Myślę, że gdy serial będzie dobiegał końca, scenarzyści zaczną poważnie rozważać opcję połączenia Eleny właśnie z Mattem. Tak by było sprawiedliwie, o ile oczywiście nie przemienią Eleny w wampira. Tak by było sprawiedliwiej, bo jak niżej napisałam, Elena będąc ze Stefanem, kochałaby w jakimś stopniu Damona, a będąc z Damonem, kochałaby Stefana... A nóż widelec, Matt będzie dał się lubić :D
Raczej na pewno zmienią Elenę w wampira. Innej opcji nie widzę :P Ale może Mattowi to by nie przeszkadzało :P
właśnie czytałam wywiad z Danielem no iiiiiiiiii to nie jest taki głupi pomysł. Elena będąc ze Stefanem, kochałaby w jakimś stopniu Damona, a będą z Damonem, kochałaby Stefana. Myślę, że scenarzyści pod koniec któregoś tam sezonu to zauważą i nie połączą jej z żadnym. A jej "związek" z Elijahem byłby świetny. Nie mówiąc tu o żadnym romantycznym uczuciu, walce o Eleny serce, ale chciałabym zobaczyć jak Elena go fascynuje :)
fascynacja Elijaha Eleną TAK, ale nic więcej. Gdyby Elena przerzuciła się na kogoś innego, to chyba straciłabym do niej szacunek ( takie skakanie z kwiatka na kwiatek ) Już teraz nie potrafi się zdecydować, a co dopiero gdyby pojawił się ktoś trzeci.
To moralniejsze jest wybieranie między braćmi? :P Jednego i drugiego próbuje na siłę zmienić, Damona ciągle rani.
Żaden Salvatore dla Eleny.
oczywiście, że nie jest moralniejsze. Natomiast uważam, że wprowadzenie kogoś trzeciego, zrobiłoby zbyt dużo zamieszania.
Ja myślę, że teraz wkurzy się na Damona za przespanie się z kimś tam, Stefan nadal jest zły, więc Matt może się stać chwilowym pocieszeniem. A potem znowu coś będzie musiało się zadziać z Salvatorami, bo w końcu to nie Matt jest głównym bohaterem serialu.
No fajnie by było gdyby coś więcej się zadziało z Pierwotniakami, dlatego tak liczyłam na Petrovą i konflikt Elajża-Klaus, w końcu parę razy było wspominane o "klątwie" braci zakochujących się w tej samej dziewczynie-sobowtórze. Może ojcem nieślubnego dziecka oryginalnej Petrovej jest jeden z Pierwotniaków?:) Elena i Elajża to dobry pomysł, ale nie wiem czy przejdzie... już oczyma wyobraźni widzę zatroskaną minę Eleny... czy ona kiedykolwiek będzie radosna i spontaniczna?
Nie mam pojęcia zielonego o historii Pierwotnych. Oby nie wyszło tak, że wszyscy mieli się ku Petrovej, bo to jakaś moda na sukces druga by była.
nie, no wszyscy nie, ale Elajża i Klaus byli chyba nią zainteresowani, tak jak potem Kath... nie wiem co oni mają z tymi sobowtórami ^^
ugh, nie lubię jej. W trumnie miała być Charlotte, a tu się okazuje, że ta się nawet nie pojawi. Ba, że nie było żadnej Charlotte.
To się dopiero nazywa EPICKA galeria postaciXD
Rebekah wyglądała oszałamiająco...
Moi :*
Ciekawe, jak Esther odnajdzie się w obecnych czasach. Ta chyba też po drodze komuś GPS zabrała, skoro bez problemu wiedziała, gdzie jej dzieci się znajdują :P
Ona ma GPS w łepetyne na stałe magicznie wmontowanyXD
Albo raczej jakis taki wikiński kompasXD
http://infinite-improbability.tumblr.com/post/16973743633/stefan-klaus-damon-eli jah-double-date Uwielbiam :D