałabym zobaczyć jak Elena go fascynuje :)

Ja już się wypowiedziałam, co o tym sądzę stronkę wcześniej :)

użytkownik usunięty
Madame_7

Widziałam, czytałam, zgadzam się z większością :)

ocenił(a) serial na 10

fascynacja Elijaha Eleną TAK, ale nic więcej. Gdyby Elena przerzuciła się na kogoś innego, to chyba straciłabym do niej szacunek ( takie skakanie z kwiatka na kwiatek ) Już teraz nie potrafi się zdecydować, a co dopiero gdyby pojawił się ktoś trzeci.

marusss16

To moralniejsze jest wybieranie między braćmi? :P Jednego i drugiego próbuje na siłę zmienić, Damona ciągle rani.
Żaden Salvatore dla Eleny.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

oczywiście, że nie jest moralniejsze. Natomiast uważam, że wprowadzenie kogoś trzeciego, zrobiłoby zbyt dużo zamieszania.

marusss16

Jakiego trzeciego, tam chyba czwart ywychodzi, bo Matt się kręci :D

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

czas pokaże ;)

Madame_7

Ja myślę, że teraz wkurzy się na Damona za przespanie się z kimś tam, Stefan nadal jest zły, więc Matt może się stać chwilowym pocieszeniem. A potem znowu coś będzie musiało się zadziać z Salvatorami, bo w końcu to nie Matt jest głównym bohaterem serialu.

Cudzoziemka87

Może z Elijah coś będzie ^^

Madame_7

No fajnie by było gdyby coś więcej się zadziało z Pierwotniakami, dlatego tak liczyłam na Petrovą i konflikt Elajża-Klaus, w końcu parę razy było wspominane o "klątwie" braci zakochujących się w tej samej dziewczynie-sobowtórze. Może ojcem nieślubnego dziecka oryginalnej Petrovej jest jeden z Pierwotniaków?:) Elena i Elajża to dobry pomysł, ale nie wiem czy przejdzie... już oczyma wyobraźni widzę zatroskaną minę Eleny... czy ona kiedykolwiek będzie radosna i spontaniczna?

Cudzoziemka87

Nie mam pojęcia zielonego o historii Pierwotnych. Oby nie wyszło tak, że wszyscy mieli się ku Petrovej, bo to jakaś moda na sukces druga by była.

Madame_7

nie, no wszyscy nie, ale Elajża i Klaus byli chyba nią zainteresowani, tak jak potem Kath... nie wiem co oni mają z tymi sobowtórami ^^

Madame_7

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lytmctsNyC1qef4rxo1_500.gif xD

użytkownik usunięty
Kate123

HAHAHA xD

Kate123

Padłam na tym xD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Love it:)

Madame_7

http://heartsafool.tumblr.com/post/16974400423/klaus313

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mój miszczu:***

Madame_7

http://candicetrevinos.tumblr.com/post/16975195044

Kate123

Kocham wszystkich. oprócz Esther :)

użytkownik usunięty
Rainn

ugh, nie lubię jej. W trumnie miała być Charlotte, a tu się okazuje, że ta się nawet nie pojawi. Ba, że nie było żadnej Charlotte.

Nadal rozpaczam nad Charlotte i Lafondą :(( Mam nadzieję, że chociaż pokażą tą Tatię,

użytkownik usunięty
Rainn

Może chociaż w retrospekcjach... A nie miały być w 3x13 retrospekcje?

Ej, właśnie! Nie było retrospekcji :(

Rainn

Właśnie. Też mi się wydawało, że miały być, a nie było :(

użytkownik usunięty
Kate123

no ja byłam pewna, że będą retrospekcje :(

Kate123

Właśnie... :/ Hm.

ocenił(a) serial na 6
Rainn

Oj tam, jak już zaczeli o niej gadać, to na pewno będzie, nie ma że boli:)

ocenił(a) serial na 6

Jak nie było jak będzie, tylko imię insze;)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

To się dopiero nazywa EPICKA galeria postaciXD
Rebekah wyglądała oszałamiająco...

Kate123

Moi :*
Ciekawe, jak Esther odnajdzie się w obecnych czasach. Ta chyba też po drodze komuś GPS zabrała, skoro bez problemu wiedziała, gdzie jej dzieci się znajdują :P

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ona ma GPS w łepetyne na stałe magicznie wmontowanyXD
Albo raczej jakis taki wikiński kompasXD

WhiteDemon

Haha chyba tak. Ona zabiła matkę Bonnie?

Madame_7

Nie :P

Madame_7

http://infinite-improbability.tumblr.com/post/16973743633/stefan-klaus-damon-eli jah-double-date Uwielbiam :D

Kate123

Ta kolacja im się udała :D

Madame_7

I nawet grill był xD

ocenił(a) serial na 10
Kate123

taaa, ktoś się lekko podsmażył :P

użytkownik usunięty
Kate123

świetne :D

Kate123

double date xDD