"Teraz gdy Stefan i Damon wreszcie zdobyli broń zdolną zabicia Klausa to odcinek z tego tygodnia zapewne będzie epickim starciem bohaterów z Pierwotnymi. Wiemy, że Damon, Stefan, Elena, Caroline i Matt zajęci będą planem obalenia Klausa. Wygląda jednak na to, że pośród tego wszystkiego Damon i Elena znajdą czas na samotny, błogi moment.
Na opublikowanym tylko na zap2it zdjęciu z czwartkowego odcinka “The Murder of One” Damon i Elena najprawdopodobniej odstawili na bok wszelkie sprzeczki. Ostatnio za bardzo się do siebie nie kleili z uwagi na to, że [Elena] zbyła jego wyznanie miłości i Damon zajęty był ciemnymi sprawkami z Rebekah. U tej pary ciężkie czasy zawsze jednak wiążą się z dotykaniem twarzy.
Nie obawiajcie się jednak, fani Stefan – w tym tygodniu również otrzyma on trochę czasu z Eleną. Istnieją pewne rzeczy w ich związku (czy też jego braku?) o których żadne z nich nie chciało opowiadać. Nadszedł czas na to by wyłożyć karty na stół."
ndobrev.pl
O świetna scena. Tyle wnosi do naszej wiedzy o odcinku, a jak zachęca, łohohoh.
a jak się różni od zwiastunu, no kurde. liczę na to, że nie chcieli nam innych pokazać, bo są wy-je-bis-te.
Paczcie, to jest tylko jedno zdjęcie :DDDDD Ciekawe jak się będziemy zachowywać po całym odcinku i wszystkich Delenowych scenach :DDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://media.tumblr.com/tumblr_m0r836pBCS1r2gx9p.gif
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
z tego wszystkiego zapomniałam o jutrzejszym sprawdzianie z historii. super -_- Jak ja się teraz skupię?
Do jutra :* Nie umierać mi tu :D
ja z łaciny i gramy historycznej :) Spadam dziewczynki, bo kiedyś trzeba zaliczyć sesję zimową :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1k31kgm0P1rn4805o1_r1_500.jpg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Czyżby? A myślisz o tym, żeby zrobić sobie koszulkę z Delenowym zdjęciem i napisem "MY OTP"?:D
Świetny, ale jak pójdę z czymś takim do zakładu fotograficznego, to zadzwonią na Babińskiego żeby po mnie przyjechali:D
Też bym sobie wydrukowała, ale mi brzydkie wyjdzie :P