piękne :)))
Cieszę się, że z Klausa taki artysta :D Zawsze chciałam malować, zawsze chciałam poznać mężczyznę, który maluje i cóż... no kocham Klausa jeszcze bardziej ;D btw, powiedział "one of my passions" nie "my passion" więc jestem strasznie ciekawa jakie są jego inne pasje i czy je poznamy :D
ja tak samo :(
byle by wrócił ; bo nie na darmo Damon wyciągnął sztylet , że by po 2 odc. go nie było ;/
http://imageshack.us/photo/my-images/190/gggggggm.png/ pamiętacie stare czasy?:D
Tylko przypomnijcie mi, co wtedy się wydarzyło? :D Mam tylko tylko zajawki, że udawałyśmy sektę bo ktoś nas tak nazwał:D
Sekta Rogali Adasia :D Nie pamiętam dokładnie już ;) Ale czemu Madame ma też taki avek? Ona nie była rogalem.Musimy ją o to spytać ;p
http://www.filmweb.pl/forum/INNE/Dobro,1742096 hahaha i ten temat nadal istnieje:DDDDDD
Ciekawe co to za sprawa była? xD Pamiętam jak szalałyście z Maliną na INNE :D Aż trudno uwierzyć,że to 30 września było,bo ja mam wrażenie jakby wieki minęły ;P
Gdybym pamiętała jakieś słowa, mogłabym w wyszukiwarce znaleźć:D Może ten offtop jeszcze istnieje:D
Możliwe,że istnieje,aż tak głęboko pewnie nikomu się nie chciało kopać,by go zgłosić do usunięcia ;P
To byś się zdziwiła:P Jak się zaczęła ta cała akcja z usuwaniem offtopu i panic room, to sprawdzałyśmy z Madame na innych stronach i połowa offtopów została usunięta :p
Poważnie aż tyle? ;p Myślałam,że tylko kilka ostatnich.Najwyraźniej ktoś bardzo chciał się pozbyć tego co o sobie tam napisał :D Zastanawia mnie tylko fakt,dlaczego nie pousuwali wszystkich? xD
xD
Niestety nie znajdę chyba tego tematu, ale może Madame nam przypomni (biorąc pod uwagę jej zaawansowaną sklerozę, szczerze wątpię:D).
Przymknij się w końcu :D
Ktoś nas nazwał sektą, może i to była akcja bo tych inne, albo zmasowany atak na nasz offtop. Ja was wspomogłam z tymi avkami, zaczęłyśmy się nabijać z tego. Ot cała historia.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzjulaK46o1ronttho1_500.gif Tak wspaniale razem wyglądali,a teraz pozostał tylko Klaus :(
jest jeszcze Rebekah ;p
pewnie jak znajdą drzewa i je spalą , będzie końcówka sezonu to reszta sie pojawi
Tak,dobrze,że chociaż ona została,bo byłoby strasznie nudno,gdy tak długo nie ma Kath w MF ;( Mam nadzieję,że Rebekah szybko nie wybaczy Elenie i że będzie ją jeszcze jakoś dręczyć :D
w sumie KAth na 100 % nie wróci w 3 sezonie ; no tak Rebekah w końcu ma pretekst żeby zostac: jak nie Elena to i dąb jeszcze ; ciekawe czy jeszcze dojdzie do czegoś pomiędzy Nia a Damonem....
Właśnie też tak czuję,że Kath nie wróci. Rebekah pewnie będzie do Matta zarywać,coś tak czuję,że scenarzyści w tę stronę pójdą ;P Wolałabym ją widzieć z Damonem.Coś mu się należy od życia,a i Elka byłaby zazdrosna :D
w końcu Rebekah powiedziała mu , żeby sie do niej odezwał , i zgadzam sie , że Damon w końcu na coś zasluguje ; ale raczej Matt nie będzie chciał jej znać
Nikt jej nie będzie przeszkadzał.Matt nie będzie czuł zagrożenia ze strony Kola,więc kto wie co się wydarzy?Ale ewidentnie było widać,że Reb leciała na Matta po tym jak zaoferował jej swoją kurtkę :D
no wlasnie , dlatego tez chciała powstrzymać Kola
btw , gify zadziałały na zdjęciu
I powstrzymała na chwilkę :D Później Damon musiał jeszcze raz stopować Kola ;)
O tym to ja wiem,bo sama już wcześniej próbowałam :)
własnie , tak samo zastanawia mnie co sie wydarzy miedzy KOlem a Damonem w 3x16
Podobno Eliasz ma być w 16 odcinku, ale to jeszcze nie sprawdzona informacja. Wiem to z Zakazanej.