jak w temacie, spoilery, gifki, rzucanie klątw na scenarzystów :)
Nie :D Nie mam zielonego pojęcia kim może być "A", ale trochę się wyjaśniło i jak zwykle skomplikowało :D
Witaj dopelendżeru :D
O ja bym zaczęła ładnie na zdjęciach wychodzić w końcu, gdybym miała taką fotografkę :D Od razu uśmiech na całą twarz miałam, bez wymuszania :D
"Fani Deleny, jeszcze nie pakujcie zabawek i nie wracajcie do domu! Chociaż Damon i Elena nie są teraz w najlepszych relacjach to sytuacja między nimi stanie się o wiele bardziej intensywna – jeśli to w ogóle możliwe! Pomimo iż powrót do wypadku samochodowego może rozniecić pewne uczucia między Stefanem i Eleną to między nią i Damonem również pojawią się potężne, pełne pasji sceny." :D
chociaż tego nie czaje ...."Pomimo iż powrót do wypadku samochodowego może rozniecić pewne uczucia między Stefanem i Eleną..." jakie rozniecenie :/
Pewnie Sztefo będzie chciał jej namieszać w głowie. Ale co z tego. Elena głupia nie jest i mam nadzieję, że się na to nie nabierze.
"Powiedzmy tylko, że pomimo iż Damon mógł przestać uganiąc się za nią “dla większego dobra” to Elena nie jest jeszcze gotowa zrobić to samo." A więc teraz role się odwrócą :DDDD Jeeeeee :DDD
Ostatnio nic nie układa się po mojej myśli więc dam radę i Delenie jakiś czas, może.
Sylvuś nie łam się :* To pewnie przejściowe złe chwile i wszystko na pewno się ułoży..Będę trzymać kciuki :)
Pewna fanka zrobiła top ten najlepszych scen Eliaszka z drugiego sezonu http://www.youtube.com/watch?v=wz4Tbe8gONQ&feature=endscreen&NR=1 Zgadzacie się z taką listą?