PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122315
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

ocenił(a) serial na 8

jak w temacie

Rainn

albo ona powie: "to koniec, Stefan, wyjeżdżam z Damonem na Hawaje" <3 <3 <3

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Albo położy mu głowę na ramieniu i nagle się odsunie mówiąc: "Sztefyn, kiedy Ty się ostatnio myłeś? W 1 sezonie?!"

xDDDDDDDDDDDDD

a mył się chociaż raz? nie kojarzę...

użytkownik usunięty
Rainn

:DDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Rainn

"Powiedzmy, że mimo tego iż może się wydawać, że on sobie odpuścił uganianie się za nią dla większego dobra, ona nie jest jeszcze gotowa, aby dać mu odejść."

A to? Jeśli tak rzeczywiście mają wyglądać następne odcinki, że najpierw leci do jednego a potem do drugiego, to ja dziękuję.

ciekawe jak oni to ujmą w te kilka odcinków... mało trampeczek nie zgubi biegając od jednego do drugiego :P

Chcą z niej zrobić drugą Katherine ;/

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1klhqNKfX1qhm3reo1_500.png
Mogła wspomnieć, że to tylko spekulacje -_-

użytkownik usunięty
Rainn

Lol...

Rainn

uff :)

Sarah_7

http://1864impala.tumblr.com/post/20058499575

Rainn

o, właśnie, niech Stefan będzie z Bonnie <3 xDDDDD

Rainn

LOL xD

Sarah_7

http://images4.fanpop.com/image/photos/21000000/Stelena-2x18-stefan-and-elena-21 039691-500-282.gif crazy danceee

użytkownik usunięty
Rainn

Taniec z emerytem,oł yeah

Znajdź różnicę :P http://www.1solo.com/images/OldManDancing.gif

użytkownik usunięty
Rainn

Nie widzę :D

ocenił(a) serial na 7

a pa na to http://besty.pl/881957 :D

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

:D Podejrzewam, że i tak nauka poszłaby w las gdyby się go spotkało:D

ocenił(a) serial na 7

Dobrze, że Paul jest Polakiem :D

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

czesc dziewuszki :) pamiętajcie, nie wierzymy spoilerom :)

Psia_Jucha

no niby, ale co się wkurzyłam, to się wkurzyłam :)

użytkownik usunięty
Sarah_7

Od pół godziny próbuję dodać tu komentarz i ciągle jest niezgodny z regulaminem. Ech...

ocenił(a) serial na 7

A widzisz bo trzeba się cenzurować :D

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Ale tam nie było nic niecenzuralnego, poważnie xD To nie przechodzi! Sama sprawdź - wyślę Ci treść na priva i spróbuj to tutaj wkleić :P

ocenił(a) serial na 7

Serio nie przechodzi, nie wiem dlaczego :) Może takie ogłoszenia są niezgodne z regulaminem :)

ocenił(a) serial na 7

Serio nie przechodzi, nie wiem dlaczego :) Może takie ogłoszenia są niezgodne z regulaminem :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Pewnie tak xd

Bo co jest takiego niedozwolonego? Jagody, północ, skuter, chomik? Nie rozumiem tego :P

ocenił(a) serial na 7

"chcę się zaprzyjaźnić" :) możne uznali Cię za jakiegoś zboczeńca, co chce wyrwać dwunastolatki :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Hehe.. Ale tym razem (u Ciebie) ten zwrot przeszedł^. Chyba że mnie ktoś cenzuruje indywidualnie xD
Chodzi mi o zwykłą przyjacielską relację (i z kimś starszym niż dwanaście lat) :)

ocenił(a) serial na 7

Ty tak na serio chcesz się zaprzyjaźnić...? :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Tak! :)

Szukam w internecie przyjaźni, kogoś z kim będę mógł rozmawiać bez skrępowania. Może to przerodzi się w coś głębszego, potem dzieci, wspólna starość.. Zobaczymy :P

ocenił(a) serial na 7

No dobra, z braku lepszych zajęć, przekonaj mnie dlaczego chciałabym się z Tobą zaprzyjaźnić :P Zacznij może od imienia, wieku, skąd jesteś :P to dość istotnie informacje moim zdaniem :D

