Lepiej nie mówić :/ Cały tydzień mam do bani :(
Miło Cię tu widzieć -spotkać ,bo ostatnio chyba częściej jesteś tam niż tu ;P
A u Ciebie jak tam ?
Uuu :( Tak źle? :( Pewnie pod każdym względem, co? :( Trzymam kciuki za poprawę, polepszenie :*
Gdzie tam? Na tumblrze? :P Czy poza internetem? :)
U mnie w sumie ok, dużo zajęć, zdrowie czasem szaleje, ale w sumie nie powinnam narzekać. :)
Sisi jeszcze czeka, przepraszam :/
Och, tumblr jest bardzo zaborczy :D Pragnie, aby tylko na nim skupiać swą uwagę :P A Ty masz tam konto? :)
:****
:***
Mamy poznać rodziców Eleny w finale. W finale Elena ma się zdecydować. Retrospekcje z wypadku ---> Stelena. wtf?
no nie wiem.
Ale po co wypadek w 3x22? Oni zajmują się teraz jego odbudową czy coś, więc może Elenie się coś stanie na tym moście? dlaczego to jest w FINALE? Elena wampir? Może ktoś z Gilbertów jest mordercą ALBO matka Eleny została przemieniona w wampira przez Stefana i to ona ma coś z tym wspólnego? XD
+ w retrospekcjach z 3x16 pojawia się kolejna pani Gilbert.
Nie mam pojęcia, co o tym wszystkim myśleć. Ale wiem jedno: jak się jest do czegoś optymistycznie nastawionym i bardzo w coś wierzy, to jest szansa, że tak się stanie :) Więc ja wierzę w Delenę :D
Ale Elena przemieniona w wampira w ostatnim odcinku to by było coś :)
Ale na pewno nie dogonię :D Musiałabym cały dzień bez przerwy reblogować :D a w zasadzie to teraz powinnam się uczyć na jutro na prezentację xD A nie na tumblrze siedzieć :P
ej, ja nie rebloguję całymi dniami :PP
Jaką prezentację? :) ja przygotowuję się na zajęcia, ale mnie rozpraszacie :P
Ja też nie :P Dzisiaj np. byłam w domu przed 17 :P
Podsystem środków trwałych. Taka rachunkowość połączona z informatyką. Nienawidzę tego przedmiotu :/
No właśnie, też mnie rozpraszacie :D
:***
Staram się, ale kiepsko mi idzie :P Dobrze, że jutro mam jeszcze czas, no i że ta prezentacja jest w parach :)