Albo położy mu głowę na ramieniu i nagle się odsunie mówiąc: "Sztefyn, kiedy Ty się ostatnio myłeś? W 1 sezonie?!"
"Powiedzmy, że mimo tego iż może się wydawać, że on sobie odpuścił uganianie się za nią dla większego dobra, ona nie jest jeszcze gotowa, aby dać mu odejść."
A to? Jeśli tak rzeczywiście mają wyglądać następne odcinki, że najpierw leci do jednego a potem do drugiego, to ja dziękuję.
ciekawe jak oni to ujmą w te kilka odcinków... mało trampeczek nie zgubi biegając od jednego do drugiego :P
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1klhqNKfX1qhm3reo1_500.png
Mogła wspomnieć, że to tylko spekulacje -_-
http://images4.fanpop.com/image/photos/21000000/Stelena-2x18-stefan-and-elena-21 039691-500-282.gif crazy danceee
Od pół godziny próbuję dodać tu komentarz i ciągle jest niezgodny z regulaminem. Ech...
Ale tam nie było nic niecenzuralnego, poważnie xD To nie przechodzi! Sama sprawdź - wyślę Ci treść na priva i spróbuj to tutaj wkleić :P
Serio nie przechodzi, nie wiem dlaczego :) Może takie ogłoszenia są niezgodne z regulaminem :)
Serio nie przechodzi, nie wiem dlaczego :) Może takie ogłoszenia są niezgodne z regulaminem :)
Pewnie tak xd
Bo co jest takiego niedozwolonego? Jagody, północ, skuter, chomik? Nie rozumiem tego :P
"chcę się zaprzyjaźnić" :) możne uznali Cię za jakiegoś zboczeńca, co chce wyrwać dwunastolatki :)
Hehe.. Ale tym razem (u Ciebie) ten zwrot przeszedł^. Chyba że mnie ktoś cenzuruje indywidualnie xD
Chodzi mi o zwykłą przyjacielską relację (i z kimś starszym niż dwanaście lat) :)
Tak! :)
Szukam w internecie przyjaźni, kogoś z kim będę mógł rozmawiać bez skrępowania. Może to przerodzi się w coś głębszego, potem dzieci, wspólna starość.. Zobaczymy :P
No dobra, z braku lepszych zajęć, przekonaj mnie dlaczego chciałabym się z Tobą zaprzyjaźnić :P Zacznij może od imienia, wieku, skąd jesteś :P to dość istotnie informacje moim zdaniem :D
A nie możemy być anonimowymi przyjaciółmi? Dobra. Kuba. 18 lat. Białystok. Teraz Ty :)
Właśnie nie. Łatwiej się wygadać komuś, o kim wiemy niewiele. Jak obcej osobie w pociągu :)
Filmweb znowu się sypie.
Miło mi Cię poznać. Chyba mieszkamy w dwóch krańcach Polski :)
Mnie również miło :) co robisz na co dzień Kubo? ;>
nie wydaje mi się, mam czwóro przyjaciół, oni wiedzą wszystko o mnie, a ja wiem wszystko o nich, co prawda czasem ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna, bo po cholerę mi znać długość cyklu miesiączkowego czy ulubioną pozycję seksualną :P, ale gdy mam jakiś problem to wolę z nimi porozmawiać niż kimś obcym, po pierwsze, po coś są, a po drugie znają całą historię i nie trzeba im nakreślać szerszego kontekstu, co zajmuje o połowę mniej czasu :)
Przygotowuję się do matury. A raczej próbuję, bo internet mnie odciąga :P Ćwiczę i biegam.
Masz rację. Dobrze mieć kogoś z kim rozmawia się na wszystkie tematy. Moi kumple wszystko zawsze obracają w żart, więc nie mogę się przed nimi otworzyć. Ostatnio mnie zaprosiła dziewczyna do siebie - żebym jej pomógł w matematyce. A oni od razu, że ona pewnie chce się mnożyć itp. Chyba tylko z dziewczyną można szczerze porozmawiać. Faceci zgrywają zawsze idiotów.
Nie masz się co przejmować maturą, trzeba być naprawdę cepem żeby jej nie zdać :) Ok, dobra, nie powinnam się wypowiadać, bo jestem ostatnim rocznikiem bez matmy na maturze :D jeśli chcesz by Ci sprawdzić jakieś wypracowanko czy coś, to nie ma problemu, mnie jara poprawianie czyichś błędów :)
I nie zgadzam się by płeć miała jakiekolwiek znaczenie, Twoi kumple są w takim wieku, że jeszcze im przejdzie :) Sama mam dwójkę przyjaciół facetów i mogę z nimi porozmawiać bez krępacji, ogólnie zachowywać się bez skrępowania, a oni będą starali się mi poprawić humor, nieważne czy to będzie próba przeobrażenia moich problemów w żart, co moim zdaniem jest zajebiste, czy prosto z mostu "weź nie pier.dol, chodźmy się napić" :)
To teraz dodałaś mi otuchy. Jak nie zdam będę capem.. :(
Z matmy jestem dobry nie boję się. W ogóle nie obawiam się matury, ale tego co będzie po niej. Rodzice już mi powiedzieli, że do domu nie mam po co wracać (mieszkam w internacie). Więc będę musiał znaleźć pracę a chciałbym iść na studia. Pewnie wynajmę sobie pokój w jakiejś melinie.
Ja moich kumpli bardzo lubię, ale nie pogadam z nimi o sprawach sercowych, bo powiedzą od razu, że jestem ciotą. Jak się z nimi spotykam to zawsze muszę obniżać na wstępie swoją inteligencję o 20 punktów IQ, wydawać dziwne odgłosy i klepać dziewczyny po tyłku na ruchomych schodach. A ja jestem wrażliwym chłopcem :(
Muszę kończyć. Trzymaj się :)
Chodziło mi o to, że naprawdę matura jest banalna :) i nie ma się czego bać :)
Już wiem co jest niezgodne z regulaminem - "chomik" xDDD
Witam. Jestem tu nowy i chciałbym się z kimś zaprzyjaźnić. Mam 185 cm wzrostu, ciemne długie włosy i dobre maniery. Lubię pierogi z jagodami, romantyczne filmy i spacery o północy. Mam chomi-ka Mateusza. Jeżdżę wyczynowo na skuterze.
Przeszło :P
Nie wiem, ale założyłem o tym temat :)
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Dlaczego+%22Chomik%22+u%C5%BCyty+w +dope%C5%82niaczu+jest+niezgodny+z+regulaminem,1888676
"Stefan seems so proud of himself in the end of the scene like it's him who found the weapon. No me gusta! "
Sztefyn to Sztefyn, nie dość że to kłamca to jeszcze wszystko by sobie przypisał.
A za ten taniec w 3x20 to ja nie wiem co im wszystkim zrobie, mam ochotę ich powystrzelać ;/