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

A nie możemy być anonimowymi przyjaciółmi? Dobra. Kuba. 18 lat. Białystok. Teraz Ty :)

ocenił(a) serial na 7

anonimowi przyjaciele, to dla mnie oksymoron :)
Justyna, 21, Wrocław :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Właśnie nie. Łatwiej się wygadać komuś, o kim wiemy niewiele. Jak obcej osobie w pociągu :)
Filmweb znowu się sypie.
Miło mi Cię poznać. Chyba mieszkamy w dwóch krańcach Polski :)

ocenił(a) serial na 7

Mnie również miło :) co robisz na co dzień Kubo? ;>
nie wydaje mi się, mam czwóro przyjaciół, oni wiedzą wszystko o mnie, a ja wiem wszystko o nich, co prawda czasem ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna, bo po cholerę mi znać długość cyklu miesiączkowego czy ulubioną pozycję seksualną :P, ale gdy mam jakiś problem to wolę z nimi porozmawiać niż kimś obcym, po pierwsze, po coś są, a po drugie znają całą historię i nie trzeba im nakreślać szerszego kontekstu, co zajmuje o połowę mniej czasu :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Przygotowuję się do matury. A raczej próbuję, bo internet mnie odciąga :P Ćwiczę i biegam.
Masz rację. Dobrze mieć kogoś z kim rozmawia się na wszystkie tematy. Moi kumple wszystko zawsze obracają w żart, więc nie mogę się przed nimi otworzyć. Ostatnio mnie zaprosiła dziewczyna do siebie - żebym jej pomógł w matematyce. A oni od razu, że ona pewnie chce się mnożyć itp. Chyba tylko z dziewczyną można szczerze porozmawiać. Faceci zgrywają zawsze idiotów.

ocenił(a) serial na 7

Nie masz się co przejmować maturą, trzeba być naprawdę cepem żeby jej nie zdać :) Ok, dobra, nie powinnam się wypowiadać, bo jestem ostatnim rocznikiem bez matmy na maturze :D jeśli chcesz by Ci sprawdzić jakieś wypracowanko czy coś, to nie ma problemu, mnie jara poprawianie czyichś błędów :)
I nie zgadzam się by płeć miała jakiekolwiek znaczenie, Twoi kumple są w takim wieku, że jeszcze im przejdzie :) Sama mam dwójkę przyjaciół facetów i mogę z nimi porozmawiać bez krępacji, ogólnie zachowywać się bez skrępowania, a oni będą starali się mi poprawić humor, nieważne czy to będzie próba przeobrażenia moich problemów w żart, co moim zdaniem jest zajebiste, czy prosto z mostu "weź nie pier.dol, chodźmy się napić" :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

To teraz dodałaś mi otuchy. Jak nie zdam będę capem.. :(
Z matmy jestem dobry nie boję się. W ogóle nie obawiam się matury, ale tego co będzie po niej. Rodzice już mi powiedzieli, że do domu nie mam po co wracać (mieszkam w internacie). Więc będę musiał znaleźć pracę a chciałbym iść na studia. Pewnie wynajmę sobie pokój w jakiejś melinie.
Ja moich kumpli bardzo lubię, ale nie pogadam z nimi o sprawach sercowych, bo powiedzą od razu, że jestem ciotą. Jak się z nimi spotykam to zawsze muszę obniżać na wstępie swoją inteligencję o 20 punktów IQ, wydawać dziwne odgłosy i klepać dziewczyny po tyłku na ruchomych schodach. A ja jestem wrażliwym chłopcem :(

Muszę kończyć. Trzymaj się :)

ocenił(a) serial na 7

Chodziło mi o to, że naprawdę matura jest banalna :) i nie ma się czego bać :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Już wiem co jest niezgodne z regulaminem - "chomik" xDDD

Witam. Jestem tu nowy i chciałbym się z kimś zaprzyjaźnić. Mam 185 cm wzrostu, ciemne długie włosy i dobre maniery. Lubię pierogi z jagodami, romantyczne filmy i spacery o północy. Mam chomi-ka Mateusza. Jeżdżę wyczynowo na skuterze.

Przeszło :P

ocenił(a) serial na 7

A co jest złego w chomi.ku? :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Nie wiem, ale założyłem o tym temat :)
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Dlaczego+%22Chomik%22+u%C5%BCyty+w +dope%C5%82niaczu+jest+niezgodny+z+regulaminem,1888676

użytkownik usunięty
Sarah_7

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lxzom0KQyn1ql9cf9o1_500.png :DDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 6

ŁahahahaXDDDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Sarah_7

"Stefan seems so proud of himself in the end of the scene like it's him who found the weapon. No me gusta! "

użytkownik usunięty

Sztefyn to Sztefyn, nie dość że to kłamca to jeszcze wszystko by sobie przypisał.
A za ten taniec w 3x20 to ja nie wiem co im wszystkim zrobie, mam ochotę ich powystrzelać ;/

użytkownik usunięty

Spokojnie, może to kolejne kłamstwo, tak jak z tym deszczem.