Ja nie wiem, jak ja latem ogarnę te wszystkie seriale: Haven, Awkward, True blood, Teen Wolf i jeszcze dojdzie do tego nowość - Saving Hope ;) OMG ;DDD
Ja na dniach zaczynam "Cień anioła" :D I później konsekwentnie listę dalej :D 4 seriale już zgromadzone :D Pojedynczo szybciej jakoś idzie i "zaczęte" seriale się wydłużają i później lepiej oglądać :)
Znalazłam na Zakazanej coś takiego:
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2108-dobra-wiadomosc-dla-fanow-stefana-i -caroline WTF? Porypało już tych scenarzystów? LOL
Pomyślałam o tym samym. Klaroline jest cudowna. A Sztefyn niech spada do tej swojej nudnej gęsi, Eleny (burn Bitch ;D )
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lz6fgyZK0u1qcrif9o1_500.png Klaroline jest przecudna <3
A Stef i Elka na obecną chwilę są siebie warci.
Bez przesadyzmu ;/ Ma być Klaroline i już. Czemu twórcy muszą niszczyć moje shipy? :((( Why, Plec, whyyy? :P
To już jest nawet nieśmieszne, mam wrazenie że oni maja sadystyczną przyjemność tworzyć "niby-związki" typu Delena, Karoline, takie które nas jarająm wiedząc że są one "nieomżliwe" - wodzić nas za nos, a potem kwa i tak wszystkie lecą na Stefana, bo to taka zajebista dupa:(((((((((((((((( Noż kwa żal.
Aha, czyli z Klausem nie, do Klaus za zły, ale Żniwiarka Stefa już jest dobra?
No comments.
Chodzi mi teraz że jednak pozabijał od groma ludu, jak se przypomniy chociaż te jego listę ofiar na ścianie...
A wciąż robią z niego święte jajco. Niech już suie w dupę pocałują z nim;)
Rzygac mi się juz od tego chce, wszyscy albo lecą na Elenkę albo na Stefana bo oni to są noramlnie cuda chodzące:///
" I just
I don’t know if I’m actually delusional or if this is actually legitimate, but when I watched Dangerous Liasons I couldn’t help but notice that the SE porch scene (ugh) was shot from a different angle than the DE porch scenes.
Now, as we know, the porch is DE territory. Sacred. Therefore I was annoyed and insulted that SE was infringing upon what even Julie Plec has established as “Delena territory”. (Not quoting exactly but she has mentioned that many of their significant scenes have taken place there).
When I thought about why the camera angles were so weird, all of a sudden I realized that…it all comes down to the metaphor of home.
In the SE scene in 3x14, Elena LEFT her home to go OUTSIDE to talk to Stefan.
But with all the DE scenes, Damon is always bringing her back home. Always."
Jak ja uwielbiam te wypowiedzi na tumblrze :)))))
Sztef niech się lepiej trzyma z daleka od werandy i misia xD
:(((((((((((((
Ja zajęcia zaczynam 27 :D
Ale mam we środę egzamin inżynierski i muszę sobie jeszcze przypomnieć trochę pytań :) Niby wszystkiego się już kiedyś uczyłam, ale nie mam takiej dobrej pamięci jak w przypadku VD :D
Powodzenia na egzaminie :) Będę trzymać kciuki :)) A po nim będziesz miała jeszcze tyleee wolnego - zazdroszczę :P Hahaha wiem coś o pamięci tylko do VD :D
:*********
Może uda mi się nadrobić seriale, bo mam z 15 zaległych odcinków xD
I nawet do szczegółów :D a jak już chodzi o naukę to istna masakra xD
Ja muszę dziś nadrobić 13 i 14 odcinek SN i Nikity :P
Nie mam pamięci jedynie do stelenowych scen, bo próbuję je wyrzucać z pamięci :PP Chociaż niektóre dialogi pamiętam, zwłaszcza te o Damonie i ogólnie te pełne kłamstw xD
13 odcinek SN i Nikity oglądałam :) Ale 14 już nie :P
Stelenowych scen też nie pamiętam :P Chociaż one wszystkie są w zasadzie takie same, więc może dlatego nie zwracam na to szczególnej uwagi :D
Oj tak, te wszystkie kłamliwe tekst też pamiętam np. "On się nigdy nie zmieni. Nie widzisz tego Eleno".
Na tumbrze trafiłam na gify z nowego odcinka SN i widziałam jakieś jednorożce, aż się boję oglądać xD
:D Teraz na moim pierwszym miejscu najgorszych tekstów Sztefyna jest "You're a liability brother." Nadal próbuję to przetrawić :P
Łoo, to ciekawe co to będzie za odcinek :DD
Tak, to był zdecydowanie najgorszy tekst Sztefyna. Niech już dają następny odcinek, bo chcę już myśleć o czymś innym, a nie o 3x14, bo normalnie w depresję można wpaść :P
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzan8lI7Fo1qifhfvo1_500.jpg
Może zrobimy album z najbardziej epickimi tekstami Sztefa? Dużo by tego było.