a co powiesz na Jason & Jessica ? :>
w ksiażce był fajny moment z Erikiem , jak ktoś [ nie pamietam już kto ] wybił szybę w pokoju Sookie , a ta byłą zajęta i dała szczotkę Erikowi by zmiotł szkło , a ten na nia patrzył bo nie wiedział jak się tego używa
Ona sliczna on ma boskie ciało, czemu nie :) tylko troche nie w porządku wobec Hoyta, no w końcu był z Jessiką ponad rok, a Jason to jego najlepszy przyjaciel, to Jason mógł sie wstrzymać choc trochę :P
mnie też :D zresztą Hoytowi kiedyś przejdzie, sam jej powiedział, że chce mieć dzieci iżyjącą dupkę :)
W TB to była kompletna głupota. Nie wierzę, że zrezygnowała z Erica ze względu na d'billa.
Cześć wszystkim :) czy jest coś oo czym powinnam wiedzieć, żeby znowu się przypadkiem nie wkur.wić tak jak przy scenie z deszczem? :P
To teraz tylko czekać najpierw na spojlery, a potem na odcinek :P
Po tym będzie przerwa znowu czy po następnym czy kiedy bo już nie wiem?
Mam pytanie całkiem nie związane z serialem, ale w jak największej ilości miejsc chcę popytać i liczę na normalne odpowiedzi...
Czy któraś z Was interesuje się komiksami? A konkretnie "Thorgal'em"? (mam ofertę wymienię/sprzedam) :)
No pytam, pytam gdzie mogę ;p Ale ciężko, bo jednak komiks to nie książka, fanów mniej, przynajmniej tak myślę... no i jeszcze do tego allegro/księgarnie... ;p dodatkowa konkurencja :D Zobaczymy :)
Kiedyś jako nastolatka jarałam się tym, a teraz już tam nie bardzo. A próbowałaś sprzedać na allegro?
Nie chodzi o mnie ;p Brat chce - najlepiej wymienić - z twardej na miękką okładkę, bo psuje mu całą kolekcję, ostatecznie jak się nie uda to pewnie trzeba będzie tak zrobić... sprzedać ten w twardej i kupić taki sam w miękkiej... :)
hej ;**
[bo sie nie witałam ;p]
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m156pyanGy1rs68h8o1_500.gif
kuźwa, musze sobie założyć twittera, bo znowu Nat urządził sobie tak o czat z fanami :)